Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@tzuyoshi un sos +5 e mai bun decat arma de mijloc (ex :sos 64 mai bun dekt o arma 68 da nu mai buna dekat una de 72) un som e un pic mai bun dekat ultima arma (ex: som de 64 e un pic mai bun decat una de 72 ) iar sunu e superb:)) (ex: sun de 64 mai bun decat una de 76 da nu mai bun decat una de 80)

de asta iti dai seama din dmg si din atribute banuiesc, ca in orice alt mmo.

multumesc mult pentru informatii, o sa incerc sa le diger.

Posted

nyu o sa pricepi mmorpg asta in timp:)) nu e chiar asa greu:P cand o sa dai cu capu de ceva o sa stii sa nul mai faci a 2 a oara:D:P oricum have fun with this new outrageous game:D engleza pacii:DxD

Posted

@ Darthy.... man incearca pe viitor sa scrii un post complet in limba romana nu 75% engleza... ca aici este un forum pt romani :)

use google translate dak nu poti sa intelegi :tiphat: frate nush ce naiba are :(( nu pot sa recumapr sbot X(X(X(

Guest Xspeed
Posted

@ lul nice pic xD

Am 2 teorii in legatura cu poza.

1 Joymax employees are a bunch of greedy idiots.

2.Someone is a ahole xD ^^.

probabil au schimbat ceva coordonate si au incurcat scripturile botilor

desi ma indoiesc ca face joymax ceva asa de urat

si botii au sentimente pana la urma

Posted

mda...de asta nu avem loc pe servare :banghead: gaymax did it again or a asshole did it :angry1:

ON: Pe Athens parca au disparut, ma duc sa arunc un ochi pe acolo....

OFF: Cati englezi pe pagina asta... :tiphat:

Posted

use google translate dak nu poti sa intelegi :tiphat: frate nush ce naiba are :(( nu pot sa recumapr sbot X(X(X(

Ca sa-ti dau satisfactie.... Ce e ala google translate? :) (btw glumesc & inteleg engleza)

Posted

am postat si eu o poza asemanatoare care a fost facuta pe serveru hercules... deci toti npc din constantinopole erau incorjurati de cel putin 30 de boti fiecare npc...

Posted

bah cu engleza asta:)) toti o folosim mai mult sau mai putin , imediat ajunge limba mondiala (daca deja nu e) deci nu va mai certati din cauza asta=)) @ si cu botii astia ar trebui sa faca un haker ceva un program anti joymax bots:)) sa le dam delete la toti pe rand sa facem si noi loc ptr boti care fac macar gold nu stau de pomana la "barfe" prin ct:))

Posted

Cu tot cu key presser setat la 3 sau 4 sec , cand te connectezi cu sroking ai sanse de 50% sa nu-ti apara characterele, e de la ei cu loggeru vietii :|, ar trebui sa faca un update si sa scaota dracovenia aia sau sa faca un autologin, chiar dk fara reconnect.

Posted

"Nyuu

Cand o sa dai de un item de genu' o sa iti dai usor ce este deoarece scrie cu galben Seal of XXX.

adik Seal of Star/Moon/Sun... Nu te gandi la Seal of XXX deoarece TzuYoshi e un mic pervers :)) :tiphat:

Posted

hmmm...si eu postez amestecat....romana/engleza....got a problem...dont read my posts :P

@Darthy .....lalvl 95 :-? hmmm gap 9....te-as sfatui....la soparlele de 94 parca sunt...care dau decay.... sau la gandacii de 92...nu prea cunosc bine de la B3 in sus...pentru ca am fost doar de cateva ori pe acolo....inca 30 k sp si o sa ma duc pe acolo ca inchid gapul :P

Posted

pai eu cred ca stiu programu cu care or intrat atatia in poza aia... e torque client less si trmite packetele de login de 2 ori pe secunda... si iti intra in mai putin de 1 min la orice ora... (cel putin asa e la mine) si pur si simplu selectezi characteru ( poti sati si creezi char din clientless ) si dai login... dupaia poti da swap to client si ti se deschide un client sro... iti apre screenu de intrare care tine 2 sec si deja te trezesti in acount unde ramai 2 sec si iti apare chestia aia care se incarca cand dai pe login... aia dureaza vreo 30 sec -1 min depinde de cat de full e serverul si te trezesti la spawn potin in oras...

dupa ce ai terminat treaba pe care o ai scrii /clientless si iti vine la loc cum era inainte sa dai swap client :) .... caracterul care este in client less se poate controla cu ajutorul PM in game ... acolo la client less adaugi numele validated master si cand ii trmiti un pm de genul /trace ASDFG caracterul in clientless automat ii da trace la "ASDFG"....

deci se pare ca asta e motivul pt care serverele sunt full...

Posted

ceva arme frumoase de pe rome :P

98+9 chinese sword :D

http://img268.imageshack.us/my.php?image=sro2009060902533949.jpg

sun staff 90+0

http://img268.imageshack.us/my.php?image=sro2009061016215477.jpg

Enjoy :tiphat:

Posted

Baieti & fete, am o problema la sbot, nu-mi ia de pe jos purification fruits cu toate ca am facut toate setarile necesare... stie careva care ar putea fi cauza acestei probleme foarte grave pentru mine? :D

Posted

sun staff 90+0

La Magic Pop, armele vor fi reintroduse dupa un anumit timp? Adica... dupa ce vor sta la loterie toate armele, o sa se introduca din nou staff, bow si celelalte?

Posted

La Magic Pop, armele vor fi reintroduse dupa un anumit timp? Adica... dupa ce vor sta la loterie toate armele, o sa se introduca din nou staff, bow si celelalte?

nu stiu....

@Bogdan...asa mi se intampla si mie....dar doar atunci cand dau clientless...asa ca incearca sa il tii normal....nu ii mai da kill client in timp ce ai ticketul on :P

Posted

pai eu cred ca stiu programu cu care or intrat atatia in poza aia... e torque client less si trmite packetele de login de 2 ori pe secunda... si iti intra in mai putin de 1 min la orice ora... (cel putin asa e la mine) si pur si simplu selectezi characteru ( poti sati si creezi char din clientless ) si dai login... dupaia poti da swap to client si ti se deschide un client sro... iti apre screenu de intrare care tine 2 sec si deja te trezesti in acount unde ramai 2 sec si iti apare chestia aia care se incarca cand dai pe login... aia dureaza vreo 30 sec -1 min depinde de cat de full e serverul si te trezesti la spawn potin in oras...

dupa ce ai terminat treaba pe care o ai scrii /clientless si iti vine la loc cum era inainte sa dai swap client :) .... caracterul care este in client less se poate controla cu ajutorul PM in game ... acolo la client less adaugi numele validated master si cand ii trmiti un pm de genul /trace ASDFG caracterul in clientless automat ii da trace la "ASDFG"....

deci se pare ca asta e motivul pt care serverele sunt full...

Poti folosi si bot cu ala?

Posted

@DreamFighteR nu merge sa te intorci din Clientless in normal mode... si sunt sigur 70% de asta pentru ca sa discutat pe bot-cave.*** si shiva sau shen a spus ca nu se poate! restul cu flood-ul de date.. e posibil dar acele conturi vor fi blocate!

Posted

sun staff 90+0

nu mam uitat pe rev...dar e posibil si sa nu fie +0...pentru ca la armele de la magic pop nu apare glow (staff & bow), alea ''2hand'' sa le zicem asa...

:tiphat:

Posted

Sry for the english , dar cum a zis si Sleya got a problem , dont read my posts ^^. M-ar bate gandul sa fac un set garment pentru farm , less mana used si dmg mai mic incasat de la soparlele(weaken ftw !!); +3 +4 fb ajunge ?:-S Sun weapons from magic pop - > apare glow de +0 cu toate ca au +5,7,9 and so on.Singura chestie care pare cea mai accesibila daca ai achizitionat un wep sun - > PK2 FTW.Cineva de pe srf a postat un pic cu un sun bow +9 10DG xD http://img93.imageshack.us/i/sun9.jpg/

Posted

LOL ce imi plac noobii cu SUN-uri :)) cum frate sa nu folosesti steady pe un sun ?:)) sa fii prea prost :P parerea mea....

& Darthy good ideea cu garmentul...ar fi mai bine sa farmezi cu garment pe tine daca te bagi la soparlele alea :P

Apropo...in sfarsit...am inchis gapul...dupa calculele mele....sunt FF de baut la toata lumea :beer: :beer: :peace: si sunt 98.22%...in curand postez si eu print cu lvl up :D...e timpul sa zbor spre lvl 100

EDIT: cum am spus...am venit cu screenshot...lvl up 91 !!!! finally...dupa 2 luni la acelasi lvl....

http://img200.imageshack.us/i/sro2009061105141138.jpg/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...