Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

`Morning everyone ! xD

Vreau si eu niste trick and tips pt un gold farmer chinez. Ce skilluri sa bag, ce set, ce arma, etc etc... xD

Thanks >:D<

Nuker pe spear cold/fire/light sau archer cold/fire/light daca il tii pana in lv 75 merg toate mastery-urile.. si sa folosesti garment, pentru ca ai mp reduce 20%.

no farming, no nothin` right ?!

So, sa farmez macar putin pe gold bots sau nu ?

Posted

:hair:

http://img199.imageshack.us/img199/949/85434328.jpg

Nu inteleg... Am card VISA de la BCR... am bagat pe 10.06 30lei... trebuie sa mearga... nu inteleg... poate trebuia sa bag euro... dar de fapt acum 1 saptamana cand mi-am cumparat gold dp www.silkroad-gold.com tot lei aveam dar se transforma automat in USD sau EURO...

Nu inteleg ce are...

Posted

:hair:

http://img199.imageshack.us/img199/949/85434328.jpg

Nu inteleg... Am card VISA de la BCR... am bagat pe 10.06 30lei... trebuie sa mearga... nu inteleg... poate trebuia sa bag euro... dar de fapt acum 1 saptamana cand mi-am cumparat gold dp www.silkroad-gold.com tot lei aveam dar se transforma automat in USD sau EURO...

Nu inteleg ce are...

Ai mai cumparat vreodata bot de la ei pe contul asta? daca e prima data atunci nu iti merge pentru ca nu se poate cumpara doar cand dau ei drumul si momentan e inchis. Si eu am card VISA si imi dadea erori cand voiam sa cumpar silk. Orice i-am facut nu a mers, am facut alt card si am facut cont pe www.paypal.com si acolo ai un fel de verificare a cardului. Am facut acea verificare(iti ia 5euro parca si trebuie sa suni la banca sa iti dea un cod cu care iti 'activezi' contul de paypal pe site dupa care primesti banii inapoi) si acum merge perfect.

PS: Daca ai zis ca ai mai cumparat bot-ul prin vre-un post anterior srry, nu sunt la curent cu ce se vorbeste aici si nu stau sa citesc de la inceput.

Posted

scuze de intarziere am zis k o sa postez un screnn de la fortress:) ......http://img14.imageshack.us/i/sro2009061113401961.jpg/ pe serveru sparta a fost un adevarat macel:)) nu pentru noi pentru cei care detineau fortresu de cel putin un an daca nu de mai mult timp ...divinE:)....15 guilde sau inscris impotriva lor ,da surpriza suprizelor or plecat 2 guilde din uniunea lor fix inainte de fortres( cu o zi inainte sau pana knd poti sa inscrii guilda)si sau bagat cu o uniune de turci contra lor:) .....macel total,au pierdut fortresu din jangan iar noi ni lam mentinut pe al nostru:P pentru inca 2 saptamani:D

Posted

scuze de intarziere am zis k o sa postez un screnn de la fortress:) ......http://img14.imageshack.us/i/sro2009061113401961.jpg/ pe serveru sparta a fost un adevarat macel:)) nu pentru noi pentru cei care detineau fortresu de cel putin un an daca nu de mai mult timp ...divinE:)....15 guilde sau inscris impotriva lor ,da surpriza suprizelor or plecat 2 guilde din uniunea lor fix inainte de fortres( cu o zi inainte sau pana knd poti sa inscrii guilda)si sau bagat cu o uniune de turci contra lor:) .....macel total,au pierdut fortresu din jangan iar noi ni lam mentinut pe al nostru:P pentru inca 2 saptamani:D

LoL, ce nume ai pe Sparta? :))

Eu am DaddyYankee, sunt in guilda ll. divinE a pierdut fortressul deoarece nu erau pregatiti, nu se asteptau sa il piarda deci nu s-au pregatit cu hammere si altele, plus ca in ultimele 30 de minute ne plimbam doar un party prin fortress si atacam aiurea. Oricum la urmatorul fortress 99% o sa il recuperam deoarece Intense sunt nemti si ei nu au vacanta :)). Felicitari pentru Fortressul detinut de voi:)

PS: Ce level ai? :D

divinE rulzz anyway :wub:

Posted

:))93:)) las k vorbim in silk:))) k vad k deja miai dat pm:P prima data faceti rost de guildele lipsa si dupa atacati:)) k fara 2 guilde lipsa se simte :))

Posted

Ai mai cumparat vreodata bot de la ei pe contul asta? daca e prima data atunci nu iti merge pentru ca nu se poate cumpara doar cand dau ei drumul si momentan e inchis. Si eu am card VISA si imi dadea erori cand voiam sa cumpar silk. Orice i-am facut nu a mers, am facut alt card si am facut cont pe www.paypal.com si acolo ai un fel de verificare a cardului. Am facut acea verificare(iti ia 5euro parca si trebuie sa suni la banca sa iti dea un cod cu care iti 'activezi' contul de paypal pe site dupa care primesti banii inapoi) si acum merge perfect.

PS: Daca ai zis ca ai mai cumparat bot-ul prin vre-un post anterior srry, nu sunt la curent cu ce se vorbeste aici si nu stau sa citesc de la inceput.

eu dau repurchase man ;) ca am mai cumparat bot-ul dar mi-a expirat ;) si faza cu paypal am cont! si e verificat ;)

Posted

a publicat cineva harta aia imensa:)) cu sro:)) ...am o intrebare undei al 8 lea fortres? ..... undei noul oras european ATHENA? cred k mai e de lucru la harta:))

Posted

am postat mai sus ca era facuta in photoshop ca o estimare la ce va fi in 2014 ... deci a facut un neamtz o harta cum crede el ca va fii in 2014 ... asta poate oricine...

Posted

leveluri facute azi undead22 96->97

Th3De4Th 67->68

N0syA 72->73

Som3_On3 48->49 ( singurul meu gold bot intru din an in pasti pe el ) :)) si is in clientless asa ca nu prezint poze

Guest 2kira1995
Posted

hahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahha =)))))) moooooorrrrr=)))))))) dooooamneee am auzit-o si pe asta=))))))))) ROLF :))))))))))))))))))) nu exista asa ceva:)))))))) doamneee daca exista toata lumea avea arme sun +255, toti intrau din prima,toti aveam premium, toti erau lvl 100 :))))) doamneeeeee si-a batut joc de tine in ultimu' hal=)))))))

Tr0jen exista car a fost banat cand sio dat seama gm

un prieten dea meu a jucat acum ceva timp pe Eldorado si lo intalnit si o facut rost de program

cu programu asta o facut lvl 90 intro saptamana (de la 34)

si acuma nu mai joaca (juca acu vreo 2 ani)

daca nush reformata pc de vreo 5 ori pana acuma aveam programu

si fiindca voi nu creteti intrqati pe youtube si vedeti dark mode

da e numai faza cu intrat din prima acolo

Posted

Tr0jen exista car a fost banat cand sio dat seama gm

un prieten dea meu a jucat acum ceva timp pe Eldorado si lo intalnit si o facut rost de program

cu programu asta o facut lvl 90 intro saptamana (de la 34)

si acuma nu mai joaca (juca acu vreo 2 ani)

daca nush reformata pc de vreo 5 ori pana acuma aveam programu

si fiindca voi nu creteti intrqati pe youtube si vedeti dark mode

da e numai faza cu intrat din prima acolo

c'mon kira... si eu ma laud si exagerez putin cand zic unele chesti darmai cand zic niste minciuni fara macar sa ma documentez despre ele... prietenu ala al tau nu cred ca e chiar prieten... pana numi arati video facut de el cum isi transofrma armele si alea nici nu ma gandesc sa ma gandesc :)) si daca imi arati video nu cred...

Posted

c'mon kira... si eu ma laud si exagerez putin cand zic unele chesti darmai cand zic niste minciuni fara macar sa ma documentez despre ele... prietenu ala al tau nu cred ca e chiar prieten... pana numi arati video facut de el cum isi transofrma armele si alea nici nu ma gandesc sa ma gandesc :)) si daca imi arati video nu cred...

Si cu video tot nu cred..

PS: poate are un sro-trainer :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...