HellCritical Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hehe !!! Am scos mai mult degeaba elixirele din storage sa fac xbowu +5 de la +4, ca a mers din prima :Dpfff gz man :)) chiar ca le-ai scos degeaba :)) :tiphat:
zidane10 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 bun...asa mai merge....cum am zis....bagate la wings de 78-80 in rok :) si ar fi bine daca esti pe garment ok ms am sa incerc la wings
TzuYoshi Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 `Morning everyone ! xDVreau si eu niste trick and tips pt un gold farmer chinez. Ce skilluri sa bag, ce set, ce arma, etc etc... xDThanks >:D<
Florin_LOVE Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 acuma cel mai bun ii arcasul la lvl 100si nu ai nevoie de multe sp;)
Lord_Bogdan Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 `Morning everyone ! xDVreau si eu niste trick and tips pt un gold farmer chinez. Ce skilluri sa bag, ce set, ce arma, etc etc... xDThanks >:D<Nuker pe spear cold/fire/light sau archer cold/fire/light daca il tii pana in lv 75 merg toate mastery-urile.. si sa folosesti garment, pentru ca ai mp reduce 20%.hehe !!! Am scos mai mult degeaba elixirele din storage sa fac xbowu +5 de la +4, ca a mers din prima :DGz man! frumos xbow :P
m4R10 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Nuker pe spear cold/fire/light sau archer cold/fire/light daca il tii pana in lv 75 merg toate mastery-urile.. si sa folosesti garment, pentru ca ai mp reduce 20%.Gz man! frumos xbow :Pmersi. O intrebare, guilda pe care o ai tu e doar de romani ?
Lord_Bogdan Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mersi. O intrebare, guilda pe care o ai tu e doar de romani ?Da, e de romani.. ma gandeam s-o fac internationala.. avem un singur strain care nu prea intra :))
sile33333 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ce ziceti,un arcas hybrid str 100ff are sanse impotriva unui arcas full str 100ff?Si arcasul hybrid are sanse de victorie in PvP,cu alti playeri?
Sleya Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ce ziceti,un arcas hybrid str 100ff are sanse impotriva unui arcas full str 100ff?Si arcasul hybrid are sanse de victorie in PvP,cu alti playeri?hmmm eu raman la parerea mea...ca arcasul tot mai bun e full str....asa ca zic ca full str ar bate :) si ca arcasul hybrid sucks.... :-??GZ m4R10 pentru xbow :D eu ieri am facut de 4 ori bow-ul de 94 +5 si mi-a dat fail la +6 :( mai are doar 1 immortal pe el...
calinut1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 I didn't say it's funny, it's wierd , somewhat retarded ^^. -< Winner of SoulSpear's contest.Scuze daca a mai fost postat, ma rog. @calinut PayPal nu mai are optiunea de a cumpara fara cont?Eu stiam ca inca mai este...Adica nu platesti instant ci trebuie sa introduci datele de pe card si nume/prenume etc... ba ai dreptate, da nush dc nu imi accepta cardul. Da mai incerc odata. Cred ca tre sa am EURO in cont... ca atunci cand am cumparat silk cu clickandbuy mio trebuit euro in cont ca sa mearga... dupa care imi convertea leii pana la o anumita suma... imi pun niste euro si incerc. MS :) :right:
Lord_Bogdan Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://www.pic-upload.de/view-2308038/ujjkkk.jpg.html Si credeam ca harta noastra de acuma e mare :)) asta e gigantica.... (sursa rev6 forum) btw, nu stiu cat e de credibila, poate fi facuta si in photoshop!
Sleya Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 "Iubesc wizardul. Dar nu stiu sa-l joc :| " calinut1 do something whit youre sign....rofl :| It's....lame...scz de OFF... si ca sa fiu ON...as vrea si eu niste scripturi bune pentru sbot daca are cineva...pentru soparlele de 94 care dau decay...sau in alta parte unde credeti ca ar fi bine sa merg la lvl 91 :)
calinut1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Am incercat sa platesc silk cu paypal fara account... merge dar imi da o eroare cand dau sa platesc la paypal pe site: Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.Trebuie sa ma duc cumva la banca sa le spun sa accepte paypal?Multumesc anticipat!
calinut1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 www.paypal.com --> create new account :>nu imi fac account ca am folosit cardu la un alt account si la ala mio spus acelasi mesaj de la postul anterior si am uitat parola la accountul ala :D acum nu mai pot folosi cardul la alt account... asa ca am sa rezolv cumva ca sa pot plati fara account :PEDIT: am cautat pe net si am gasit problema: trebuie sa ma duc la BT si sa completez un formular care sa ma lase sa efectuez tranzactii non-CVV2
Guest 2kira1995 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 cred k ati auzit si voi de cel mai mare hacker de silkroad online "Tr0jen" care juca pe Eldoradoavea multe hackuri (boti , silkuri free , exp rate 100x , etrc.)dar cel am imult ma fascinat "dark mode"o incoronare a tuturor hackurilor care face urmatoarele :-bot-100silk pt fiecare caracter nou-conectare automata pe server-jocu se transforma din 1x in 500x-nu cade plusu de pe arma-la plus 10 arma devine seal of star iar la +11 devine seal of moun si multe altele dar cred k astea is cele mai importante daca are cineva programu asta add:claudiu_ionutz_2oo9 sa mil dea si mie :)
Mihai1993 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 cred k ati auzit si voi de cel mai mare hacker de silkroad online "Tr0jen" care juca pe Eldoradoavea multe hackuri (boti , silkuri free , exp rate 100x , etrc.)dar cel am imult ma fascinat "dark mode"o incoronare a tuturor hackurilor care face urmatoarele :-bot-100silk pt fiecare caracter nou-conectare automata pe server-jocu se transforma din 1x in 500x-nu cade plusu de pe arma-la plus 10 arma devine seal of star iar la +11 devine seal of moun si multe altele dar cred k astea is cele mai importante daca are cineva programu asta add:claudiu_ionutz_2oo9 sa mil dea si mie :)hahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahha =)))))) moooooorrrrr=)))))))) dooooamneee am auzit-o si pe asta=))))))))) ROLF :))))))))))))))))))) nu exista asa ceva:)))))))) doamneee daca exista toata lumea avea arme sun +255, toti intrau din prima,toti aveam premium, toti erau lvl 100 :))))) doamneeeeee si-a batut joc de tine in ultimu' hal=)))))))
m4R10 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 cred k ati auzit si voi de cel mai mare hacker de silkroad online "Tr0jen" care juca pe Eldoradoavea multe hackuri (boti , silkuri free , exp rate 100x , etrc.)dar cel am imult ma fascinat "dark mode"o incoronare a tuturor hackurilor care face urmatoarele :-bot-100silk pt fiecare caracter nou-conectare automata pe server-jocu se transforma din 1x in 500x-nu cade plusu de pe arma-la plus 10 arma devine seal of star iar la +11 devine seal of moun si multe altele dar cred k astea is cele mai importante daca are cineva programu asta add:claudiu_ionutz_2oo9 sa mil dea si mie :)LooooooooL, ti-as spune ceva dar imi dau moderatorii warn :D
zidane10 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ce ziceti merita cumparat sbotu?cred k ati auzit si voi de cel mai mare hacker de silkroad online "Tr0jen" care juca pe Eldoradoavea multe hackuri (boti , silkuri free , exp rate 100x , etrc.)dar cel am imult ma fascinat "dark mode"o incoronare a tuturor hackurilor care face urmatoarele :-bot-100silk pt fiecare caracter nou-conectare automata pe server-jocu se transforma din 1x in 500x-nu cade plusu de pe arma-la plus 10 arma devine seal of star iar la +11 devine seal of moun si multe altele dar cred k astea is cele mai importante daca are cineva programu asta add:claudiu_ionutz_2oo9 sa mil dea si mie :) Am mai auzit eu din astea si chiar mia tr unu un prog zicea ca intri din prima faci arma cat vrei tu etc.. si pana la urma era un keylogger mia luat tot de pe cont aveam arma sos 76+5 spear set 9dg +5 iteme elixire bani tot in jur de 300m valora tot ce aveam noroc ca mia dat contu inapoi dar era gol. Asa ca aveti grija la din astia cu prog lor
ghitzal02 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ce ziceti merita cumparat sbotu?merita totzi bani!!! il am si eu si multzi alti de pe forum
zidane10 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 eu pana acuma tot agbot sau sroking de cand a aparut foloseam dar am zis ca vreau unu calumea care sa nu mai faca figuri
IINeoII Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 "Iubesc wizardul. Dar nu stiu sa-l joc :| " calinut1 do something whit youre sign....rofl :| It's....lame...scz de OFF... si ca sa fiu ON...as vrea si eu niste scripturi bune pentru sbot daca are cineva...pentru soparlele de 94 care dau decay...sau in alta parte unde credeti ca ar fi bine sa merg la lvl 91 :)lasa`mi id`ul de mess ca iti trimit eu scripturi bune pt soparlele de 94 :) :beer:
Kiidu Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 harta aceea chiar este facuta in photoshop... go o : www.silkroad-art.blogspot.com tipu ala a facuto ca un fel de prezicere la ce o sa fie in 2014 again go to www.silkroad-art.blogspot.com PS: e site nemtzesc asa ca use g00gle ^^