Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

gz :) dar daca ai putea pe viitor sa reduci rezolutia :-??

iar tu data viitoare cand mai dai quote sterge imaginea sau texu daca e ff mare cum a fost la postu lu TzuYoshi :)

Posted

iar tu data viitoare cand mai dai quote sterge imaginea sau texu daca e ff mare cum a fost la postu lu TzuYoshi :)

scuzama nam vrut sa te supar sau ceva de genu... ms :) voi tine minte pe viitor .....

are cineva vreun script pt ongi cu spot bun? :) spot relativ "necunoscut" ca nu vreau sa ma trezesc cu un wizz de 90 facandu-mi ks... :)

PS : atunci am zis doar sa reduci rezolutia pt ca eram la net cafe si se stie cat de repede merge :)) ....

Posted

are cineva vreun script pt ongi cu spot bun? :) spot relativ "necunoscut" ca nu vreau sa ma trezesc cu un wizz de 90 facandu-mi ks... :)

am eu cateva....le testezi si tu daca e....da un pm cu un id de mess daca vrei

Posted

http://img191.imageshack.us/img191/3554/sro2009060900151302.jpg

http://img410.imageshack.us/img410/7896/sro2009060900094769.jpg

up ^^

server : Phoenix ^_____^

Posted

Salutare s-a terminat inspectia?k io incerc si imi zice k inca e ...

inspectia s-a terminat de la ora 10.....:)

GZ Nyuu pentru lvl up :P

Am facut si eu lvl up pe rogue....84 :P am deja vreo 8% dar nu am stat sa fac print...pe arcas mai am 5% si fac 91 si ....inca 39 k sp si sunt FF dupa bag gap 0 :D

Posted

intrebare un pic retarda: daca ai avea cate sp ai nevoie. ce build de euro ti-ai face?

nu e retarda :) ...hmmm...probabil warrior/cleric (2handed,1handed,axes,cleric) cred ca este cel mai bun build euro...rezistent...si bun la job,pvp etc....sau....wizz/cleric care daca stii sa joci nu mori instant si omori pe oricine :) in plus....wiz/cleric este un unique killer :D si un char perfect pentru taxi deasemenea

Posted

Rogue e bun pentru lvl dar nu e prea rezistent la job sau pvp :) cade repede....si warlock/cleric nu mai e chiar asa eficient....cu holly spell nu iei debuffs de warlock :) deci daca ai cleric cu tine un warlock nu are ce sa iti faca...in plus...mai sunt si acele pills speciale...la care am inteles ca e bug so....warlock=useless

Posted

ma gandeam un 2h/cleric. .... e destul de rezistent..... si la cap lvl sa ii bag si 1h pt medusa sau rock..... (scutul e destul de tare la 1h, si daca mai ai si un warrior si un cleric bun in spate rupi)... ok.. thnx guys.

Posted

o intrebare despre sbot am si eu....daca am botul incarcat...si mai e valabil 10-15 zile....merge sa mai cumpar o luna?adica se adauga inca o luna la alea 15 zile sau nu merge?:-?

P.S. si eu imi farmez wizz/cleric pentru medusa :P ...210 k sp atm :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...