shIft^ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 WTS lv 92 account hybrid spear pe zeus :) ff lv 90 , 38k sp [are gap 0,are fire 92] 2 dress,iteme fb,multe....add justme_leoo@Yahoo.com p mess...300 roni .... preferabil din constanta .....
Sleya Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 hmm....cap 110 vine la noi...cred ca la anul...asa ca ...pana la cap 140....inca vreo 4 ani...nu e chiar asa mult....si oricum nu va faceti griji pentru farmatul a milioane de sp si ca o sa faceti lvl greu...se vor baga premium's cu 200%-300% xp....care vor tine 7-10 ore asa ca....chill :Pin plus...pentru cei care tot zic....nu vreau sa bag bani in acest joc...momentan....un sfat...nu vreti sa bagati bani intr-un joc...cautati altul pentru ca sro nu este pentru voi ;)
TorQue Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 mda... jucam si eu inainte da ma enerva k intram greu, iar eu n-am mai pomenit joc in care sa intrii atat de greu => nu merita sa pierzi timpu cu asa o tampenie :| bafta!
Mihai1993 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 hmm....cap 110 vine la noi...cred ca la anul...asa ca ...pana la cap 140....inca vreo 4 ani...nu e chiar asa mult....si oricum nu va faceti griji pentru farmatul a milioane de sp si ca o sa faceti lvl greu...se vor baga premium's cu 200%-300% xp....care vor tine 7-10 ore asa ca....chill :Pin plus...pentru cei care tot zic....nu vreau sa bag bani in acest joc...momentan....un sfat...nu vreti sa bagati bani intr-un joc...cautati altul pentru ca sro nu este pentru voi ;) +1 :) pleacati la cs ala e free:) ... vreti sa jucati mult , sa fiti puternici fara consum? neeh nu prea merge;)
TzuYoshi Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hercules 0/3500 30.3 Closed Numai la ore din`astea se gasesc sa bage "check" :|
alexxx70 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pai da... si sp 90mil de sp nu e adevarata poza... dar e upload-ata de useri sau e pusa de IGN??? ia uitati http://www.gugle.illegal.ro/ pentru toti rromi... Eu nu sunt rrom... dar v-am dat site ca poate unii dintre voi sunteti :)) :tiphat: ...si eu zic ca e fake cu 90 mil de sp-uri... aici la gugle am ras de sa cad de pe scaun, tks bro, you made my day... a refeream la faptul ca tipul are peste 20k hp+ pentru ca are 10k cu life turnover facut omg cand stateam prin hotan(cand eram la WC) a luat grab petul black devil suit ( costumul de thief cel scump) ce happy sunt ...deci vezi ca zicala populara cu chestiile ...urat mirositoare tine :P:P...mai treci pe la buda din cand in cand :P Fata aia merita sa fie hackerita, chiar daca sunt in uniunea ei si am fost prieteni atata timp ...cu ce s-a facut vinovata in ochii tai?...just curious... Gzz Bogdan :right: OFF: ... (nu stric surpirza) P.S. HQ and Full Screen ...super misto faza... fara virusi fara keyloggers ...cel mai tare bot pe care l-am vazut vreodata...rasul de pe lume pe capul meu tks you too bro... deci se pare ca la joymax s-a schimbat ceva acolo sus ^^ (vreun manager ) ... incepe sa se simta jocul ... daca or scos o chestie caracteristica jm (img verification) inseamna ca e doar inceputul unei revoluti sro ^^ ...revolutie poate in incasarile sro de pe urma tichetelor de intrare in joc odata cu scoaterea acelui cod... Inca o metoda a JM de a face mai multi bani: everybody gets a premium :D ...totusi stau si ma intreb daca in general vorbind pe un server intra in medie 3500 de playeri in acelasi timp si sa presupunem ca sunt 5000 care vor sa intre cum dracu pot intra toti pt ca totusi acel tichet iti asigura intrarea sigura in the game???... pai nu sunt chiar vechi pe server precum sleya dar la inceput cand eram la taxi cativa tipi(pe care nici nu ii cunosteam) miau dat acc lor sa le cresc si le cresteam cate putin in fiecare zi si nu luam gold sau iteme de pe ele si acuma au vazut ca sunt baiat bun si de incredere si cand am nevoie de ceva imi dau acc lor :D ...respect pt tine man...asa eram si eu pe cand jucam, aveam la un moment dat vreo 10-12 aconturi pe care le mai stiu si acum dar niciodata nu m-am atins de ceva de acolo si asa vor ramane...sfatul meu este sa fii corect in continuare si ai sa vezi ca aceasta corectitudine iti va aduce beneficii in viata reala chiar daca nu in plan financiar ci doar in cel moral si social si ma refer ca si la ora actuala am prieteni fff buni in cateva tari de pe urma corectitudinii mele in acest joc... http://img30.imageshack.us/my.php?image=sro2008112318274747.jpg in sfarsit si lagu de pe sro face un lucru bun:)) ...nice SS man, cheers... RESPEC"ALL :tiphat:
m4R10 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Frate ...cum as putea sa ma loghez si eu cu viteza asta de "10-20 min" cand am stat 5-6h sa ma loghez...zimi doar titlul programului :) ms anticipat :)HAVE FUN ! :tiphat:pai cu sbot, eu am sbot si mai mult de 5 minute nu dureaza sa intre.
HellCritical Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pai cu sbot, eu am sbot si mai mult de 5 minute nu dureaza sa intre.gz ^^ :tiphat: hehe alexxx tu cand postezi stii cum trebuie sa o faci =)) :tiphat: gz pt lvl up mario!
Florin_LOVE Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 am reusit sa ajung la sfarsitul lui B4 si o astept pe medusaadika intro ora
sile33333 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 E enervant :sef: :sef: ma chinui ore intregi q Keypresser sa intru si nu imi apar charele.....Nush ce sa mai fac...era mai bine q CODUL,intram mult mai rpd
TzuYoshi Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Toata lumea se plange de chestia asta. Eu, de cand s`a scos image code verification`ul, prind loc in 5 maxim 10 minute. Mie imi place asa :D
shIft^ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 wtt 92 hybrid spear p zeus ff lv 90 [ gap 0 - fire 92] 38k sp , mai multe pe un arcas 85 ++ add justme_leoo@yahoo.com / pm p forum
koila Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 E enervant :sef: :sef: ma chinui ore intregi q Keypresser sa intru si nu imi apar charele.....Nush ce sa mai fac...era mai bine q CODUL,intram mult mai rpddaca e setat aiurea keypresser-ul... punel la 2-3 sau 3-5 secunde, cel putin sbotul e la 2-4 secunde ceva de genul..
TzuYoshi Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [08:48:59] * Received disconnect. Preparing for relogin.[08:53:46] * You are now successfully logged in!Sbot foloseste intervale de 2, respectiv 3 secunde si se conecteaza foarte repede.
sile33333 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Daca e setat aiurea keypresser-ul... punel la 2-3 sau 3-5 secunde, cel putin sbotul e la 2-4 secunde ceva de genul..Eu l-am setat la 3 secunde..si in loc sa las bot toata noaptea las keypresser sa intru..si eventual de dim dak apar charele incepe bottingu :((EDIT: Pot folosi Sbot doar pt keypresser?adik am acc dar nu e cumparat.
sro_Andrei92 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sal alll...at last i leveled to 60. Sper ca azi sa mai fac un level :D
koila Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Daca e setat aiurea keypresser-ul... punel la 2-3 sau 3-5 secunde, cel putin sbotul e la 2-4 secunde ceva de genul..Eu l-am setat la 3 secunde..si in loc sa las bot toata noaptea las keypresser sa intru..si eventual de dim dak apar charele incepe bottingu :((EDIT: Pot folosi Sbot doar pt keypresser?adik am acc dar nu e cumparat.Nu
sro_Andrei92 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Re din nou...cu cat se vinde un stone 10D de STR ? Uitati-va in poza si ziceti-mi ce preturi sa pun... Multumesc anticipat :)
m4R10 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Re din nou...cu cat se vinde un stone 10D de STR ? Uitati-va in poza si ziceti-mi ce preturi sa pun... Multumesc anticipat :) la noi pe server str cu stats 0% e pe la 3m
HellCritical Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 la noi pe server str cu stats 0% e pe la 3mcam asa si pe gaia si pacific!
sro_Andrei92 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Multumesc de info baieti...btw weekendul asta ma apuc sa lucrez la o comunitate de sro nu mai ptr ro. O sa public stiri...conteaza ce timp am... m4R10 stie ca voiam sa-l ajut...atunci nu aveam timp acum is free.Bft si respect :cool2:
PsychoR0 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Multumesc de info baieti...btw weekendul asta ma apuc sa lucrez la o comunitate de sro nu mai ptr ro. O sa public stiri...conteaza ce timp am... m4R10 stie ca voiam sa-l ajut...atunci nu aveam timp acum is free.Bft si respect :cool2:nam intelesvrei sa faci un server privat pentru ro asa cum e Ksro pentru koreea?
IINeoII Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 nu ai inteles nimic..era vorba de "o comunitate" adica...mai pe romaneste..un Forum. :tiphat:
PsychoR0 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 nu ai inteles nimic..era vorba de "o comunitate" adica...mai pe romaneste..un Forum. :tiphat:aaa k ms ca mai lamurit :D60% ce as vrea ca maine seara sa fiu lvl 88 :D
Kiidu Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :D eu am 80 % sper ca pana maine dimineata sau pana la noapte fac 81...