Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eroarea aia o da cand e inspectie p servere. Dar nu stiu de ce iti apare tie, cand eu de exemplu, pot intra linistit in sro

Numa sa astepti poti.

Posted

Aha....si AGLOCO asta de fapt upgradeaza HP-ul la cei pe arc sau pe glavie???? :blink:

Just joke

Ce legatura are acest AGLOCO cu silkroadul? No one....

Mare e gradina ta Doamneeeeeeeeeee...... :comp2:

Posted

neata, si eu joc pe redsea

sunt ceva quilde pe serv, citez din memorie :

havoc(prima mea quilda--doamne ce vremuri--),

4fun

mafia ro

havoc2

.

.

.

.

si a mea tarabostes CEA MAI TARE :D lvl 1 si 900% :nanana: :nanana:

nu mai radeti :kar:

ne vedem in joc

bre Mehico tu ori n-ai somn , ori esti la serviciu ? am nimerit-o in vreun fel ???

PS ptr cei cu state mai vechi de plata o intrebare:

1.obtin status de murderer daca unul e calare (cal ptr deplasare) si eu ii omor calul sau devin doar roz

2.daca dau in cal isi ia si playerul damege

Posted

ade' date='Jan 28 2007, 21:33' post='1706651']

Deci imi da eroarea asta ->Imagine IPB

Btw,am uitat sa specific.Dupa ce dau OK de la acel msg. imi pare "consola" cu Home..Movie..Guide..exit :)

Plz help

daca iti mai da eroarea asta, intra c:\windows\system32\drivers\etc\ deschizi host si il deschizi cu notepad si sub ultima linie adaugi: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Posted

PS ptr cei cu state mai vechi de plata o intrebare:

1.obtin status de murderer daca unul e calare (cal ptr deplasare) si eu ii omor calul sau devin doar roz

2.daca dau in cal isi ia si playerul damege

1. da, te faci murderer, acelasi lucru si daca ii omori cainele

2. nu, calul ia tot dmg-ul pana moare

Posted

ade' date='Jan 29 2007, 14:23' post='1707949']

Asa,a mers..si-a facut update..si poc..again aceeasi problema ! PLZ HELP !!

....

incearca sa dld jocu de la ei de pe site sau dld driverele pt placa video de la ei de pe site. alteceva nu stiu ce sa iti mai zic...

Posted

spune mai multe , ex lvl-ul :P

te sfatuiesc sa te dai asa :

pure inteligence, sword & shield, iti bagi la skill-urile la sabie numai o data (doar ca sa le ai) si la magii Fire principala si Lightning suport

p.s. nu folosi cold, o sa ai un dmg extrem de mic

Posted

icearca sa dld jocu de la ei de pe site sau dld driverele pt placa video de la ei de pe site. alteceva nu stiu ce sa iti mai zic...

gata a mers . Am scos ce mi-ai zis tu de acolo si a mers :)

Joc pe troy cu nick-ul ReK01L (ptr cine doreste sa stie)

Cine mai joaca pe Troy lasati-va nickurile aici :D

Posted

ade' date='Jan 29 2007, 19:48' post='1708707']

gata a mers . Am scos ce mi-ai zis tu de acolo si a mers :)

Joc pe troy cu nick-ul ReK01L (ptr cine doreste sa stie)

Cine mai joaca pe Troy lasati-va nickurile aici :D

Vazand ca esti din Timisoara cauta-ma in joc suntem multi din Timisoara la noi in guilda suntem vreo 10 si mai este si guilda Timisoara.Daca nu ma gasesti pe mine in joc cauta-l pe Piciu sau pe Temby ei sunt tot din Timisoara . Te astept in joc

Posted

@DevilCurse : lume noua pe aici pe forum ;)) poi...sa ne gandim...de ce nu ? :D . In primul rand mie imi place Str...in al doilea rand e blader ( printre cei mai tari la pvp ) si in al treilea rand am transferat tot ...deci doar am schimbat buildu cum ar veni :) mai vb noi pe TS sau in joc :)

Posted

@ black curse: prea tare filmu :) (thanks smuggster again}{ ), OST-ul rupe tot :dance:

@ silkroad online players : am un caracter de lvl 48 pure int, sword & shield

main force lightning si suport ice (ice mastery lvl 48)

sa raman pe ice ? sau mi-l scot cu cursed hearts sa-mi pun Fire ?

Guest sro_player
Posted

ati vazut vreunu dintre voi pe serverele pe care jcuati sau un scr cu o arma +11 sau +13 ? dak da postati va rog scr k mor de curiozitate cum arata :D ms :cool2: PS: pe Greece cea mai mult plusata e un glavie de 64 sos +9 mai mult nu am vazut :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...