UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Salut am reusit sa trag patchu v.1.6 ..apoi sia facut update-ul ...si imi intra in joc..aleg serverul ..insa cate odata imi spunce ceva de server trafic si nu ma lasa sa intru (cate odata ) ...dar in general ..aleg srv ...ma loghez si ma intreaba codul de verificare...il bag corect..apoi nu mai zice nimik..si dupa 10 secunde imi da disconnect uitati si un screen shot aici pe LINK-l asta ...va rog yo ajutati-ma :
wine Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 deoarece sunt pline serverele ...nu te alarma toti patim incearca de mai multe ori si sigur o sa prinzi ;)
king_gohan Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 acolo am yo un char pe care lam abandonat:)))ar trebui sa ne strangem toti romanii pe un singur server si sa facem guild...
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ajutatima ma unu va rog cititi pen ultimul meu post si raspundeti ca pe toate imi face la fel ma loghez..bag codu de verifcare ...si imi da disconnect dupa 10 sec :(
The Wizard Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nu e loc pe server...mai incearca n-ai ce sa faci.sau daca nu ti-ai facut deja un caracter, incearca pe alt server, unu unde scrie new intre () o sa ai mai mult noroc sa prinzi un slot
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 deci nu miam facut nici un caracter ... :( ... dar e vreo problema ca in dreptul la fiecare scrie cu roshu Crowned ? si cand nu e sa-mi apara faza cu verify image code...imi scrie in stanga jos : Cannot connect due to server trafficplz help
wine Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 deci nu miam facut nici un caracter ... :( ... dar e vreo problema ca in dreptul la fiecare scrie cu roshu Crowned ? si cand nu e sa-mi apara faza cu verify image code...imi scrie in stanga jos : Cannot connect due to server traffic plz help Da mah asa patim toti...daca nu ai fost atent ti-am mai raspuns o data....nu are nimic jocu si nici tu....e de la ei incearca si vei reusi
maddogg Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 sa intre cineva si sa vada daca au cauzut servarele,ca la mine nu a mers toata ziua
wine Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 la mine merg si au mers toata ziua...chiar acuma sunt logat...posibil sa fie de la tine ;)
alexxx70 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 deci nu miam facut nici un caracter ... :( ... dar e vreo problema ca in dreptul la fiecare scrie cu roshu Crowned ? si cand nu e sa-mi apara faza cu verify image code...imi scrie in stanga jos : Cannot connect due to server trafficplz helpFrate ori raspunsurile nu ti se dau in romaneste ci in chineza ori tu nu intelegi raspunsurile pe care le primesti:Serverele sunt pline mai tot timpul si e greu sa intri in joc....iar faza cu disconect din cauza traficului e la ordinea zilei pt fiecare din noi asa ca nu te agita ci insista.Repet ca vad ca sunt altii care sunt noi si vor sa afle informatzii despre joc si builduri- incercatzi sa cititi si din urma ca sunt 129 de pagini de toate cu tot felul de informatii si pareri ,cu intrebari si raspunsuri...asteptatzi totul pe tava....asta e mai greu....cei vechi nu au intotdeauna timp sa va raspunda la toate intrebarile iar voi va ofticati si zbieratzi ca nu vi se raspunde...mai bine incercatzi sa acordatzi timp pt a "rasfoi" acest forum...dar probabil pt voi asta inseamna chinurile iadului pt ca sunt sigur ca nu vetzi face asta nici mortzi...in acest caz va urez multa bafta si asteptatzi raspunsuri care vor veni....candva... :dontknow: RESPEC'ALL :tiphat:
Mehico Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 care e cel mai nou server?!!!!!!Sparta banuiesc.Daca nu... atunci unu din astea 3: Sparta, Eldorado, Rome ^_^
The Wizard Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 am vazut aseara ca skillul fire wall tower lvl 1 blocheaza orice atac cu magie :blink: era ieri unu de lvl 72 imi dadea un nuke imi facea 13k dmg si nu muream daca aveam activat spellul, imi spargea scutu da porma il activam din nou si tot asa. e bug sau asa e facut el.
wine Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Deci acel shield are o viata si el, cu cat e mai puternic cu atat are viata mai multa...tu nu mureai din cauza ca ii consuma mai intai toata viata la shield.Shieldurile de la fire si ice sunt bune pentru arcasi(parerea mea)...
The Wizard Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 la skill scire hp 1159, io am 3200 hp si imi dadea ala dmg 13k si nu muream si nici nu imi lua mie hp cred ca e un bug ceva...
smuggster Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 nu e nici un bug!Pur si simplu wall tower incasa prima lovitura pentru tine!
ReneGade Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ma apuc si eu acuma de SilkRoad :) Si nu stiu pe care dintre servere sa ma apuc ? Unde jucati voi sau unde sunt mai multi romani...
smuggster Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cred ca cei mai multi romani sunt pe Troy,Xian,RedSea!Eu sunt pe Tibet
maddogg Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Sunt lvl 11 pe redsee. nick maddogg dati un mesaj..
Guest sro_player Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cine joaca pe Greece dati pm sa ne int in joc pt trade/hunting ceva
smuggster Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pe tibet deja am vazut 3 sosunuri de 64(2 sword si 1 spear)
ReneGade Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 1 q : merge silkroad ? :D imi da o "eroare" ca se face inspectie / update