Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

omg...where do all the noobs come from? :o ....sweet_boy_eu dont let the door hit you on youre way out....nu e de tine pe aici :))

@Lord_Bogdan .... pot sa va asigur ca tatal si fratele lui joaca mai bine sro decat multi de pe aici :P :tiphat:

Posted

Terminati cu care e mai bun. :pokeye: NAH !!! Bunicu are char 100 wizz FF staff +7 si are fortresu din jangan.

:P Si eu mai demult cand nu aveam autologin si era inca valabil codu, il puneam pe taicamio sa incerce sa se logheze cand steam prea mult si imi venea greata deja :D

Posted

http://img199.imageshack.us/i/sro2009061312305515.jpg/

a III-a arma e la level 24? O__O ca nu prea inteleg : sunt in al III-lea echipament si mai tre sa fac 3 leveluri cu prostia asta in mână...Unde recomandati sa ma duc acum sa fac level ?

Si inca o intrebare : de ce nu pot folosi chestia aia de ma teleporteaza dintr-un oras in altul?Ca am 6k gold cat imi cere sa ma teleportez.

^_^

Posted

Nyu armele(de degree nou) sunt din 8 in 8 levele parca , dar spre exemplu la dg2 , este arma de level 8 , mai este de level 10 si mai este si de level 13 intelegi ? Acum tu esti 21 , armele de dg tau sunt la 16 , 18 , 21 :)

#32.000 sp :-"

Posted

dg = degree ? Oricum, am fost in Madwang (fizic am fost cu bărcuţa după "Prut"=)) ) ca sa caut arme (avand in vedere ca in Jangan erau doar 5 stall'uri) si singura arma care am gasit-o in aproprierea levelului meu (glaive) scria level 24 (arată ca o lamă tăioasă cu nişte inele puse intr-o parte).Chestia e că ştiu în ce spot'uri sa ma duc sa fac level numai ca nu le dau dmg destul - aka arma trebuie schimbata musai -

later edit : @m4R10 : multumesc pentru link, nu stiam ca exista si un srowiki :)) cert e ca e gresela mea ca nu am cautat.

alt edit : gata am inteles :P tx for the infos guyz.

Posted

omg...where do all the noobs come from? :o ....sweet_boy_eu dont let the door hit you on youre way out....nu e de tine pe aici :))

@Lord_Bogdan .... pot sa va asigur ca tatal si fratele lui joaca mai bine sro decat multi de pe aici :P :tiphat:

alex sti ca era o fata pe rome pe care juca tot familionu cand juca brutal cel adevarat si avea guildu reals am uitat numele

off : http://img197.imageshack.us/img197/5070/sro2009060320272178.jpg ala esti u? sau un fraier ti`a copiat numele??

btw danke pt prog :P

daca eram eu fi sigur ca as fi postat pe forum si nu nu mi a copiat numele si daca mil copia nu as avea ce sa i fac :)

Posted

dg = degree ? Oricum, am fost in Madwang (fizic am fost cu bărcuţa după "Prut"=)) ) ca sa caut arme (avand in vedere ca in Jangan erau doar 5 stall'uri) si singura arma care am gasit-o in aproprierea levelului meu (glaive) scria level 24 (arată ca o lamă tăioasă cu nişte inele puse intr-o parte).Chestia e că ştiu în ce spot'uri sa ma duc sa fac level numai ca nu le dau dmg destul - aka arma trebuie schimbata musai -

later edit : @m4R10 : multumesc pentru link, nu stiam ca exista si un srowiki :)) cert e ca e gresela mea ca nu am cautat.

http://sro.db.mmosite.com/?controller=DbIndex

iti recomand asta.

iar Mario........... incep sami schimb parerea despre tine!!

prin faptul ca recomanzi sa se dupa pe privat!!!

Posted

da' pe ce server joci ?

Posted

da' pe ce server joci ?

Phoenix - dar ma cam enerveaza traficul.Aseara m-am conectat din prima ( miracol...stiu ) si acum de 50 de minute incerc sa ma conectez -_________- gaaaaaaah

@Florin_LOVE : acum citesc sro_db'ul ala multam pentru link.Si da, e mai bine sa joci pe private decat pe global fara bot...numai ca in screenshoturi nu apar setarile botului.Oricum ma ajuta mult ca altfel n-as fi avut timp :P

Posted

nu-mi spune mie ca taicasu' care are 60 de ani joaca sro mai bn ca mine ca... :-j :-j :-j

taicasu' care NU are 60 de ani ca nu toti fac copii la 40-50 de ani daca te intereseaza

si for youre info taicasu la 9D era unul dintre cei mai cunoscuti thiefi de pe rome lvl 90 pure str blader FF cu b/s +7 si set +5+6 si are si wiz de 85 cu staff +7 si set calumea ...asa ca nu mai comenta tu fara sa stii ;)

alex sti ca era o fata pe rome pe care juca tot familionu cand juca brutal cel adevarat si avea guildu reals am uitat numele

da man o tin minte...juca ea maicasa si taicasu....erau tari...si se plangea aia mereu ca o bat baietii la scoala ca e urata :)) si cand i-a dat web la un prieten i-a zis ala : "Acum inteleg si eu de ce te bat baietii la scoala " =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...