Lord_Bogdan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 OMG, treaba de familie xD.team work baby :))Pana mea! familie de gameri :D
TzuYoshi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 -Daddy, Daddy, can I use my PC?-STFU noob, I`m trying to lvl up >.< W00T !
Lord_Bogdan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cand ne-am apucat de sro aveam un sigur pc... pe parcurs si-a bagat tata p*** si ne-a cumparat 2 laptopuri =))
HellCritical Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 I-am pus pe frate-miu si taica-miu sa-mi faca questul :>si sunt buni de boti?:))
Lord_Bogdan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 si sunt buni de boti?:))hehe, joaca mai bine ca tine sro :)
Sleya Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 omg...where do all the noobs come from? :o ....sweet_boy_eu dont let the door hit you on youre way out....nu e de tine pe aici :))@Lord_Bogdan .... pot sa va asigur ca tatal si fratele lui joaca mai bine sro decat multi de pe aici :P :tiphat:
HellCritical Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 hehe, joaca mai bine ca tine sro :)cand o zbura porcul :crazy:
IINeoII Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ce te face pe tine sa crezi ca esti asa de pro in jocul asta? :kar:
HellCritical Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ce te face pe tine sa crezi ca esti asa de pro in jocul asta? :kar:nu-mi spune mie ca taicasu' care are 60 de ani joaca sro mai bn ca mine ca... :-j :-j :-j
IINeoII Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 i`m not flaming :)) ( :angry1: ) just enjoying the show :tiphat:
m4R10 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Terminati cu care e mai bun. :pokeye: NAH !!! Bunicu are char 100 wizz FF staff +7 si are fortresu din jangan. :P Si eu mai demult cand nu aveam autologin si era inca valabil codu, il puneam pe taicamio sa incerce sa se logheze cand steam prea mult si imi venea greata deja :D
Aenon Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 http://img199.imageshack.us/i/sro2009061312305515.jpg/a III-a arma e la level 24? O__O ca nu prea inteleg : sunt in al III-lea echipament si mai tre sa fac 3 leveluri cu prostia asta in mână...Unde recomandati sa ma duc acum sa fac level ?Si inca o intrebare : de ce nu pot folosi chestia aia de ma teleporteaza dintr-un oras in altul?Ca am 6k gold cat imi cere sa ma teleportez. ^_^
BeautifulMind Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nyu armele(de degree nou) sunt din 8 in 8 levele parca , dar spre exemplu la dg2 , este arma de level 8 , mai este de level 10 si mai este si de level 13 intelegi ? Acum tu esti 21 , armele de dg tau sunt la 16 , 18 , 21 :)#32.000 sp :-"
m4R10 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 la fiecare degree sunt 3 seturi de arma :Dhttp://silkroadwiki.com/wiki/Main_Page
Aenon Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dg = degree ? Oricum, am fost in Madwang (fizic am fost cu bărcuţa după "Prut"=)) ) ca sa caut arme (avand in vedere ca in Jangan erau doar 5 stall'uri) si singura arma care am gasit-o in aproprierea levelului meu (glaive) scria level 24 (arată ca o lamă tăioasă cu nişte inele puse intr-o parte).Chestia e că ştiu în ce spot'uri sa ma duc sa fac level numai ca nu le dau dmg destul - aka arma trebuie schimbata musai -later edit : @m4R10 : multumesc pentru link, nu stiam ca exista si un srowiki :)) cert e ca e gresela mea ca nu am cautat.alt edit : gata am inteles :P tx for the infos guyz.
m4R10 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 in caz ca vrei sa joci legit adica fara bot sau alte programe "ilegale" atunci mai bine joci pe privat. :D
BijuuMode Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 omg...where do all the noobs come from? :o ....sweet_boy_eu dont let the door hit you on youre way out....nu e de tine pe aici :))@Lord_Bogdan .... pot sa va asigur ca tatal si fratele lui joaca mai bine sro decat multi de pe aici :P :tiphat:alex sti ca era o fata pe rome pe care juca tot familionu cand juca brutal cel adevarat si avea guildu reals am uitat numele off : http://img197.imageshack.us/img197/5070/sro2009060320272178.jpg ala esti u? sau un fraier ti`a copiat numele??btw danke pt prog :Pdaca eram eu fi sigur ca as fi postat pe forum si nu nu mi a copiat numele si daca mil copia nu as avea ce sa i fac :)
Florin_LOVE Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dg = degree ? Oricum, am fost in Madwang (fizic am fost cu bărcuţa după "Prut"=)) ) ca sa caut arme (avand in vedere ca in Jangan erau doar 5 stall'uri) si singura arma care am gasit-o in aproprierea levelului meu (glaive) scria level 24 (arată ca o lamă tăioasă cu nişte inele puse intr-o parte).Chestia e că ştiu în ce spot'uri sa ma duc sa fac level numai ca nu le dau dmg destul - aka arma trebuie schimbata musai -later edit : @m4R10 : multumesc pentru link, nu stiam ca exista si un srowiki :)) cert e ca e gresela mea ca nu am cautat.alt edit : gata am inteles :P tx for the infos guyz.http://sro.db.mmosite.com/?controller=DbIndexiti recomand asta.iar Mario........... incep sami schimb parerea despre tine!!prin faptul ca recomanzi sa se dupa pe privat!!!
uLise Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dg = degree ? Oricum, am fost in Madwang (fizic am fost cu bărcuţa după "Prut"=)) ) ca sa caut arme (avand in vedere ca in Jangan erau doar 5 stall'uri) si singura arma care am gasit-o in aproprierea levelului meu (glaive) scria level 24 (arată ca o lamă tăioasă cu nişte inele puse intr-o parte).Chestia e că ştiu în ce spot'uri sa ma duc sa fac level numai ca nu le dau dmg destul - aka arma trebuie schimbata musai -later edit : @m4R10 : multumesc pentru link, nu stiam ca exista si un srowiki :)) cert e ca e gresela mea ca nu am cautat.alt edit : gata am inteles :P tx for the infos guyz.da' pe ce server joci ?
Aenon Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 da' pe ce server joci ?Phoenix - dar ma cam enerveaza traficul.Aseara m-am conectat din prima ( miracol...stiu ) si acum de 50 de minute incerc sa ma conectez -_________- gaaaaaaah@Florin_LOVE : acum citesc sro_db'ul ala multam pentru link.Si da, e mai bine sa joci pe private decat pe global fara bot...numai ca in screenshoturi nu apar setarile botului.Oricum ma ajuta mult ca altfel n-as fi avut timp :P
Sleya Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 nu-mi spune mie ca taicasu' care are 60 de ani joaca sro mai bn ca mine ca... :-j :-j :-jtaicasu' care NU are 60 de ani ca nu toti fac copii la 40-50 de ani daca te intereseazasi for youre info taicasu la 9D era unul dintre cei mai cunoscuti thiefi de pe rome lvl 90 pure str blader FF cu b/s +7 si set +5+6 si are si wiz de 85 cu staff +7 si set calumea ...asa ca nu mai comenta tu fara sa stii ;)alex sti ca era o fata pe rome pe care juca tot familionu cand juca brutal cel adevarat si avea guildu reals am uitat numele da man o tin minte...juca ea maicasa si taicasu....erau tari...si se plangea aia mereu ca o bat baietii la scoala ca e urata :)) si cand i-a dat web la un prieten i-a zis ala : "Acum inteleg si eu de ce te bat baietii la scoala " =))
m4R10 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 http://sro.db.mmosite.com/?controller=DbIndexiti recomand asta.iar Mario........... incep sami schimb parerea despre tine!!prin faptul ca recomanzi sa se dupa pe privat!!!pai eu spuneam aia pt k e imposibil sa joci legit pe oficiale, faci prea greu lvl, server trafic, timp pierdut. Decat sa isi distruga sanateatea :D mai bine merge acolo.