Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

TSRO ii srv de silkroad cu eropeni cu xp mai mare?

xp-ul e ca pe isro,lvl max 100,is unikue ca pe isro+roc,bot nu cred ca este, intri din prima tot timpul dimineatza is easy si seara populated parca :beer:

NO goldboti ca pe isro.

Posted

MQ_8UxVzjpk

De ce sunt serverele full :>

wooot asta e la mn pe server lol

acuma vad de ce la ora 7 dimineatza in weekend numi intra nici macar intr-o ora

daca ar lua toti aia din const DC cred ca ar ajunge serveru Easy :rofl2:

Posted

xp-ul e ca pe isro,lvl max 100,is unikue ca pe isro+roc,bot nu cred ca este, intri din prima tot timpul dimineatza is easy si seara populated parca :beer:

NO goldboti ca pe isro.

dott pe ce server din alea 4 jucati voi?:)
Posted

Dott , nice pics cati sunteti in guilda ma ?

#40ksp on csro :-"

10 oameni sunt e de 3 zile parca

Posted

da... exact asa era si pe csro... nici un gold bot serverle easy... silk mai ieftin ^^ acolo se vede gameplay .. acolo se poate juca team work.. nu ca pe isro...

Posted

AJUTOR!!! Va rog mult.... sunt disperattt.... am un wizzard/cleric de 94 pe rome.. si de 1 saptamana jumate ma chinui sa fac level si degeaba.... bootez non-stop.. dar degeaba... am 55% .. problema e ca moare de rupe ..... nu la monstrii cand bate ci pe drum... in fiecare seara moare de 10-15 ori si apuca sa omoare f putini monstrii.... nu stiu ce sa mai fac va rog mult ajutati-ma dati-mi un sfat... (Sbot user)

man...depinde la ce moobi bati...daca porti LA si bati la moobi 94++ trecand prin mai multe spoturi cu moobi pe magical damage...deaia mori...cel mai bine e sa fii pe robe :)

si aia cu recast buffs wjile walking to trainplace este la transport/walking settings sub use horse,feed horse ....si sub cast noise buff before leaving town ......exact deasupra la pick settings

GZ Psycho pentru lvl up !!!! nice nice imi place arcul :P arata marfa...si are stats calumea....totusi....vad ca are immortal....ar fi trebuit sa incerci +7 :D

Posted

R_SupeRstaR scrie undeva "iSRO" si eu nu vad ?

Aici se vorbeste in general despre silkroad !

#42k sp

Atunci de ce nu vin si cei cu ECSRO / CSRO aici? Am vazut ca au topicuri separate...

Posted

Topicurile de genul sunt facute pentru publicitate , dar aici ar trebui sa se vorbeasca despre build'uri , unici etc , nu despre servere.

#eu tot csro joc..

La cat de mare a ajuns acest topic (desi o parte din mesaje sunt spam / flames) se puteau face diferite sectiuni in care sa se discute diferite lucruri (asa cum propusese cineva mai demult)

P.S: si despre servere tot e bine sa se discute, decat sa se discute despre boti :D

Posted

man...depinde la ce moobi bati...daca porti LA si bati la moobi 94++ trecand prin mai multe spoturi cu moobi pe magical damage...deaia mori...cel mai bine e sa fii pe robe :)

si aia cu recast buffs wjile walking to trainplace este la transport/walking settings sub use horse,feed horse ....si sub cast noise buff before leaving town ......exact deasupra la pick settings

GZ Psycho pentru lvl up !!!! nice nice imi place arcul :P arata marfa...si are stats calumea....totusi....vad ca are immortal....ar fi trebuit sa incerci +7 :D

sunt pe robe si am bifat toate alea... :|

Posted

La cat de mare a ajuns acest topic (desi o parte din mesaje sunt spam / flames) se puteau face diferite sectiuni in care sa se discute diferite lucruri (asa cum propusese cineva mai demult)

P.S: si despre servere tot e bine sa se discute, decat sa se discute despre boti :D

Legat de semnatura ta....esti cel de la 2.34??k stiu k te cheama George :P....mult succes la liceu ^^

sry de off

Posted

Legat de semnatura ta....esti cel de la 2.34??k stiu k te cheama George :P....mult succes la liceu ^^

sry de off

OFF: Da, eu sunt ala - Multumesc :tiphat:

ON: http://img41.imageshack.us/img41/4085/sro2009061413313117.jpg

Posted

OFF: Da, eu sunt ala - Multumesc :tiphat:

ON: http://img41.imageshack.us/img41/4085/sro2009061413313117.jpg

gz super star ^^ btw ce bot ii ala? sroking?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...