Guest sro_player Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 @ black curse: prea tare filmu :) (thanks smuggster again}{ ), OST-ul rupe tot :dance:@ silkroad online players : am un caracter de lvl 48 pure int, sword & shieldmain force lightning si suport ice (ice mastery lvl 48)sa raman pe ice ? sau mi-l scot cu cursed hearts sa-mi pun Fire ?de la ice iti trebuie numai skilurile de la frost guard series pt k iti dau phy def ceea ce un pure int nu prea are si pssive-ul cold armor, in rest de la ice nu prea mai sunt skiluri folositoare nuke e mai mult spectaculos decat eficient e slab tare la dmg asta ar fi la ice dar la fire iti trebuie in primul rand nuke-urile de fire si ar fi bine si imbue de fire plus restu skilurilor folositoare cum ar fi fire shield siries si fire protection series cam asta ar fi si dak tot esti pe sword sa nu uiti si de Hidden Blade Series si Killing Heaven Blade Series foarte folositoare in pvp si de ce nu la obtinerea dropului de la un giant asta in cazul in care nu mai sunt alti playeri cu aceste skiluri la giant. Cam atat......... BAFTA la joc :beer:
alexxx70 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ati vazut vreunu dintre voi pe serverele pe care jcuati sau un scr cu o arma +11 sau +13 ? dak da postati va rog scr k mor de curiozitate cum arata :D ms :cool2: PS: pe Greece cea mai mult plusata e un glavie de 64 sos +9 mai mult nu am vazut Mai nou mai exista o glavie +9 ( a lui Brue) dar nu e sos si un arc +9 ( a lui Messor) dar nu e sos nici ala.Sincer sa fiu nu cred ca se pot face mai mult de +9.Am auzit zvonuri ca pe serverele orezarilor ar fi posibil pana la +13 si ca ar exista acolo asa ceva , dar dupa cum am mai zis,pt mine sunt doar zvonuri deocamdata. RESPEC'ALL :tiphat:
adyzaha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cauta la pag 113 si vei vedea o arma de +11.Am mai vazut si o arma de +13 pe un site dar sunt arme de pe serverele Koreene
Guest AceSlicer Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 blader e tare ptr full str sau 3/3 hybrid shi pe fire/lightning ,adica cel mai tare...
Guest sro_player Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mai nou mai exista o glavie +9 ( a lui Brue) dar nu e sos si un arc +9 ( a lui Messor) dar nu e sos nici ala.Sincer sa fiu nu cred ca se pot face mai mult de +9.Am auzit zvonuri ca pe serverele orezarilor ar fi posibil pana la +13 si ca ar exista acolo asa ceva , dar dupa cum am mai zis,pt mine sunt doar zvonuri deocamdata.RESPEC'ALL :tiphat:ia uite pe cine gasesc eu pe forum, Romica colegu meu de guild e bun k e si coleg de forum cu mine ^^ :cool2: :beer: bafta romi PS: congrats' pt lvl 75 :P
alexxx70 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Curiozitatea a ucis pisica.... :P eu vreau sa impusc 2 iepuri dintr-o data adik sa probez si zicala si totodata sa aflu si daca pe vreunul din servere exista deja vreun roman ( sau de ce nu....poate mai multi....) care are deja lvl 80. Daca avetzi cunostintza de asa ceva poate posteaza careva nickul si serverul sa il/ii felicitam cu totii. RESPEC'ALL :tiphat:
alexxx70 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Din partea mea pt cei 2 aplauze si RESPECT...GG boys...sa aratam orezarilor ca si noi putem...RESPEC'ALL :tiphat:
defiler666 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 S-ar putea si mai bine...adica sa fim toti pe Troy si sa facem un guild numai cu lev 70+ :D Dar daca noi ne-am despartit si ne-am intins pe toate serverele ....
adyzaha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 S-ar putea si mai bine...adica sa fim toti pe Troy si sa facem un guild numai cu lev 70+ :D Dar daca noi ne-am despartit si ne-am intins pe toate serverele ....Asa ar fi fost ce-l mai bine dar stii ca intotdeauna sunt neantelegeri .Dupa ce ai incercat si pure int si pure str care ti se pare mai bun pentru pvp.???Cred ca esti ce-l mai inmasura acum sa imi dai un raspuns !
defiler666 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 La pvp tot timpul Str va fi zeu ! Se poate sa iti faca probleme si un int/hibrid pe sword & shield !! str blader dupa parerea mea e cel mai bun !
The Wizard Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 da unu str pe glaive nu il face pe blader?
defiler666 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Parerea mea este ca nu...sa iti explic de ce : bladeru are defense de la shield , ia si block , ii da si knock-down glavierului ... nu prea are sanse mari(parerea mea) . Daca un blader are un scut +5 si br 16+ nu prea isi face probleme !
Xellos Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 glavierul da incet dar bine, dar impotriva unui blader care are block, si knock down nu are sanse (daca e si pe ice ii anuleaza skill-urile cand il ingheata).dupa mine blader-ul e cel mai bun in pvp (dar creste greu)
alexxx70 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 pai eu zic ca sunt mai multe categorii de caractere COMPLET FARMATE (skillurile la zi pt cei ce nu stiau :P) :1. Grinding, mobs : a ) Pure Str - Bow - Cold - Lightning2. Pvp : a ) Pure Str Glavie - Fire - Cold - Lightning b ) Pure Int Sword & Shield - Fire - Lightning - Cold3. Enervat lumea aiurea (low dmg) : a ) Pure Str - Blade & Shield - Fire - Cold - Lightning4. Varza : a ) pui skilluri la toate Weapon-urile posibile si Force-urile posibile si te intrebi cu ce sa bati (cu pumnul sau un semi-gla.bo.swo.ade) :bananadance2: Eu prefer 2.b ) :DSi eu prefer tot 2.b....de fapt sunt chiar 2.b.... :banana: :bananadance2:
The Wizard Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 glavierul da incet dar bine, dar impotriva unui blader care are block, si knock down nu are sanse (daca e si pe ice ii anuleaza skill-urile cand il ingheata).dupa mine blader-ul e cel mai bun in pvp (dar creste greu)ice-ul anuleaza aurele ?nu stiu cum credeti voi ca in pvp int e bun...am vazut o bataie intre 2 full int cam de acelasi lvl, si cine bloca prima lovitura il omora pe celalalt.ca full str mai ai o sansa.
smuggster Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 @BlacKCurse:deci tu zici k blader pe fire e build doar pentru enervat lumea aiurea? nu mai am cuvinte (pe ice e adevarat ca da dmg mic dar pe fire e cel mai bun build si chiar as fi curios in ce circumstante e mai bun nukerul decat un blader exceptand levelingul) edit:btw sunt 2a
Guest redeemer Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 am o problema...instalez silkroad...face el nush ce update acolo...dupa ce dau start...imi da o eroare...ceva cu runtime error...va rog dak stie cineva d c...si ce as putea sa fac sa mearga...jocu e prea misto...sau cel putin asa pare in filmulete :) va rog cine stie...:( contactati-ma la id de mess razvan_1719@yahoo.com
Guest redeemer Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 da-mi te rog add pe mess k nu am nici cea mai vaga idee cum pun o imagine...si nici de la cine sa aflu :)
Mehico Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 da-mi te rog add pe mess k nu am nici cea mai vaga idee cum pun o imagine...si nici de la cine sa aflu :)Instaleaza ultimu driver videodak ai nvidia - http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Guest redeemer Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 aja...m-am prins cum...asta e eroarea...urmata de chestia clasica...program has encountered bla bla bla...si cu optiunile send si don`t send...
Guest redeemer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nu merge...acelasi lucru imi zice ...alte solutii mai stie cineva ?
Xellos Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ice-ul anuleaza aurele ?nu stiu cum credeti voi ca in pvp int e bun...am vazut o bataie intre 2 full int cam de acelasi lvl, si cine bloca prima lovitura il omora pe celalalt.ca full str mai ai o sansa.daca un glavier da cu un skill si pe la jumatatea timpului necesar pt skill un blader te ingheata, iti anuleaza skill-ulcel putin asa am vazut :)