amoniaku Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 guys aku k miam facut leziune de menisc la genunchi pot juca silkroad mai mult xD fgm:| .... in fine .......... cine imi poate zice dak se vad ++ de la sunurile cumparate cu magic pop k astia miau zis k nu vad plusurile doar ca e sun:|.
ciupilan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 guys aku k miam facut leziune de menisc la genunchi pot juca silkroad mai mult xD fgm:| .... in fine .......... cine imi poate zice dak se vad ++ de la sunurile cumparate cu magic pop k astia miau zis k nu vad plusurile doar ca e sun:|. nu nu se vede glow-ul dar cred k pe viitor o sa repare si probleme asta... sper:D he he am scimbat si eu prefixul aseara amu is 71 si 50%:))) pwlvl FTW
Sleya Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 GZ tuturor pentru lvl up :DGlow-ul de la + pe sunurile de la magic pop...sevad doar la sword....la staff si bow nu se vad :-??Ooops i did it again...:http://img257.imageshack.us/i/sro2009061414563784.jpg/
amoniaku Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ia ziceti-mi si mie cu gap 0 de la 51 pana la 80 pe la ce mobi sa fa c plvl k habar nam:) momentan is in dw cave ,cam pe la ce lvl ar trebui sa ma mut altundeva si la ce mobi:) ajt rasp tnx;)
Sleya Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ia ziceti-mi si mie cu gap 0 de la 51 pana la 80 pe la ce mobi sa fa c plvl k habar nam:) momentan is in dw cave ,cam pe la ce lvl ar trebui sa ma mut altundeva si la ce mobi:) ajt rasp tnx;)pai pe la 58-59 poti sa te muti la bone soldier/niya guards sau in rok la black eagle....apoi la 64-65 te muti la niya sniper sau goats.....dupa la wings de 78-80....pe la lvl 68.....apoi...pe la 70-71 te muti la antelopes...si pe la 73-74 te muti la wings de 85-87.....apoi....pe la 78 poti sa te muti in cave la moobi de 89-90 :beer:Inca 3 piese (hands,shoulders,head) si am ultimul set +6 :D
koila Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Lam facut si pe asta http://img30.imageshack.us/i/sro2009061415524784.jpg/ #-oPlus de asta miam rezolvat si chargeback-ul de pe paypal.. am castigat.. cred ca blegul a facut plangerea de chargeback dp IP-ul pe care mia facut plata.. :blink:
Mihai1993 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 de la ora 11 dimineata incerc sa ma connectez cu sbotu dar degeaba......... aas trafic nu am vazut in viata mea .....
HellCritical Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 In 2 zile am adus light la 79 ^.^.Today lvl 90 light i think ^^.Singura problema e ca nu gasesc parts garm.Am 3 parti din ultimul set-> hands chest legs.si eu sunt pe spear hybrid int... 100heuksal/cold/light pe garment... this build is amazing :))GZ tuturor pentru lvl up :DGlow-ul de la + pe sunurile de la magic pop...sevad doar la sword....la staff si bow nu se vad :-??Ooops i did it again...:http://img257.imageshack.us/i/sro2009061414563784.jpg/gz bro... keep going!de la ora 11 dimineata incerc sa ma connectez cu sbotu dar degeaba......... aas trafic nu am vazut in viata mea .....lol si eu intru in maxim 20min =)) :tiphat:
sykz Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 GZ tuturor pentru lvl up :DGlow-ul de la + pe sunurile de la magic pop...sevad doar la sword....la staff si bow nu se vad :-??Ooops i did it again...:http://img257.imageshack.us/i/sro2009061414563784.jpg/bv, ai un bulan infinit ..... eu ma chinui sa fac o glava +5 de cv vreme , da fail la +3 :|
TzuYoshi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bv, ai un bulan infinit ..... eu ma chinui sa fac o glava +5 de cv vreme , da fail la +3 :|Ce te chinui sa faci +5? O glava ?! Uhmm.. ciudat...GLAVĂ s. v. cap, capitol, căpăţână, craniu, cutie craniană, hârcă, scăfârl?e, tigvă, ţeastă.
sykz Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ce te chinui sa faci +5? O glava ?! Uhmm.. ciudat...GLAVĂ s. v. cap, capitol, căpăţână, craniu, cutie craniană, hârcă, scăfârl?e, tigvă, ţeastă.1. da , am bagat ~40 elixire si nu a mers +52.asta ce a vrut sa fie ? nu am voie sa scriu prescurtat, si nu-mi zice ca nu ai inteles la ce m-am referit
amoniaku Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mersi sleya ptr info;) btw glarie ce semnifica ? k astia din tm asa prescurteaza glavia,glarie:))) dak gasesti da un post xD
sykz Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pune stady 4 time si o sa vezi ca o sati aisaAm sa incerc, ms pt sfat
TzuYoshi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 1. da , am bagat ~40 elixire si nu a mers +52.asta ce a vrut sa fie ? nu am voie sa scriu prescurtat, si nu-mi zice ca nu ai inteles la ce m-am referitprescurtat?glavie = 6 litereglava = 5 litere
HellCritical Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 prescurtat?glavie = 6 litereglava = 5 litereDaca acesta era un forum pentru invatarea limbii engleze si romane aveai de ce sa faci post-uri cu astfel de sfaturi (revoltari) :tiphat: ON: nice SOM :tiphat: Uitati ce are omu' acum http://www.rev6.com/player/Poseidon/Fresh.html
ghitzal02 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 prescurtat?glavie = 6 litereglava = 5 literebah baiatule bagati minitile in cap e forum de silkroad de vorbit ce face lumea in joc cum boteaza :)) builduri etc.... nicidecum forum de limba romana sa ne arati tu cat de intelectual esti.... nu e nevoie de asa ceva.... daca nu esti bine dispus potzi parasi forumu.... da nu mai tot atrage tu atenti la totzi cu chesti de genu glavie 100 de mi de litere si chesti deastea....si sa nu fiu OFF total....360ksp :hello: in 1 luna termin farmu mai bine zis fac intre 600-700ksp
TzuYoshi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bah baiatule bagati minitile in cap e forum de silkroad de vorbit ce face lumea in joc cum boteaza :)) builduri etc.... nicidecum forum de limba romana sa ne arati tu cat de intelectual esti.... nu e nevoie de asa ceva.... daca nu esti bine dispus potzi parasi forumu.... da nu mai tot atrage tu atenti la totzi cu chesti de genu glavie 100 de mi de litere si chesti deastea....si sa nu fiu OFF total....360ksp :hello: in 1 luna termin farmu mai bine zis fac intre 600-700kspAmice, daca e forum de silkroad trebuie sa incurajam prostia si agramatii ?! Nu cred..Asa ca pana una alta lasati jocurile si cititi abecedarul. Nu de alta dar nu cred ca suntem obligati cu totii sa citim aberatii si incercari esuate ale unor cuvinte.Desigur, nu ma refer la toti ci doar la cei care se simt si se ataca. Este o observatie, nu dau cu ciocanul. In loc sa comentezi, mai bine baga la cap. :tiphat: celor care inca mai stiu cu ce se mananca romana.
Florin_LOVE Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 @Dott din toate srv astea care ii cel mai nou??deocamdata am intrat pe cel mai liber
ghitzal02 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Amice, daca e forum de silkroad trebuie sa incurajam prostia si agramatii ?! Nu cred..Asa ca pana una alta lasati jocurile si cititi abecedarul. Nu de alta dar nu cred ca suntem obligati cu totii sa citim aberatii si incercari esuate ale unor cuvinte.Desigur, nu ma refer la toti ci doar la cei care se simt si se ataca. Este o observatie, nu dau cu ciocanul. In loc sa comentezi, mai bine baga la cap. :tiphat: celor care inca mai stiu cu ce se mananca romana.baiatuuuu e un forum de joc ca inconjuram prostia sau nu nu conteaza problema care tu nu vrei sa o pricepi e ca e un forum de silkroad unde oricine e bine venit.... si nu conteaza ce varsta ai faza ca eu am sa zicem 5 ani si vin si iti zic eu ti plz give me 10k plz help me aia e alta problema aia e mentalitatea lor.... da nu mai critica atuncia ..... si cum ai zis tu baga la capatana odata si lasa fitzele e forum de silkroad nu de inconjuram prostia sau nush ce plm.... :dooh:ahh si nu incepe sa zici ca sa invat sa vb limba romana sau dinastea da nu scriu corect dar eu nu locuies in RO tiam zis asta doar sa sti ca 100% in urmator post imi vei zice ca sunt prost ca nu sunt destept ca comentez....
TzuYoshi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nu iti mai zic nimic. Tu te`ai aruncat in treaba asta cu toate ca prima data nu ma refeream la tine. Daca atata poti si daca tu crezi ca faptul ca stai in alta tara te scuza, chiar nu mai am ce sa iti zic. Prietene, nici eu nu stau in tara. Te`am lasat, nu are rost sa imi bat capu` cu oameni ca tine.Sa fiu cat de cat on:Pana diseara fac si eu lvl 65 pe my noob warlock xD.
Ice_Andrei Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Salut, tocmai ce am instalat SRO si toate serverele pe care incerc sa ma loghez imi apar ca fiind ocupate (crowded). Stie cineva cum se poate remedia problema asta? :-?? De cateva zile tot incerc sa ma loghez si sa joc si-mi apare anuntul "The server is full, please try again later."
amoniaku Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 astai cea mai mare porcarie la joc:)) tre sa stai destul de mult pana de conectezi:))
koila Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pai vezi tu mai Ice_Andrei SRO nu e F2P.. e P2P. Sa nu mai zica lumea ca doar romanii sunt hoti.. omul prin natura lui este un hot.. pentru inceput Ice_Andrei trebuie sa te inarmezi cu : TIMP , Loader sau alt model de 3rd person tool..si mult timp sa inoti pe net sa cauti informatii utile , in acelasi loc (nu aici ca e full de OFFtopic)
cri2032 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ce se int.... am un quest de lvl 98 si unu de lvl 94.... ceva cu snake tomb lady collect 50 nushte ce....am luat q din jg herbalist si aia cu fulare ...quest name Accesory Material 1
HellCritical Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Amice, daca e forum de silkroad trebuie sa incurajam prostia si agramatii ?! Nu cred..Asa ca pana una alta lasati jocurile si cititi abecedarul. Nu de alta dar nu cred ca suntem obligati cu totii sa citim aberatii si incercari esuate ale unor cuvinte.Desigur, nu ma refer la toti ci doar la cei care se simt si se ataca. Este o observatie, nu dau cu ciocanul. In loc sa comentezi, mai bine baga la cap. :tiphat: celor care inca mai stiu cu ce se mananca romana.in primul rand tu te-ai atacat... si nu te obliga nimeni sa citesti aberatiile noastre... poti parasi cand vrei forum-ul sau sa sari peste post-uril... :tiphat: