Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Tr0jen exista car a fost banat cand sio dat seama gm

un prieten dea meu a jucat acum ceva timp pe Eldorado si lo intalnit si o facut rost de program

cu programu asta o facut lvl 90 intro saptamana (de la 34)

si acuma nu mai joaca (juca acu vreo 2 ani)

daca nush reformata pc de vreo 5 ori pana acuma aveam programu

si fiindca voi nu creteti intrqati pe youtube si vedeti dark mode

da e numai faza cu intrat din prima acolo

uni ar trebui sa invete sa minta cap 90 a fost bagat acu 1 an maxim deci acu 2 ani nu era cap 90 daca era asa cum zici u dati seama ca erau multi lvl 90 "instant" si sunurile nu se vindeai cu 2-3 BIL si mai toti aveau ...

Posted

@Lord_Bogdan tare faza cu traineru :)) =))

@amonyak pe noi ne`au atacat 18 guilde:) si tot am reusit sa pastram fortressu cu toate ca din guild la noi eram 2 party`uri atat :|

:tiphat:

Posted

Si crezi ca tampenia asta exista?

Vad din semnatura ta, in screen-ul cu Lupul_Alb, Critical_RO, Thief2Kill3, ca joci pe Athens. Din curiozitate, care din ei esti tu? (cumva Critical?) :tiphat:

Posted

cred k ati auzit si voi de cel mai mare hacker de silkroad online "Tr0jen" care juca pe Eldorado

avea multe hackuri (boti , silkuri free , exp rate 100x , etrc.)

dar cel am imult ma fascinat "dark mode"

o incoronare a tuturor hackurilor care face urmatoarele :

-bot

-100silk pt fiecare caracter nou

-conectare automata pe server

-jocu se transforma din 1x in 500x

-nu cade plusu de pe arma

-la plus 10 arma devine seal of star iar la +11 devine seal of moun

si multe altele dar cred k astea is cele mai importante

daca are cineva programu asta add:claudiu_ionutz_2oo9 sa mil dea si mie

:)

man ..shh ! iti dau eu hackul ala.... da`...sa nu-l mai dai la nimeni, si sa nu-l scanezi . ok? da-mi pm. :crazy:

Posted

daca te-a mancat in dos....

offtopic (de parca nu ar fi evident) : nu e ciudat ca scrii keylogger corect, dar totusi nu ai habar la ce se foloseste cratima? :)

Posted

Vad din semnatura ta, in screen-ul cu Lupul_Alb, Critical_RO, Thief2Kill3, ca joci pe Athens. Din curiozitate, care din ei esti tu? (cumva Critical?) :tiphat:

DA sunT Critical_RO

Posted

Exista o persoana care vindea Premium Plus in stall network, dadea SUN`uri gratuit, vindea maimute si tot felul de magarii.

http://forum.rev6.com//Silkroad-Exploits-f...-far-t2689.html

Cititi pana va plictisiti :D

nu mai posta prostii :) daca vrei sa postezi ceva si sa te afli in treaba , macar posteaza ceva interesant si in legatura cu sro :tiphat:

@badfist imi poti da site-ul de unde ti`ai facut semnatura? :D

Posted

uGkEyK7TqGw

Sursa: rev6

What can I say? Cool "exploit" xD

ala nu e un exploit pur si simplu asta este recompensa questului.... cand 2 sau mai multi playeri cu zerk albastru au party si au zerk in acelasi timp acesta se transforma in portocaliu si da 20-30% mai mult dmg... decat zerkul obisnuit.... si trebuie sa fii in range cu ala.... :)
Posted

nu mai posta prostii :) daca vrei sa postezi ceva si sa te afli in treaba , macar posteaza ceva interesant si in legatura cu sro :tiphat:

@badfist imi poti da site-ul de unde ti`ai facut semnatura? :D

Dude...o postat despre silkroad.Acel topic l-am citit si eu cu ceva timp in urma.Din cate am inteles de pe forum , presupusul injecta niste pachete(dunno if thats the correct translation) in media.pk sau ceva de genu.Daca va faceti 10 minute timp sa cititi , o sa vedeti poze cu o persoana care avea sun +9 +8 +7 de diferite degree-uri.Citez "there is this guy called Reality...that apparently used to work for joymax... and the fact is that there is a bug in joymax and he knows how to exploit it"

Posted

ala nu e un exploit pur si simplu asta este recompensa questului.... cand 2 sau mai multi playeri cu zerk albastru au party si au zerk in acelasi timp acesta se transforma in portocaliu si da 20-30% mai mult dmg... decat zerkul obisnuit.... si trebuie sa fii in range cu ala.... :)

Stii care este scopul unor ghilimele ? De obicei arata cam asa: ""

Dude...o postat despre silkroad.Acel topic l-am citit si eu cu ceva timp in urma.Din cate am inteles de pe forum , presupusul injecta niste pachete(dunno if thats the correct translation) in media.pk sau ceva de genu.Daca va faceti 10 minute timp sa cititi , o sa vedeti poze cu o persoana care avea sun +9 +8 +7 de diferite degree-uri.Citez "there is this guy called Reality...that apparently used to work for joymax... and the fact is that there is a bug in joymax and he knows how to exploit it"

Folosea Packet Sender. Chestia asta chiar functioneaza si sunt mai mult de 99% ca merge in special sa faci iteme +9. Un packet sender primeste informatia in coduri hexadecimale (de exemplu: faci un item +1, ai primit pachetul, il stochezi) care apoi daca sunt trimise inspre server *inject*, adaugi + pe item fara sa dea fail (lol, ar fi imposibil sa pice :lol:).

Functioneaza la multe jocuri, am folosit asa ceva dar la silk nu am nimerit niciodata pachetul care trebuie. De fiecare data cand trimiteam spre server, luam D/C. In schimb, citisem pe un forum ca un tip a facut 12 iteme +9 intr`o singura zi folosind packet sender.

Posted

blah blah...useless Sh1t....asa mai era un tip....am uitat pe ce server care la 9D a luat sun sword cu 7 bil si l-a facut +11 cu 11 elixire...se zicea ca era fostul GM Gargamel sau ceva de genul :-??

Posted

Quick noob question.Potiunile care le primesti cand dai curst heart quest , pot fi stacked?Puse una peste alta?Ca fiecare sunt cate 5 si ocupa spatiu , asa daca le-as putea pune ar fi mai simplu.Stiu ca ar fi mai simplu sa testez dar incerc sa le fac pe toate 300 astazi.

Posted

blah blah...useless Sh1t....asa mai era un tip....am uitat pe ce server care la 9D a luat sun sword cu 7 bil si l-a facut +11 cu 11 elixire...se zicea ca era fostul GM Gargamel sau ceva de genul :-??

Useless?

Useful shit <3

Posted

Quick noob question.Potiunile care le primesti cand dai curst heart quest , pot fi stacked?Puse una peste alta?Ca fiecare sunt cate 5 si ocupa spatiu , asa daca le-as putea pune ar fi mai simplu.Stiu ca ar fi mai simplu sa testez dar incerc sa le fac pe toate 300 astazi.

daca te referi la acele potiuni pe care le primesti de la herbalist, cand ii duci cursed hearts ... nu, nu pot fi stocate mai mult de 5 ... dar nu vad de ce ti-ar trebui sa le stochezi ... si nu le folosesti pe loc ... nu ai nici un avantaj daca le ti sa le folosesti pe toate odata sau pe masura ce le obtii ...

... :tiphat:

Posted

daca te referi la acele potiuni pe care le primesti de la herbalist, cand ii duci cursed hearts ... nu, nu pot fi stocate mai mult de 5 ... dar nu vad de ce ti-ar trebui sa le stochezi ... si nu le folosesti pe loc ... nu ai nici un avantaj daca le ti sa le folosesti pe toate odata sau pe masura ce le obtii ...

... :tiphat:

exista unu singur avantaj : Nu F** masterurile .. strange cat are nevoie 1k potiuni de exemplu si da totul jos si adauga unde vrea.. asta in cazul in care vrea sa schimbe vreun master..

si din pacate nu mai merge depozitate.. la inceput cand mam apucat de SRO mergeau chiar si puse in stall [se faceau bani frumosi pe vremea aia.. dar fiind noob nu stiam ce fac :crazy: ]

Posted

sal. sunt forum guard pe elitepvpers.de

acum ceva timp... (mai mult timp) am atras atentia (cui vroia sa auda) despre acel tip.... urmariti voi discutia : http://www.elitepvpers.de/forum/sro-main-d...ed-finally.html

btw. nick-ul meu e capdelut :)

si in prima poza se poate observa ca tipul dadea d/c cui cerea :))

p.s. coincidenta face...ca exact cand tipul se dadea mare , eu aveam un char prin jangan. cautam o prostie la mangiangi, si intrasem pe serv de 5 min. :) deci , sunt si martor ocular :) (si "pozator") :))

Posted

:hello: :news: Vand Cont Silkroad lvl 78 Full Farm 76 Arcas Pe Str Haine Bune cu 100% mai am 102 silk pe el reverse si globale.Este pe server Gaia.

Build:Pacheon 76,Fire 76 Ligh 70,Cold 30.Nick-ul este Tw33ty

Cine e interesat ma poate contacta pe id de mess Vyo_sm3ch3rasu_2u@yahoo.com

Pretul este 60$ putin negociabil .Va Multumesc astept oferte la id nu pe forum :pokeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...