Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut am reusit sa trag patchu v.1.6 ..apoi sia facut update-ul ...si imi intra in joc..aleg serverul ..insa cate odata imi spunce ceva de server trafic si nu ma lasa sa intru (cate odata ) ...dar in general ..aleg srv ...ma loghez si ma intreaba codul de verificare...il bag corect..apoi nu mai zice nimik..si dupa 10 secunde imi da disconnect uitati si un screen shot aici pe LINK-l asta ...va rog yo ajutati-ma :

Posted

ajutatima ma unu va rog cititi pen ultimul meu post si raspundeti :(( ca pe toate imi face la fel :(( ma loghez..bag codu de verifcare ...si imi da disconnect dupa 10 sec :(

Posted

nu e loc pe server...mai incearca n-ai ce sa faci.

sau daca nu ti-ai facut deja un caracter, incearca pe alt server, unu unde scrie new intre () o sa ai mai mult noroc sa prinzi un slot

Posted

deci nu miam facut nici un caracter ... :( ... dar e vreo problema ca in dreptul la fiecare scrie cu roshu Crowned ?

si cand nu e sa-mi apara faza cu verify image code...imi scrie in stanga jos : Cannot connect due to server traffic

plz help

Posted

deci nu miam facut nici un caracter ... :( ... dar e vreo problema ca in dreptul la fiecare scrie cu roshu Crowned ?

si cand nu e sa-mi apara faza cu verify image code...imi scrie in stanga jos : Cannot connect due to server traffic

plz help

Da mah asa patim toti...daca nu ai fost atent ti-am mai raspuns o data....nu are nimic jocu si nici tu....e de la ei incearca si vei reusi :banghead:

Posted

plz help

Frate ori raspunsurile nu ti se dau in romaneste ci in chineza ori tu nu intelegi raspunsurile pe care le primesti:

Serverele sunt pline mai tot timpul si e greu sa intri in joc....iar faza cu disconect din cauza traficului e la ordinea zilei pt fiecare din noi asa ca nu te agita ci insista.

Repet ca vad ca sunt altii care sunt noi si vor sa afle informatzii despre joc si builduri

- incercatzi sa cititi si din urma ca sunt 129 de pagini de toate cu tot felul de informatii si pareri ,cu intrebari si raspunsuri...asteptatzi totul pe tava....asta e mai greu....cei vechi nu au intotdeauna timp sa va raspunda la toate intrebarile iar voi va ofticati si zbieratzi ca nu vi se raspunde...mai bine incercatzi sa acordatzi timp pt a "rasfoi" acest forum...dar probabil pt voi asta inseamna chinurile iadului pt ca sunt sigur ca nu vetzi face asta nici mortzi...in acest caz va urez multa bafta si asteptatzi raspunsuri care vor veni....candva... :dontknow:

RESPEC'ALL :tiphat:

Posted

am vazut aseara ca skillul fire wall tower lvl 1 blocheaza orice atac cu magie :blink: era ieri unu de lvl 72 imi dadea un nuke imi facea 13k dmg si nu muream daca aveam activat spellul, imi spargea scutu da porma il activam din nou si tot asa. e bug sau asa e facut el.

Posted

Deci acel shield are o viata si el, cu cat e mai puternic cu atat are viata mai multa...tu nu mureai din cauza ca ii consuma mai intai toata viata la shield.

Shieldurile de la fire si ice sunt bune pentru arcasi(parerea mea)...

Guest sro_player
Posted

cine joaca pe Greece dati pm sa ne int in joc pt trade/hunting ceva

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...