Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Stii care este scopul unor ghilimele ? De obicei arata cam asa: ""

Folosea Packet Sender. Chestia asta chiar functioneaza si sunt mai mult de 99% ca merge in special sa faci iteme +9. Un packet sender primeste informatia in coduri hexadecimale (de exemplu: faci un item +1, ai primit pachetul, il stochezi) care apoi daca sunt trimise inspre server *inject*, adaugi + pe item fara sa dea fail (lol, ar fi imposibil sa pice :lol:).

Functioneaza la multe jocuri, am folosit asa ceva dar la silk nu am nimerit niciodata pachetul care trebuie. De fiecare data cand trimiteam spre server, luam D/C. In schimb, citisem pe un forum ca un tip a facut 12 iteme +9 intr`o singura zi folosind packet sender.

exact asa functiona si la MU online (am jucat long long time ago ^^ ) cu programul Mu Blaster... tu scriai ce iteme vroiai sa primesti si copiai codul hex de la acele iteme intro casutza... iti scriai numele caracterului si ip-ul serverului ( mergea doar pe servere private ) si apasai pe send packets... cand intrai in carcater vedeai toate itemele *excelent* = *seal of sun* si +11

Posted

Asta mergea doar pe serverele fara securitate. Facea inject in baza de date. Pe serverele cu firewall, faceai aceeasi smecherie doar ca aveai nevoie de un packet sender, si faceai dupe la iteme, dadeai 1hit si d/c oricarui player.

Posted

off : http://img197.imageshack.us/img197/5070/sro2009060320272178.jpg ala esti u? sau un fraier ti`a copiat numele??

btw danke pt prog :P

Pt ce ti`ai sters numele, level`ul and all this shit ?! Suferi ?!

Posted

Am si eu o intrebare..unde pot sa las si eu un wizz de 34 (cleric) ..suit npc...k moare cam des ...am vrut sa-l trimit la yeowa ..dar moare...pana amu a stat la earth ghosts

il poti lasa la taoisti (lvl 30 ) :) pana faci 35-36 si apoi la scorpioni :)deci ar trebui sa il las la mobi cu 3-4lvl mai mici ca tine

Pt ce ti`ai sters numele, level`ul and all this shit ?! Suferi ?!

Hai siktir baiete ( scuzati`mi limbajul domnule moderator si ceilalti ) nu sufar :nanana: era charu unui prieten cand jucam si l`am intrebat dak pot sa ii postez poza asa si mi`a zis sa ster numele , lvl-u si sp-urile ...so STFU B**** !

Edit: uraaa xian e check :X

Posted

Hai siktir baiete ( scuzati`mi limbajul domnule moderator si ceilalti ) nu sufar :nanana: era charu unui prieten cand jucam si l`am intrebat dak pot sa ii postez poza asa si mi`a zis sa ster numele , lvl-u si sp-urile ...so STFU B**** !

Amice, controleaza-te. Iti dai seama cate se puteau face daca ii dezvaluiai identitatea :lol: ? Nume ca nume, dar ce sa mai zic de hp si mp =)) ?!

Posted

afla mobii cat are hp ma...si se duce vestea. .. iti dai seama sa stai singur fata in fata cu ivy ... si sa inceapa aia sa rada de tine :)) ca stie ca te face ;)))

Posted

il poti lasa la taoisti (lvl 30 ) :) pana faci 35-36 si apoi la scorpioni :)deci ar trebui sa il las la mobi cu 3-4lvl mai mici ca tine

U made a fool out of yourself ...big time =].BTW de ce crezi ca ne pasa ca xian e in check ?!?!.Chiar e neinteresant :-SS.

@Linco & Tzu

+1

LMAO =))

Posted

afla mobii cat are hp ma...si se duce vestea. .. iti dai seama sa stai singur fata in fata cu ivy ... si sa inceapa aia sa rada de tine :)) ca stie ca te face ;)))

OMFG =)))) you made my day :lol:

Posted

:sef: tampit Quest pentru blue zerk, nu ma deranjeaza ca trebuie sa prind suflete , dar ma enerveaza la culmea ca dureaza 1 min fiecare trap :sef: 47 de traps... folosite..

Posted

OMFG =)))) you made my day :lol:

sau ar mai fi o idee :) : sa scoata ivy un carnetel, sa iti caute id acolo ;))) si sa rada. =))))) sa il sune pe yarkan si sa faca bascalie :)

Posted

sau ar mai fi o idee :) : sa scoata ivy un carnetel, sa iti caute id acolo ;))) si sa rada. =))))) sa il sune pe yarkan si sa faca bascalie :)

=)) :tiphat: sa se tavaleasca yarkan in arena cum face asta: =))

EDIT: stiti care-i faza... eu cred ca e char lui deoarece statea cu stall... nu cred ca prietenul ala al lui ii da lui char-ul sa ii tina stall :tiphat:

Posted

@koila am oameni in guild care s`au dus si au mai adus cate 100 de capcane de alea de 3-4 ori ...imagineaza`ti...mie mi`a iesit pe un caracter din 40 de incercari si pe altu din 17 incercari

:tiphat:

Posted

:sef: tampit Quest pentru blue zerk, nu ma deranjeaza ca trebuie sa prind suflete , dar ma enerveaza la culmea ca dureaza 1 min fiecare trap :sef: 47 de traps... folosite..

401 traps :beer: oare la questul de la 100 din cate 2k traps il fac? :D

Posted

auziti , voi cu ce incercati in silk ??? aveti ceva program , sau puneti un bolovan pe enter ????

nu mai merge faza cu bolovanul/scobitoarea ca nu apar caracterele :) Daca vrei un autologin bun da-mi id de mess... iti dau link dp elitepvpers... e cu autoIT... si poti sa folosesti pe 3 cliente de odata :) PM ME :) :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...