Lord_Bogdan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu credeam ca dureaza ata sa omori un unique de 100[04:43:16] BeakYung The White Viper spawned[04:43:17] Lord_Bogdan killed BeakYung The White ViperNici eu! :)) (btw e lvl 105)
koila Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [09:55:16] BeakYung The White Viper spawned[13:00:33] ShioN_vzla killed BeakYung The White Viper nu credeam ca dureaza ata sa omori un unique de 100105 sau 107 [Nu am vazuto niciodata...] pe aege a durat :[15:55:19] BeakYung The White Viper spawned[16:37:29] o0MASK0o killed BeakYung The White Viper mult mai putin.. dar tot nu @calinut1 daca nu iai blestemat. :crazy: inca suntem o natie de credinciosi.. ;) oricum e un chin acel Quest.. vroiam sa trag tare sa il am pt FW.. dar nu se poate
BeautifulMind Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu stiu cat de eficient este wizz/lock... Un wizz oricum da 1-2hits/kill. Ce rost mai are warlock`ul ? :-??Dupa cum stii la wizzard in pvp contaeza care da primul , iar cu warlock ii dai stun (probabilitate 80% daca nu ma insel) dureaza 10 secunde , in care iti dai life control si pac 1 nuke...debuffs si restu nu cred ca'si au rostul.
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 @calinut1 daca nu iai blestemat. :crazy: inca suntem o natie de credinciosi.. ;) ce? :blink:EDIT: Ba de ce draq nu imi merge silku? ca imi mergea... imediat ce am iesit cu loaderul imi da ceva eroare si nici la ei pe site nu pot intra... blestemat sa fie silku asta xD
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Dupa cum stii la wizzard in pvp contaeza care da primul , iar cu warlock ii dai stun (probabilitate 80% daca nu ma insel) dureaza 10 secunde , in care iti dai life control si pac 1 nuke...debuffs si restu nu cred ca'si au rostul.There ain't no freakin waaaaaaaaaaay you can stun 10seconds >.<...Look wizzard versus Neo sau Grois.Amandoi probabil ca au fire wall, wizardul daca iroseste cateva secunde(3-4) sa le scoate firewall, arcasul nu sta si se uita la el...Din cate poate stii arcasul e cel mai enervat la pvp ...due to the spam of combo arrows. @ koila : pe Darthy mi-a luat in jur de cateva ore...dar au fost momente in care mi-am zis sa las zerkul nou..mai ales ca se terminau si porcariile alea de capcane.@calinut 1 : I have no ideea....Daca ai spune si ce eroare poate te-am putea ajuta...Pic or smth...[04:43:16] BeakYung The White Viper spawned[04:43:17] Lord_Bogdan killed BeakYung The White Viper Pic or it never happened ( Just kidding ^^)
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 @ lul nice pic xDAm 2 teorii in legatura cu poza.1 Joymax employees are a bunch of greedy idiots.2.Someone is a ahole xD ^^.
Sleya Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 bagamias....net prin sarma ghimpata ce am azi...de 2 ori mi-a cazut :))toate chars....dced....and dead...Sleya back to 97.40% :(( nu mai fac eu lvl up nici la pastele cailor...pana mea...inca 31k sp si gap 0 to 100 :D acum trebuie sa loghez 4 charuri fara premium :)) chinul de pe lume...BTW welcome back Darthy
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cel mai posibil, varianta a 2-a.Daca era Joymax, nu ar fi lasat niste caractere conectate cu nume gen xxdwr223, etc... Au ei metode mai bune sa tina sloturile ocupate.
HellCritical Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.Dc imi apare asta pe PayPal cand vreau sa dau repurchase la sbot :(( Pana mea acum 1ora am bagat 30lei pe card :((
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 @calinut 1 : I have no ideea....Daca ai spune si ce eroare poate te-am putea ajuta...Pic or smth...am rezolvat nu mai conteaza, ms oricum :) dar am alta problema: acum nu imi merge sroking... cand dau login se blocheaza, stie careva ce sa fac? ms anticipat
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cam in kt timp as face un bard lvl 90 ... cu gap 0 si plvl intruna?stie kreva ajtept pareri si raspunsuri:P
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 7GPvkxQ8abMOMG, this brings back old memories. Pe cap 70 cand au aparut prima data Monster Summon Scrolls era nebunie curata. Nu aveai cum sa iesi din DW. Pe vremea aia aveam un glavier de 69 si cand dadeam scrollurile, apareau mobi din taklamakan *pe vremea aia nu era deschis*.
Birchoff Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ... exista si asa ceva printre noi ... si o constat cu satisfactie :cool2: http://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009061018525428.jpghttp://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009061018562275.jpg... :tiphat:
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sunt multe persoane de genul celui din ss. Problema este ca nu toti incepatorii cer gold si iteme, ci doar incepatorii care au mai avut caractere si care stiu cu ce se mananca jocul.Un newcomer, o sa se comporte normal fiind incantat de joc. Nu o sa il intereseze gold-ul si itemele la fel de mult pe cat il intereseaza urmatorul skill sau urmatorii mobi.Oricum, frumos gest si din partea ta.
HellCritical Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.Dc imi apare asta pe PayPal cand vreau sa dau repurchase la sbot :(( Pana mea acum 1ora am bagat 30lei pe card :((nobody hear me? :tiphat:
zidane10 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 incearca un pic mai tarziu sau maine sa dai repurchase si eu am mai avut prob din astea si am incercat un pic mai tarziu si a mers ;)
Aenon Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nobody hear me? :tiphat:cred ca daca ar fi stiut cineva, ti-ar fi raspuns, e greu sa astepti?Less spam more exp, chop-chopPoate cineva sa imi explice ce chestii fac cu tabletele alea si cu partile mai mici care cica se desfac in elemente or something like that.E un sistem de combinatii dar nu il inteleg.Ah si inca ceva, unii au weapons care au asa un fel de glow/dust mov care tot curge ce e?O________O
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tin minte ca a mai zis cineva de aici ceva de sroking ~_~...Asa o paranteza, e bot free =.= , de ce sa te chinui cu ceva asa cand poti sa iei sbot pentru o luna (isro , tbot w/e).Cand stii ca au cumparat multi ai o asigurare ca nu patesti vreo bucurie.Ai putea sa te adresezi pe sroking forums(daca e - nu stiu adresa so dun ask).cred ca daca ar fi stiut cineva, ti-ar fi raspuns, e greu sa astepti?Less spam more exp, chop-chopPoate cineva sa imi explice ce chestii fac cu tabletele alea si cu partile mai mici care cica se desfac in elemente or something like that.E un sistem de combinatii dar nu il inteleg.Ah si inca ceva, unii au weapons care au asa un fel de glow/dust mov care tot curge ce e?O________OAlchemy poti face oricand desi preferabil ar fi sa incepi de la 8DG ca atunci ar fi mai important dar ma rog...Din mobi pica tablete si alchemy materials.Acele "materials" le descompui cu void rondo.Fiecare tableta , fie ea STR , INT , STAMINA necesita un numar x de elemente.Ex water 4 fire 5 wind 2 earth 6.Ca tu sa faci din acea tableta , stone si sa poti pune pe echipament blue(sau modifici statele white) trebuie sa aduni materialele necesare pentru a face acea tableta.La intrebarea cu glow 2 chestii.1.Glow-ul.Aceasta stralucire se schimba la +3 +5 +7 +9.Aceste plusuri le obtii cu weapon elixirs(mobs, or you buy them) si adaugi lucky powder de la Grocery Shop.2.Mai exista sox , sau seal of (star,moon,sun).Acestea nu pot fi adaugate la iteme , doar pica direct in acest fel , si au boost in stats.SoS are acel glow gen " how stars shine" SoM-a beam is covering the weapon.And at sun -> Both SoS and SoM glows.Hope i helpedEDIT:O completare ca sa fie mai clar . Exemplu o tableta are nevoie de cele 4 elemente (earth fire water wind ) si numarul necesar pentru ca sa o poti face in stone.Earth 6 - > 126 Water 2 -> 200 and so on ... Sper sa nu te fi ametit mai tare ^^
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cred ca daca ar fi stiut cineva, ti-ar fi raspuns, e greu sa astepti?Less spam more exp, chop-chopPoate cineva sa imi explice ce chestii fac cu tabletele alea si cu partile mai mici care cica se desfac in elemente or something like that.E un sistem de combinatii dar nu il inteleg.Ah si inca ceva, unii au weapons care au asa un fel de glow/dust mov care tot curge ce e?O________Ohttp://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=12542 aici gasesti raspunsurile la intrebarea legata de tablete si elemente.Cat despre aremele de care zici, acelea sunt SOS, SOM respectiv SOSun.Armele astea sunt 'rare' avand dmg mai bun decat cele obisnuite.In ordine crescatoare:Seal Of Star: este ecivalentul unei arme +5Seal Of Moon: este echivalentul unei arme +10Seal Of Sun: este echivalentul unei arme +15 Nu mai stiu daca valorile sunt chiar exacte dar din cate imi amintesc se invart pe acolo pe undeva.Daca am gresit, sa ma corecteze cineva.
PsychoR0 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ... exista si asa ceva printre noi ... si o constat cu satisfactie :cool2: http://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009061018525428.jpghttp://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009061018562275.jpg... :tiphat:de unde iti stie ala numele?adica mie imi dau pm numai cand ma duc la pvp si atat :|in fine am deja 6% :))doar 94% ma mai despart de sosu bow de 10 dgr :crazy:
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sunt multi romani pe Phoenix si sincer pana acum...Romanii care i-am intalnit pe Phoenix sunt ok , adica nu cer bani(ma rog nu toti).Desi pe Pacific mi-am facut prieteni foarte buni , cu care trebuie sa ies la o bere ^^.Ideea unui joc online e sa iti faci prieteni xD.Gz Psycho gogogo madafacka ^^ (not insulting xD).BTW sbot or isrobot?.Im kinda bored with isro bot and i would buy sbot .Care imi poate oferi niste informatii ( nu ma trimite-ti pe site-uri pl0x...)... ^^Sleya or someone that's good with farming(high lvl not ongs).Cand incep a juca fac gap 9, lvl 95 hyb int ( http://www.rev6.com/player/Phoenix/Darthy.html ), unde sa farmez ? Si sa folosesc premium+ or silver+spticket? sry 4 naap questions
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 alea ce stralucesc cu un glow cum ai zis u sunt arme rare adica pica din mob foarte rar ,cele mai slabil din categoria asta sunt cele sos(seal of star) dupa som(seal of moon) si sosun(seal of sun) seal of sun is cele mai bune ................. si pica normal cel mai greu:)) ..... @tzuyoshi un sos +5 e mai bun decat arma de mijloc (ex :sos 64 mai bun dekt o arma 68 da nu mai buna dekat una de 72) un som e un pic mai bun dekat ultima arma (ex: som de 64 e un pic mai bun decat una de 72 ) iar sunu e superb:)) (ex: sun de 64 mai bun decat una de 76 da nu mai bun decat una de 80) aici cu sunu nus nici eu in regula sper k ati inteles kt de kt:)))) @off topic good luck am plecat la meci poli cu brasov:D HAI POLI!!! xD