ghitzal02 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 baieti.... daca fac in jur 450-500 maxim 600ksp si ma duc pana pe la 80-88 cu magiile adica imi ajung pana acolo e bine sa las gap inainte adica de la 78 la 77 si sa farmez in rock ca zic ca totzi sau dus un cave nou acuma sau sa fac farm in caveu nou eu inca nam fost niciodata in caveu nou si nush daca sunt multi monstri adica daca rate de spawn e mare si noahhh daca cineva imii poate zice......ahh PS: sunt pe spear hybrid si voi avea un som in mana....
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 USE GOOGLE !!OT: Fac si eu acum 60 pe warlock`ul meu. Un cont mai vechi de`al meu, dar pe care vreau sa continui. E ff lvl 60, de la ce lvl ziceti sa las gap 9 ? Chiar am nevoie de sp`uri..La 72, faci la black eagle :DDeci, pana la 72 merg cu gap 0? Pe wizz sau archer nu am avut problema asta... i`am facut ff lvl 90. Wizz lvl 86, archer 78 xD.So? xD-LE-Mi`ar putea arata cineva niste stats`uri finale ale unui char hibrid 7:1, la lvl 100 ?Adica, ceva de genu: int= xxx str= xxxPt cei care au jucat cu warlock, credeti ca e mai bun full int or hibrid?Dupa ce am citit mai multe forumuri si am vauzut niste filmulete cu hibrizi, cred ca un 7:1 ar fi perfect pt warlock.
Sissif Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Help : unde apare la sbot perioada ramasa pana la expirare?ce pret (real money) credeti ca are un blader lvl 97, ff la 90, cu set bun si 200 mil gold pe el?
Dr4q_Sti3 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Help : unde apare la sbot perioada ramasa pana la expirare?ce pret (real money) credeti ca are un blader lvl 97, ff la 90, cu set bun si 200 mil gold pe el?dai profile si scrie acoloMi`ar putea arata cineva niste stats`uri finale ale unui char hibrid 7:1, la lvl 100 ?Adica, ceva de genu: int= xxx str= xxx dai pe nivlam si ai status acolo ... cei asa greu si calculeaza
Albert1994 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 pentru warior cleric 1h nui folositor numa pentru warior.warlock.....deci nu recomand mai mult de lvl 60 1h:)faci si 1h in 100, doar ca ridici la max One-Handed Arms, Shield Trash, Shield Crush. :tiphat:
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ce parere aveti de buildu asta warlock/bard ful int ...e bun de ceva? sau e in zadar
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mie mi se pare inutil bard`ul. Adica, si asa are defence mic iar bard`ul nu ii ofera nimic inafara de speed. Eu zic ca e mai bine cleric pt. recovery division.
amoniaku Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 deci am charu pus pe bard si nu sh ce sal duc , ma gandeam warlock k nam nici un char warlock , momentan il las asa vad eu cel duc xD
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Am un warlock de lvl 61, nu prea am facut pvp cu el, dar si cand am facut i pwnd asses. La domeniul asta nu prea ma pricep dar la grind, creste foarte bine. Da dmg bun, isi da zerk`ul la 45 de secunde si isi ia dmg acceptabil. *al meu este lock/cleric*
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 deci am charu pus pe bard si nu sh ce sal duc , ma gandeam warlock k nam nici un char warlock , momentan il las asa vad eu cel duc xDdak tot l`ai pus pe bard il poti duce bard/cleric :) am vazut intr`o zis la edimmu batea un bard/cleric de 64 si dadea un dmg frumosel :) de la barda ai noise , speed , iti poti da un buf si mai ai de la cleric recovery divisoin bless etc ;)
BeautifulMind Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 So? xD-LE-Mi`ar putea arata cineva niste stats`uri finale ale unui char hibrid 7:1, la lvl 100 ?Adica, ceva de genu: int= xxx str= xxxPt cei care au jucat cu warlock, credeti ca e mai bun full int or hibrid?Dupa ce am citit mai multe forumuri si am vauzut niste filmulete cu hibrizi, cred ca un 7:1 ar fi perfect pt warlock.Euro nu e facut pt hybrid pe arma nu are si mag attack si phy attack are ori phy ori mag , si cum isi da zerk la 45 secunde ?Skill cevA ?
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Euro nu e facut pt hybrid pe arma nu are si mag attack si phy attack are ori phy ori mag , si cum isi da zerk la 45 secunde ?Skill cevA ?nop nu e nici un skillpt asta e facut warlock-ul :) am si eu warlock de 65 si primesc zerc la 30-45secunde :D prima data m`am mirat si eu cum de fac zerk asa de rpd =)))
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Daca folosesti in ordinea asta skillurile, isi va da zerk la 45 de secunde. Shadow Armor *sa zicem "buff"*Attack skills: Aici dai un debuff, un attack skill, un debuff, attack skill.Death FlowerDecayedBlood FlowerBlazeShadow armor`ul loveste orice mob care se alfa la o distanta relativ mica de caracter. Decayed`ul si Blaze`ul sunt debuff`uri => le da imediat. In timp ce da cu skilluri de dmg, debuff`urile continua sa dea dmg si shadow armor`ul la fel. Presupun ca din aceasta cauza se intampla asa.Cat despre hibrid...citeam pe silkroadforums ca ar fi ceva mai bun pt. ca va avea cu 3500 mai mult hp, iar dmg`ul aproximativ la fel ca un full int. *vb de build`ul 1:7*. Asta ar inseamna 10 lvl de str.
eXy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Spuneti si mie va rog pe ce servere jucati voi ? si siteu daca se poate pls k vreau sa ma apuc si eu de SRO dar nu as vrea pe global sau euro sau ceva de genu k deja nu mai are rost ... un srv privat fain cu rate mari sa invat ceva :) ms :)
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Daca folosesti in ordinea asta skillurile, isi va da zerk la 45 de secunde. Shadow Armor *sa zicem "buff"*Attack skills: Aici dai un debuff, un attack skill, un debuff, attack skill.Death FlowerDecayedBlood FlowerBlazeShadow armor`ul loveste orice mob care se alfa la o distanta relativ mica de caracter. Decayed`ul si Blaze`ul sunt debuff`uri => le da imediat. In timp ce da cu skilluri de dmg, debuff`urile continua sa dea dmg si shadow armor`ul la fel. Presupun ca din aceasta cauza se intampla asa.Cat despre hibrid...citeam pe silkroadforums ca ar fi ceva mai bun pt. ca va avea cu 3500 mai mult hp, iar dmg`ul aproximativ la fel ca un full int. *vb de build`ul 1:7*. Asta ar inseamna 10 lvl de str. nu cred k e necesar sa dai si debuf...u're wasting ur time :P
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Daca dau un debuff si un attack skill...deja moare, ca ia dmg si de la shadow armour. Nu mai apuc sa dau inca un debuff or attack skill.Am lvl 61 gap 4. Sunt ff lvl 60. De la ce lvl sa las gap 9 ?
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Spuneti si mie va rog pe ce servere jucati voi ? si siteu daca se poate pls k vreau sa ma apuc si eu de SRO dar nu as vrea pe global sau euro sau ceva de genu k deja nu mai are rost ... un srv privat fain cu rate mari sa invat ceva :) ms :)poi sunt mai multe servare :D este ecsro(normal) , ecsro(fembria) , ecsro(VIP) , sjsro , mysro =)) incearcale pe toate :)
PsychoR0 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ce ar fi mai fain?bard/clericwizz/clericwizz/warlockcleric/warlockbard/warlocknu conteaza cate sp am nevoie pentru ca farmez 2 mil sp :)charul este full int in momentul de fata
eXy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cred ca as vrea unul cu rate mari :) daca nu incurc p nimeni p aici :) ma puteti ajuta ?:)
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ce ar fi mai fain?bard/clericwizz/clericwizz/warlockcleric/warlockbard/warlocknu conteaza cate sp am nevoie pentru ca farmez 2 mil sp :)charul este full int in momentul de fatan`as putea alege din astea :) dar oricum eu as exclude bard/warlock si wiz/warock :-? celelalte build-uri sunt bune dak ar fi dupa mine mi`as face cate 1 din fiecare :))EDIT: vi s`a intamplat vreodata sa intrati in sro si sa nu va apara caracterele? cum atzi rezolvat problema?va rog sa`mi spunetzi si mie :) Multzumesc :tiphat:
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nu mai tine apasat Enter. Incearca un keypresser dar totusi mie cand mi s`a intamplat chestia asta, am dat create new character si dupa Cancel iar dupa, mi`au aparut caracterele xD.
Random Hero Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ce ar fi mai fain?bard/clericwizz/clericwizz/warlockcleric/warlockbard/warlocknu conteaza cate sp am nevoie pentru ca farmez 2 mil sp :)charul este full int in momentul de fataEu as merge pe wizz/cleric sau bard/cleric.Acum depinde si ce vrei tu sa faci cu el...
sweet_boy_eu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nu mai tine apasat Enter. Incearca un keypresser dar totusi mie cand mi s`a intamplat chestia asta, am dat create new character si dupa Cancel iar dupa, mi`au aparut caracterele xD.de unde pot face rost de un keypresser?:)) k pe site-urile pe care il gasesc e virusat si mi se duce dreq calcu...dak ai u fa un upload :)
TzuYoshi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nu am, sorry...Folosesc Sbot. Incearca pe elitepvpers. Acolo sunt mai mult ca sigur ca nu au keyloggere.