Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hell critical : si eu am tot bit09 si faza aia ca incearca sa se conecteze la un ip necunoscut e defapt lochal hostu care cere conexiune la serveru joymax... :)

Posted

Hey all, primul meu post aici ...

Am un Cleric / Bard pe Apollo .... 150k SP full farm lv 43..unde sa las si eu SroKings ? sa nu moara... set full NPC - robe... main weapon bard .

Posted

Am un Cleric / Bard pe Apollo .... 150k SP full farm lv 43..unde sa las si eu SroKings ? sa nu moara... set full NPC - robe... main weapon bard .

eu zic sa-l lasi in oras... :tiphat: incearca red scorpion! :tiphat:

Posted

Poti sa te duci la huni (lvl 37 if im not wrong) desi daca stii mobi ce ataca cu mag de lvl tau poti sa te duci acolo.Ca intotdeauna ar fi bine sa stai intr-un loc unde dai 1hit max 2 la mobi fara life . Hope i helped

EDIT:Welcome to this forum :P.Stiam eu ca uitasem ceva xD

New KSRO event - > http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=112253

Posted

@Sleya dar cum pleci tu cu gap 0 pana la 100 cu 150k sp? :-??

simple....150 k sp +131k(lvl91-100 gap 0) + 60 k sp (2 luni premium plus quest) si sunt FF 100/fire/pacheon :) nu adaug autumn wind series si nici mind bow series :)

Cel mai tare FW a fost azi...am facut trade de plictiseala in timpul FW ca nu ne-a atacat nimeni :))

EDIT @ Darthy ....macar castiga ceva real dreaq....la noi nu baga nici un astfel de event....joymax sunt disperati dupa bani... :|

Posted

Poti sa te duci la huni (lvl 37 if im not wrong) desi daca stii mobi ce ataca cu mag de lvl tau poti sa te duci acolo.Ca intotdeauna ar fi bine sa stai intr-un loc unde dai 1hit max 2 la mobi fara life . Hope i helped

EDIT:Welcome to this forum :P.Stiam eu ca uitasem ceva xD

New KSRO event - > http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=112253

care event? aia e milogeala :)) care o omoara pe tg sau alti unici are o "sansa" la un TV de 30 o_O.....

joymax is getting :pumn: PWNED ! :pumn:

Posted

care event? aia e milogeala :)) care o omoara pe tg sau alti unici are o "sansa" la un TV de 30 o_O.....

joymax is getting :pumn: PWNED ! :pumn:

Nup...joymax nu are ksro...ala-i condus de cva koreeni ..dar in fine...orezarii si-au schimbat menu-ul pe hamburgeri ...si amu au nevoie de bani sa creasca animale...k deh ..cainii nu mai sunt buni ptr ei

Posted

Probabil o sa fie restrictie.Daca v-ati uitat la spawn points a lui Lord Yarkan , i-a fost mutata zona de la bone la drumul spre arena.Asa cu "new updated reverse scrolls" la care poti alege locul in care sa te intorci , all high lvls would've pwn.Dar sa fim realisti , intotdeauna a fost asa , high lvls killin low lvl uniques pentru ca...guess what it's a free game.

kSRO nu e condus de Yahoo Koreea ? (edit btw)

@Alex Mihail93 - > RAT MEAT FTW!!!! lul

Posted

kSRO nu e condus de Yahoo Koreea ? (edit btw)

@Alex Mihail93 - > RAT MEAT FTW!!!! lul

OFF: Lol dude..ce ai vrut sa spui prin "Rat meat for the win "!?! ...

ON: sa ma anunt ca si player :)) ...jok pe sparta nickname : _NoObZz0r_ :) (nu sunt nob in ale silkului da-mi place cum suna ):))

Posted

Offtopic :Feeling angry or upset ?

lul .

OT:Fw Phoenix->Am pastrat fortressul ToooT (sry 4late post)

Cel mai retarded clip pe care l`am vazut. :blink:

Btw... Not funneh... not funneh at all..

Posted

cei care folositi sroking, cum va conn ? si cat va ia?

ma conectez inchizand loggerul ala si din prima(Premium FTW)

P.S.: Nu incepeti sa imi ziceti sa imi iau sbot caci nu pot sa imi fac cont pe paypal ca am uitat parola la accountul la care am folosit cardul

Posted

I didn't say it's funny, it's wierd , somewhat retarded ^^.

-< Winner of SoulSpear's contest.Scuze daca a mai fost postat, ma rog.

@calinut

PayPal nu mai are optiunea de a cumpara fara cont?Eu stiam ca inca mai este...Adica nu platesti instant ci trebuie sa introduci datele de pe card si nume/prenume etc...

Posted

@ calinut + ca vanzarile pt clienti noi sunt inchise ffs...

& cand am intrat mai inainte pe pagina ksro era schimbata... un fel de anunt general si cand am dat translate zicea ceva ca ksro a fost preluat de la joyimachs ... (fkc google translate ) la yahoo coreea si ca nustiu ce legat de intimitatea ta.. ca joymax nu va da acounturile si datele despre tine.. in fine era acolo si un articol dintr-o lege koreana...

Posted

simple....150 k sp +131k(lvl91-100 gap 0) + 60 k sp (2 luni premium plus quest) si sunt FF 100/fire/pacheon :) nu adaug autumn wind series si nici mind bow series :)

Cel mai tare FW a fost azi...am facut trade de plictiseala in timpul FW ca nu ne-a atacat nimeni :))

EDIT @ Darthy ....macar castiga ceva real dreaq....la noi nu baga nici un astfel de event....joymax sunt disperati dupa bani... :|

scuze frate dar undeva ai gresit cu calculele.... acelasi lucru cresc si eu la archeru meu...deci kum ai zis u pana la lv 100 o sa strangi in total 150+131+60=341..si pt 100ff iti trebuie 440k sp...deci la 100 iti mai ramane de farmat ink 100k sp... mai verificati o data calculele... deci de la 91 la 100 pt fire iti trebuie 170k sp si pt arc cam 270k sp (nu e fix nr de sp-uri dar in jurul asta bate..) deci 170+270=440k sp.. corectatima dk gresesc undeva...

Posted

@Ciupilan

Sleya in timpul asta evident ca o sa si moara , ceea ce inseamna ca o sa aiba sp facute in plus , si cine stie , se mai duce la job,fw unde o sa piarda exp .Eu cam asa m-am bazat cand farmam.

Posted

@Ciupilan

Sleya in timpul asta evident ca o sa si moara , ceea ce inseamna ca o sa aiba sp facute in plus , si cine stie , se mai duce la job,fw unde o sa piarda exp .Eu cam asa m-am bazat cand farmam.

da de acord cu u dar e ff putin...sa zicem k de la 91 la 100 ar muri si ar pierde ex cam 50% maxim... si in 50% cu gap 0 mai mult de 10k sp nu ai kum sa faci ... deci tot mai raman ...dar na fiecare cu parerea sa... nici eu nu o sa ma fac FF de amu o sa mai las fix 91 k sp de farmat la lv 100... si eu nu am calculat quest premium pt k intre 91 si 100 nu o sa folosesc premium:)) :crazy:

si asta pt Koila

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...