Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

.... dual axe.. si pare ca e fara "aranjamente" adica tipul chiar rupe. e si fast pvp killer. pff... nu ma asteptam

alta intrebare... din ce stiti voi ... 2h vb 1h .... care are sanse de castig?

Posted

Merge sa mai bagi o luna peste alea 15 zile. Se adauga.

Eu mai am Sbot pana in iulie 2010 =)

ok thanks....mi-am prelungit si eu cu inca o luna :P

.... dual axe.. si pare ca e fara "aranjamente" adica tipul chiar rupe. e si fast pvp killer. pff... nu ma asteptam

alta intrebare... din ce stiti voi ... 2h vb 1h .... care are sanse de castig?

care are setul mai bun si stie sa joace mai bine :P daca iti faci warrior...este bine sa il faci pe toate 3 armele...2handed,1handed,axes :) parerea mea

BTW nice vid

Posted

Dar fara bless spell pe el mai rezista asa bine?

Posted

Dar fara bless spell pe el mai rezista asa bine?

Eu nu am folosit niciodata bless , toata lumea comenteaza la noi pe server daca folosesti bless ca warrior ^.^ si cu healing cycle te bati de plictisesti.

Posted

in sfarsit am inceput levelu pe ala mic warior/cleric:) 1,3mil sp:D sincer 1h nu vad la ce ajuta mai mult de 60 parerea mea nu merita ridicat( 60 ptr shield)

Posted

referitor la acel clip.. tampit sa fiu sa imi iau asa ceva.. e ceva de genu : Cyborg [sau cum so scrie..] cum frate jocul ala cu dinozauri.. cand se termina hectaru ce faceai?

la faza cu fotbal .. un amic are camera web de la logitec si are jocuri , jucam tenis sau box.. cu ea. e misto.. dar asta e exagerat de futuristic

Posted

Salutare si gz pentru cei care au mai facut levele.

E scump ?

http://img507.imageshack.us/img507/9043/sro2009060816365076.jpg

Am negociat unpic cu el si mi-a zis ca sub 870m nu-l lasa :|.

L-as fi luat pe loc dar n-am gold xD

Bafta.

Posted

costa un dala cat costa toata casa ta:))))

Use google inainte sa faci un post ca asta. Pretul de lansare se estimeaza pe undeva la 150-200$.

referitor la acel clip.. tampit sa fiu sa imi iau asa ceva.. e ceva de genu : Cyborg [sau cum so scrie..] cum frate jocul ala cu dinozauri.. cand se termina hectaru ce faceai?

la faza cu fotbal .. un amic are camera web de la logitec si are jocuri , jucam tenis sau box.. cu ea. e misto.. dar asta e exagerat de futuristic

Este futuristic dar daca nu am evolua, unde am ajunge.

Am pus filmuletul acela doar ca o idee cu ce urmeaza sa apara in viitorul apropiat. Hai sa ramanem on topic xD

Posted

Use google inainte sa faci un post ca asta. Pretul de lansare se estimeaza pe undeva la 150-200$.

Este futuristic dar daca nu am evolua, unde am ajunge.

Am pus filmuletul acela doar ca o idee cu ce urmeaza sa apara in viitorul apropiat. Hai sa ramanem on topic xD

nu cred poate 1500-2000$ dar e prea putin 150-200$.....
Posted

USE GOOGLE !!

OT: Fac si eu acum 60 pe warlock`ul meu. Un cont mai vechi de`al meu, dar pe care vreau sa continui. E ff lvl 60, de la ce lvl ziceti sa las gap 9 ? Chiar am nevoie de sp`uri..

Posted

ce ar fi dak am juca silk in halu ala:)) kred k as face febra musculara dak as alerga de la teleport pana la south gate dw.....sau mai bine zis knd apare un unic ,atata alerg pana il gasesc si knd dau de el sa nu mai am vlaga sal omor:)) apas N sa ma odihnesc:)))

Posted

USE GOOGLE !!

OT: Fac si eu acum 60 pe warlock`ul meu. Un cont mai vechi de`al meu, dar pe care vreau sa continui. E ff lvl 60, de la ce lvl ziceti sa las gap 9 ? Chiar am nevoie de sp`uri..

La 72, faci la black eagle :D

Posted

ce ar fi dak am juca silk in halu ala:)) kred k as face febra musculara dak as alerga de la teleport pana la south gate dw.....sau mai bine zis knd apare un unic ,atata alerg pana il gasesc si knd dau de el sa nu mai am vlaga sal omor:)) apas N sa ma odihnesc:)))

lol .... sau dupa toata fuga aia , daca mai esti si blader sa te vad facand Combo-urile :)) =)) :crazy:

PS.scuzati de off , dar nu m-am putut abtine .... :nanana:

Posted

La 72, faci la black eagle :D

Deci, pana la 72 merg cu gap 0? Pe wizz sau archer nu am avut problema asta... i`am facut ff lvl 90. Wizz lvl 86, archer 78 xD.

Posted

Sau te dai cu scutu pe zapada din karakoram....

BTW in acel video daca era Guild War sau ceva de genu mai ziceam...ala era full buffed :))

:tiphat:

Guest Xspeed
Posted

2h/cleric in action :)

"Poor turk"

* am ras*

Posted

Salutare si gz pentru cei care au mai facut levele.

E scump ?

http://img507.imageshack.us/img507/9043/sro2009060816365076.jpg

Am negociat unpic cu el si mi-a zis ca sub 870m nu-l lasa :|.

L-as fi luat pe loc dar n-am gold xD

Bafta.

pai...sincer 870 mil e un pret normal...cel putin la mine pe server...rome...eu am un arc...nu chiar atat de bun ...phys 61% crit 10 att rat 41% phys reinf 80% mag 22% mag reinf 61% FB si am primit oferta 850 mil....dar nu am stat sa caut cumparator :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...