Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

S-a lasat,acum doar omoara unici si lasa stall :D

parca inainte vedeam poze cu el facnd lvl...

btw ce pret sa pun la stoane de 9dg violet

EDIT :

uitati ce am gasit in hotan :crazy:

Imagine IPB

a castigato la magic pop :crazy:

Posted

parca inainte vedeam poze cu el facnd lvl...

btw ce pret sa pun la stoane de 9dg violet

EDIT :

uitati ce am gasit in hotan :crazy:

Imagine IPB

a castigato la magic pop :crazy:

vad ca si u ai glitchul ala

ti se vede capul in mai multe parti

scapi de el astfel: iei un iteme dupa tine(de ex chestul) si il pui la loc :)

OMG sa dat restart la Persia

era check serveru si in mai putin de 1 minute era full :rofl2:

Posted

Pe Hercules s`a dat restart de 5 ori in 30 de minute...eram cu nervii la pamant...si m`am culcat :))

si ieri pe RedSea au dat 3 rr in 5 min, adik o dat rr si nu se putea conn lumea si tot asa de ink 2 ori :))

Posted

vad ca si u ai glitchul ala

ti se vede capul in mai multe parti

scapi de el astfel: iei un iteme dupa tine(de ex chestul) si il pui la loc :)

OMG sa dat restart la Persia

era check serveru si in mai putin de 1 minute era full :rofl2:

wow ms ca mai lamurit... de la un timp devenia enervant mai ales ca imi facea lag :) am patit asa ca am deshis + 1 client si DotA :))

Posted

wow ms ca mai lamurit... de la un timp devenia enervant mai ales ca imi facea lag :) am patit asa ca am deshis + 1 client si DotA :))

si mie mi se intampla la fel cand deschid alt acc :)

yeee mia dat un prieten un wizz de 85 cu care sa ma farm :D

e super :)

FF wizz si lvl 80 in clarick

Posted

ala e salbatic..nu e bug :)) =))

hai ca asta fu buna ^^

va arat eu altu :rofl2: http://img189.imageshack.us/img189/6282/sro2009060618535821.jpg

pentru cine nu vede

Mithrander este un euro

si la pt apare ca si cand ar fi bagat in coldu de la chn

Posted

cap 150 e max din kte stiu eu nu 140:) is 300 de masterii=> 150 /150 la fel k si la europeni pe 2 masterii asa vor ajunge si chinezii :) si rase mai sunt 3 de introdus:) : islami ,hermiti si budisti:) in momentul de fatza nici 50% din total map nu e introdusa:) deci mai is multe chestii de pe care vor face bani chinezii astia plus k se mai baga fortresuri:) in total vor fi 8 fortresuri:) din kre 2 sau 3 large si restu smal ( nu mai tin minte bine)...

Posted

Pe Hercules s`a dat restart de 5 ori in 30 de minute...eram cu nervii la pamant...si m`am culcat :))

si azinoapte au fost vro 3 rr....ma miram de ce draq in cheat-u de la sbot scria k BeDoR il omorase pe demon de 3 ori in 3 ore.... si nu vedeam deloc k scrie k aparuse demon dar defapt erau rr la servar si de fiecare data el il omora...

Posted

Sau poti sa faci si option -> graphic quality si de la low o schimbi la alta (middle sau high). Dupaia poti sa o schimbi la loc cum era.

Bafta Psycho la farm ^^

BTW am facut si eu 400k sp pe Warrioru de pe Gaia :D

Gzz Neo pentru skill ;) Good job :right:

:tiphat:

Posted

Sau poti sa faci si option -> graphic quality si de la low o schimbi la alta (middle sau high). Dupaia poti sa o schimbi la loc cum era.

Bafta Psycho la farm ^^

BTW am facut si eu 400k sp pe Warrioru de pe Gaia :D

Gzz Neo pentru skill ;) Good job :right:

ce nick ai pe gaia? oricum pm SkyQueen is eu :)

edit : dar cum poti sa scoti mastery? ca as fi si eu interseat... ( stiu ca sunt cam n00b like )

Posted

ms baieti...dar am o vaga impresie ca peste 2 lvl il scot si bag gap 9 ca erou :)) ca nu am chiar asa multe sp`uri....

ce gluma :))

u la 98 cu 238 k sp zici ca nai destule :rofl2:

dar eu la 87 cu 10k sp si gap 6 :)

70% pana maine dimineatza 85%+

Posted

voi stati bine cu spurile:)) eu knd vad 4k bag skil nou:)) de luni incep levelu pe ala mic sper sa ajunga 1,3mil sp:) pan la 100:) am plecat la meci bft all

Posted

@PsychoR0 Am doar mastery la bow la 98....restu e la 91...am luat skillu de la strong bow si de la Arrow Combo doar ca sa vad cum sunt...o sa le scot si sa las gap 9 sa farmez acolo..ca nu se stie cand se trezesc astia iar cu un update...

@DreamFighteR Ca sa scoti mastery ia questul de la aia care vinde potiuni din oras..trebuie sa culegi Curst Heart...cu ajutorul lor poti sa scoti skile/mastery.

Posted

@PsychoR0 Am doar mastery la bow la 98....restu e la 91...am luat skillu de la strong bow si de la Arrow Combo doar ca sa vad cum sunt...o sa le scot si sa las gap 9 sa farmez acolo..ca nu se stie cand se trezesc astia iar cu un update...

@DreamFighteR Ca sa scoti mastery ia questul de la aia care vinde potiuni din oras..trebuie sa culegi Curst Heart...cu ajutorul lor poti sa scoti skile/mastery.

pai am tot cules dinalea si mior dati niste potiuni dar nu am gasit nicaieri cum sa scad mastery...

Posted

sal!...eu joc Ecsro pe fembria....auziti care ma ajutati si pe mine k iau intruna disconnect(cu semnele intrebari) si am instalat noul media pk2...si tot iau d/c si nu stiu ce sa fac ziceti'mi si mie ce sa fac va rog mult....:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...