Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu iti mai zic nimic. Tu te`ai aruncat in treaba asta cu toate ca prima data nu ma refeream la tine. Daca atata poti si daca tu crezi ca faptul ca stai in alta tara te scuza, chiar nu mai am ce sa iti zic. Prietene, nici eu nu stau in tara.

Te`am lasat, nu are rost sa imi bat capu` cu oameni ca tine.

Sa fiu cat de cat on:

Pana diseara fac si eu lvl 65 pe my noob warlock xD.

hmm nush ce sa spun

dar spun doar o mic critica: sa zicem ca u esti roman si te duci pe un forum unde se scrie in alta limba, ai mai zice ceva daca u gresesti si ei te critica? :closed:

59k sp :D in prima zi

am activat si ticketu de sp, sper sa termin 400k sp in vara asta :P

cu ce sa farmez:

-wizz/bard/cleric(bard lvl 30/clerick lvl 17/wizz lvl 76 ^^) 76 cu +0

-blader 91 FF+5

-nuker 62 FF nukuri+bicheon skills +5

-xbow/bard 78 FF

Posted

Imi pare sincer rau, dar nu se poate discuta cu voi. Daca voi vreti sa fiti agramati, asa sa fie. Pur si simplu am i`am atras atentia lui sykz si vad ca sariti vreo 3-4. Putin ma intereseaza.

Dar daca te uiti la "Discutii generale" o sa vezi cati se plang de Romania ca e nu stiu cum si bla bla bla. Pai cum sa fie daca nici macar limba nu o stim.

@Psycho

Nu vad niciun strain pe aici, toti sunt romani. Si daca ar fi cum ai zis tu, as lua in considerare critica.

-----------------------------------------------------------------------------------

Hai sa nu mai vb de asta ca vb degeaba.

Posted

another gaymax bug

http://img200.imageshack.us/i/sro2009061420322602.jpg/

am dat de vreo 10 ori search elixires....

OFF : sunt de acord cu TzuYoshi in totalitate si il sustin ^^ daca nici limba romana nu o stim calumea...ce pretentii sa mai avem la o limba straina?:)

Posted

another gaymax bug

OFF : sunt de acord cu TzuYoshi in totalitate si il sustin ^^ daca nici limba romana nu o stim calumea...ce pretentii sa mai avem la o limba straina?:)

hahaha numai tu ai parte de astfel de bug-uri :))

Posted

another gaymax bug

eu sunt sigur ca peste 90% din cei de pe siteu acest stiu sa vorbeasca limba romana foarte bine

uite sa iti dau un exemplu: e dimineatza , abia te-ai trezit si vrei si u sa postezi, esti obosit si nah mai faci niste greseli

sau esti grabit si vrei sa ii raspunzi cuiva pentru ca stii ca il poti ajuta, si din graba mai mananci cateva litere

si eu mai fac greseli uneori, dar dau edit si scriu corect :P

am sanse la 90 sa il omor pe lord :> as vrea sa ma duc marti dupa inspectie la lord :D

am set FB +4/5, 28 k HP, n-am devil spirit, si am gap 9, si mai important am sos +5 :D

Posted

another gaymax bug

In sfarsit! Multumesc Sleya. Acum, cred ca si varsta face diferenta. xD *si cu asta am incheiat discutia*

Cat despre bug...trecem cu vederea peste chestii din`astea minore. Noi sa fim sanatosi ca Joymax le scoate pe banda rulanta xD.

Posted

Mah, ca sa iti zic asa, dk folosesc glava in loc de glavie nu inseamna ca sunt agramat.(asa se foloseste prin zona mea , dk chiar te intereseaza) dk nu-ti convine limbaju meu poti sa te duci pe alt forum si sa ii critici pe ei, cel putin eu nu am venit aici pentru a-mi arata talentu' in limba romana, aici ar trebui sa discutam despre silkroad...

Si ca sa nu fiu off, am patit si eu un bug asemanator la stall net. : am dat sa caute tablete si mi-a dat stoane.

EDIT: Si pe langa asta, nu cred ca este regula de genu - inainte sa apasati pe "adauga raspuns" consultati doom-ul -

Posted

O intrebare pentru cei care se pricep...pentru un wizz/cleric ce este mai bine...light armor sau robe? :-? Astept raspunsuri please :) 350 k sp pe wizz :P

OFF: eu de fiecare data cand postez...verific ce am scris inainte sa dau adauga raspuns...si dupa ce dau....mai verific odata...si daca am gresit ceva dau edit :)

Posted

O intrebare pentru cei care se pricep...pentru un wizz/cleric ce este mai bine...light armor sau robe? :-? Astept raspunsuri please :) 350 k sp pe wizz :P

OFF: eu de fiecare data cand postez...verific ce am scris inainte sa dau adauga raspuns...si dupa ce dau....mai verific odata...si daca am gresit ceva dau edit :)

si eu verific 1 data ce am scris, dar eu nu consider greseala faptul ca am folosit "glava" .

Cat era pe luna ox33?

Posted

robe... din pacate traim in secolul vitezei... iti pierzi vremea citind asa aiurea ca sa scrii corect... obtii ceva dak scrii corect... :tiphat:

Posted

Pana acum, pe wizz-ul meu, nu am folosit altceva decat Robe. Mi s-a parut destul de bun, desi intampinam mici probleme la mobi ce atacau physical.... dar am rezolvat problema de a muri la 5 minute cu un set cu full HP / full STR si restul (piesele.. +3 din pacate, nu reusesc sa fac mai mult)

Posted

robe... din pacate traim in secolul vitezei... iti pierzi vremea citind asa aiurea ca sa scrii corect... obtii ceva dak scrii corect... :tiphat:

asta e parerea ta domnule HellCritical dar ai sa ajungi la varsta la care ai sa te duci la un interviu de angajare sau sa depui un CV..

la nume ce ai sa scrii? Nme

sau iti rogi profesoara de romana sa iti faca CV?

cand angajatorul de va intreba ceva. ce ai sa ii zici?... a ? nmele me este Gita Viorica ? [am scris cum se vorbeste]

Fratilor trezitiva Prostia Ucide Romania :tiphat:

imi accept warnul

EDIT: Romani vand Boti pentru silkroad pe Ebay

Posted

nu era cazul sa punctez si eu cu opinia mea... doar atat am de spus ... fiecare e liber sa scrie cum vrea ... doar ca ... post-urile fiecaruia il caracterizeaza ... bineinteles ca mi-as dori sa citesc replici de bun gust si scrise intr-o fluenta limba romana ... dar ... "de unde nu-i, nici D-zeu nu cere"... asa ca ...

imi cer scuze ... de obicei nu dau replici de genul asta ... dar ... daca mai multi sar si striga mai tare decat cei cu bun simt, asta nu inseamna si ca au cu adevarat dreptate ... si "graba" cu care posteaza unii nu e nici intr-un caz o scuza ... fiti seriosi ... cel putin eu credeam ca epoca "post decembrista" cand aproape toti erau "cool" daca incrucisau limba romana cu engleza s-a stins usor usor ...

oricum, repet ... nu fac aici o critica ci spun doar ca... fiecare se autocaracterizeaza prin ceea ce spune ... pentru ca pe un forum nu poti fi cunoscut altfel ...

... :tiphat:

Posted

multumesc tuturor pentru sfaturi....si eu ma gandeam la fel ca light armor e mai bun pentru pvp si job....in plus clericul are increase la bufe pe light armor...dar....cred ca o sa ma pun pe robe :-? din cate am inteles e mai bine pentru medusa :D poti tanca mai bine si nu ai probleme cu mp-ul :P

oricum....mai am inca 650 k de farmat...apoi plvl....ce ziceti e bine daca folosesc bard/cleric 94 si nuker 92 ca sa fac powerlvl la 6 charuri?:-?

Posted

pun pariu ca esti printre codasii din clasa ta la invatatura. "traim in secolul vitezei, si nu iti pierzi timpul scriind corect" :crazy:

bine ca parintii tai iti dau bani si te uita in fata calculatorului , in loc sa iti mai dea o lectie , doua... (de viata) pt ca la asta se rezuma totul....

on topic: xbow sau wizz pt unici? (de lvl meu)

Posted

Eu as zice xbow , rezista mai mult , dar oricum la 24 nu'l poti lua pe cerberus sa zicem...insa dai niste criticaluri frumoase.

OFF : Sincer , poate ca este un forum despre gaming , dar asta inseamna ca trebuie sa descifram tot ce scrieti voi ?Si mai e si treaba cu romgleza pe aici ,vorbiti fratilor in romana pentru ca forumul este unul de romani.

:tiphat:

Posted

pun pariu ca esti printre codasii din clasa ta la invatatura. "traim in secolul vitezei, si nu iti pierzi timpul scriind corect" :crazy:

bine ca parintii tai iti dau bani si te uita in fata calculatorului , in loc sa iti mai dea o lectie , doua... (de viata) pt ca la asta se rezuma totul....

on topic: xbow sau wizz pt unici? (de lvl meu)

mai bine numai omori unici de lvl tau (asta daca nu mergi la medusa sau la un unique de lvl tau / mai mare),dar daca vrei neaparat atunci alege wizz'u..

EDIT:da repede mai postati o.O nu apuca omu sa dea un raspuns ca primeste deja vreo 3 .. hehe

Posted

OFF:Tzz Tzz Tzz....Nu cred ca noi suntem in masura sa ii judecam pe altii , este adevarat nimeni nu doreste sa descifreze niste chestii agramate si cu litere "mancate" ,dar daca unei persoane nu ii comvine sa descifreze , sa treaca mai departe la celelalte posturi ,sau sa nu se mai uite deloc ;).

ON: Pentru rogue/cleric (lvl 55 ) la sonari ce ii mai bun robe sau light armor ?!

HAVE FUN ! :tiphat:

Posted

OFF:Tzz Tzz Tzz....Nu cred ca noi suntem in masura sa ii judecam pe altii , este adevarat nimeni nu doreste sa descifreze niste chestii agramate si cu litere "mancate" ,dar daca unei persoane nu ii comvine sa descifreze , sa treaca mai departe la celelalte posturi ,sau sa nu se mai uite deloc ;).

ON: Pentru rogue/cleric (lvl 55 ) la sonari ce ii mai bun robe sau light armor ?!

HAVE FUN ! :tiphat:

sonarii is mag attack .. poarta robe

Posted

BESTIAL! Tsro e bestial... aici chiar se vede daca stii sa joci sro, nu vin la unici noobi de lvl mare:X e bestial.... http://img32.imageshack.us/i/sro2009061419414133.jpg/

euro party zilnic.... ieri eram 17 acum sunt 30 :P:P haideti si voi :)

ON: koila ms mult ptr sfat:X a mers nu am mai murit si in sfarsit am facut si eu 10%

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...