amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 wizard warlock:) e bun ptr pvp:) rupe va zik eu:) da toate porcariile de la warlock iti sta sleep isi pune life tun over si un hit:) ;) bard warlock nare folosintza zik eu ,da lasa-ti k imi fac eu unu :)) va zik cu,m e xD @sweet_boy baga id meu de mes si iti dau eu key preser
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Hiyo all(Darthy here)-....New account...Uitasem parola si email de inregistrare, ma rog ... on topic.Wizard Warlock these days sucks big time...1.Nai defence deloc.2.Nu ai ce face unui chinese cu fire wall.3.De obicei dupa ce ii dai unbuffs + sleep - > pill bug -> no more status no sleep , si in timp ce tu iti pui life deja ai luate 2 bucati in cap.Best warlock build int is warlock/cleric fullint with some nice gear.BTW gonna be back soon ...like in 2-3 weeks i think... ^.^ peace OuT :tiphat:
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 wizard warlock:) e bun ptr pvp:) rupe va zik eu:) da toate porcariile de la warlock iti sta sleep isi pune life tun over si un hit:) ;) bard warlock nare folosintza zik eu ,da lasa-ti k imi fac eu unu :)) va zik cu,m e xD @sweet_boy baga id meu de mes si iti dau eu key preserti`am dat PM cu id meu de mess:)
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mere wizard warlock:) am vazut cum bate:D si moare repede la pvp da si rupe la pvp dak iti prinde toate porcariile si kredema k 80% sansa sa le prinda;)
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu stiu cat de eficient este wizz/lock... Un wizz oricum da 1-2hits/kill. Ce rost mai are warlock`ul ? :-??
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 +1 ...Wizards already pack a hell lot of damage why would they need warlock?? Oarecum ai putea alege warlock daca vrei sa fii disabler pe la gw / fw, but let's face it...sunt prea multi care iti pot face fata.All clerics,all pill-buyers(daca stiu cand sa foloseasca acele piluli 8-| evident...)all outside buffed players.
ciupilan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mere wizard warlock:) am vazut cum bate:D si moare repede la pvp da si rupe la pvp dak iti prinde toate porcariile si kredema k 80% sansa sa le prinda;):))) u nu sti ce vorbersti... wizz/warlock e cel mai salb dupa parerea mea pt k intr-un pvp imposibil sa nu iti iei cel puti o lovitura de la adversar si acea lovirura pt acest build e si singura:))..wizz are dmg mare nu ii trebuie alte bufe si debufe pt ai creste dmg pe adversar..din contra ii trebuie un def mai mare pe care il ia de la cleric...
Sleya Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 de acord cu ciupilan :) si....pentru cel care intrebat cu ce ar merge bard....eu zic bard/cleric....eu am fost cu bard/cleric 94 la pvp si am spart tot sudul dw-ului :P....Holy Recovery Division,Holy SPell,Bless Spell,Healling Orbit....dupa bard....Swing March,Mana/Guard Tambour,Mana Orbit...si boom boom...cadeau toti....wizzies,nukers,glaviers,bowers,warriors etc
Lord_Bogdan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Eu personal recomand wizard/cleric... ai destul defence, si daca stii sa-l folosesti in primul rand este un caracter bun.... eu sunt multumit de wizardul meu.. imi face lvl, imi face gold, si la pvp/thieving e super.... ca are dmg la greu..
AlexMihail93 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bang ..eroare..fratilor am si eu o eroare la SroKing..pun id pun pw ...dau enter sa ma logheze si imi dispare ...daq dau "Login" cu mouse-u imi arata eroare pe care trebe s-o trimit la Microsoft (deaia cu send)...am reinstalat windows-ul...dar tot la fel..ms anticipat tuturor care ma vor ajutaHAVE FUN ! :tiphat:
PsychoR0 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 am facut lvl up :D http://img190.imageshack.us/img190/651/sro2009061015420830.jpg
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ciupilane hai pe sparta la un pvp sati arat ce poate wiz.warlock:) 1 la mana tre sa stii sa joci cu buildu ,e greu sa joci cu el de aia nu ati vazut unu build de genu de lvl mare ,da pe sparta pe unu stiu si ala stie sa joace cu buildu:) ....la 10 dg nush cum e la 9 dg in schimb rupea chinezii , are stun care nu poate fi scos cu pile si chestiile alea ce iti manca viata,nush cum le zice k nu am jucat pe warlock ,si cu protectia ...are reflectu ala care scade damage suficient:) si nam zis ca buildu asta e imbatabil precizez din nou..... moare da si omoara;) dak sunteti curiosi sa vedeti ce poate face un astfel de build va ajtept cu cea mai mare placere pe sparta:) pentru o mica demonstratie:P
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ba mie imi da eroare cand startez silku si nu pot merge nici la ei pe site. E cumva la fel si la voi?
koila Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Am si eu o mare rugaminte.. timpul nu imi permite sa ma documetez \ explorez harta jocului.. ma apropii de lvl 95 [17% imi mai terbuie ] unde gasesc npc-ul care imi da zerk-ul nou..daca mai are cineva o poza ceva.. cu NPC-ul locul unde trebuie sumonate alea.. il stiu.[este poza pe linkmania]Multumesc anticipat :tiphat: Cine imi ignora postul sa ramana cu coringete \ restante :kar: [Joke] Eu acum ma lupt cu ele
IINeoII Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 poftim koila ...ai aici totul pas cu pas:) :tiphat:
Lord_Bogdan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://www.silkroadaddiction.com/forum2/gu...uest-guide.htmlai aici cam tot ce trebuie despre questul de la 95 & 100... GL
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 vai ce sariti toti la koila.... da pe mine nu ma ajuta nimeni? ca imi da eroare, nu pot da start la silk. Mi s-a blocat in joc supa care nu am mai putut intra. Nici la ei pe site nu pot.Si inca ceva... stie careva un wizard/cleric guide bun? Care sa aiba si guide cum sa farmezi. Multumesc anticipat!<Sa vad daca la mine sare careva... ;) >
IINeoII Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cum adica...guide cum sa farmezi? tu te auzi?:| wiz/cleric bun...toate skillurile de la wiz + skillurile de heal/cure /buff de la cleric...not so hard :)...opricum..arunca o privire aici.. http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=78571 :tiphat:
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cum adica...guide cum sa farmezi? tu te auzi?:| wiz/cleric bun...toate skillurile de la wiz + skillurile de heal/cure /buff de la cleric...not so hard :) :tiphat:eu ma intrebam la ce lvl sa farmez... :| ca stii... daca las 9gap nu mai am armura buna si mor mai repedeEDIT: data viitoare scrie si tu edit cand dai edit :) in orice caz, am vazut guideul ala... google it si cred ca ii primul.... e pt lvl 80 mie imi trebuie macar de 90 sau macar un guide unde si la ce lvl si cu ce gap sa farmez...
Lord_Bogdan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 vai ce sariti toti la koila.... da pe mine nu ma ajuta nimeni? ca imi da eroare, nu pot da start la silk. Mi s-a blocat in joc supa care nu am mai putut intra. Nici la ei pe site nu pot.Si inca ceva... stie careva un wizard/cleric guide bun? Care sa aiba si guide cum sa farmezi. Multumesc anticipat!<Sa vad daca la mine sare careva... ;) >http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=78571 Ghid pt wizz/clericSi la farm la ongi... hmmmGasesti in primul rand caracter cu care sa te farmezi, ridici pana la lv 10 skilurile, apoi dai cu farmul, pe la 27~28 bagi dlvl repede pana la lv 20~21 apoi iar..
IINeoII Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ai spus cea mai mare prostie ca e pt lvl 80..la 90-100 stii ce schimba? Holy recovery division si un buff de mag defense...bravo :)EDIT:N`am vrut sa te insult/jgnesc...daca ai inteles gresit.. Bogdan...great minds think alike :)) :tiphat:
calinut1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=78571 Ghid pt wizz/clericSi la farm la ongi... hmmmGasesti in primul rand caracter cu care sa te farmezi, ridici pana la lv 10 skilurile, apoi dai cu farmul, pe la 27~28 bagi dlvl repede pana la lv 20~21 apoi iar..mersi de sfat. Acum ma duc si caut pe cineva sa ma farmeze ^^EDIT: bine neo, esti destept... :|
Lord_Bogdan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Indeed Neo!@calinutz: lvl 80, lvl 90, lvl 100 tot aia e.. iti trebuie un nr mai mare de SPuri.. eu iti recomand tehnica la ongi ca e mult mai eficienta. oricum la ghidul ala sunt skilluri de la cap 80 dar sunt aceleasi cu cele de la 100.. ^_^
BijuuMode Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [09:55:16] BeakYung The White Viper spawned[13:00:33] ShioN_vzla killed BeakYung The White Viper nu credeam ca dureaza ata sa omori un unique de 100
IINeoII Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 calinut1...odata ce ai invatat sa joci cu wiz/cleric iti spun ca la lvl`ing NU ai treaba...faci instant...e mai rapid wiz/bard dar risti mai mult...cand cu wiz/cleric poti sa omori LEJER party/champ party de lvl`u tau :)