Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Chiar stie despre ce vorbeste linco , a avut blader de 77 facut legit cand era cap 80...

cap 80 nu se compara cu cap 100....la 8D am fost si eu legit cat am putut...dar la lvl 100 e imposibil ;) gandestete...mie pentru lvl 81-100 bicheon&fire imi trebuiau undeva in jur de 900k sp...in cat timp crezi ca le poti farma legit...si cu blader? :-?

GZ tuturor pentru lvl up's :P

Posted

1 322 659 532 pt 99->100..... n dun call me baby :))

esti un scump :-j 68% imi mai trebuie sa trag si eu pe noobul meu Blue zerk :blink:

Posted

heh... cei din avalon joaca fara buti ... ei cum pot. parca au avut si fortressu` din cate imi aduc aminte.... na..... zic, fata de ce era acum 2-3 ani ... sro e numai ce but am , ca sa stiu daca ma apuc pe serverul nou.

azui fugi tare asya mura a butat kary a butat si ei dc pot simplui pt ca 90% din guild au premium PLus si normal ca in party de 8 luau exp bun si hmm cum sa bagat cap 100 au pierdut ftw

Posted

baieti , think :))

silkroad online lvl max =140

cand o sa bage cap 110 , pe un char ff o sa ceara c am 5M de sp, not much :banghead:

iar pt un char lvl 140 ff , c am 25M , prea putin fatza de 110, :comp1: :pumn: :crazy: #-o b-( , iar daca reusesti sa faci un char lvl 140 o sa fii deja ridicat la cer:)

sa mai cumperi si premium + alfa x , beta gamma, cat o sa fie ma rog, 12 ore /zi , sa zicem tot nu ti ajunge , deci , cred ca ma las cand o sa fac si eu lvl 100, , mai intru la FW sa mai dau ress si ceva castane , in special pe wizzi :P , si poate cand o sa am si eu puradei , le spun in testament ca las cu limba de moarte sa faca lvl 140 in silkroad , si poate cand ma reincarnez , sa apus sa ma joc si eu, dar sa speram ca o sa fie cap 120 max si nu 140, cine stie,

bagati mare farm , strong, pt 110, vreo 500$ pt premium si tot tacamul + ceva gold cumparat c am 300$ si o sa aveti un char de 110 klumea,

bafta all la lvl , sun drop (la pop card) :beer:

Posted

e ceva prea imposibil sa joci atata timp SRO, adik o parte din viata o traiesti doar pt un joc, si daca lasi botu , tot aklo te mai gandesti din cand in cand,

Posted

cand o sa bage cap 110 , pe un char ff o sa ceara c am 5M de sp, not much :banghead:

iar pt un char lvl 140 ff , c am 25M , prea putin fatza de 110, iar daca reusesti sa faci un char lvl 140 o sa fii deja ridicat la cer:)

sa mai cumperi si premium + alfa x , beta gamma, cat o sa fie ma rog, 12 ore /zi , sa zicem tot nu ti ajunge , deci , cred ca ma las cand o sa fac si eu lvl 100, , mai intru la FW sa mai dau ress si ceva castane , in special pe wizzi , si poate cand o sa am si eu puradei , le spun in testament ca las cu limba de moarte sa faca lvl 140 in silkroad , si poate cand ma reincarnez , sa apus sa ma joc si eu, dar sa speram ca o sa fie cap 120 max si nu 140, cine stie,

bagati mare farm , strong, pt 110, vreo 500$ pt premium si tot tacamul + ceva gold cumparat c am 300$ si o sa aveti un char de 110 klumea,

bafta all la lvl , sun drop (la pop card)

:blink: cum ai ajuns tu la concluzia asta? nici macar nu se stiu ce skilluri vor fii si daca folosesti nivlam cu ce au ei acum .. cere circa 3,950,758 Bicheon \ fire 140 FF

oricum pana se baga lvl 140 ai mult :happy1: de halit

Posted

iar pt un char lvl 140 ff , c am 25M , prea putin fatza de 110, :comp1: :pumn: :crazy: #-o b-( , iar daca reusesti sa faci un char lvl 140 o sa fii deja ridicat la cer:)

sa mai cumperi si premium + alfa x , beta gamma, cat o sa fie ma rog, 12 ore /zi , sa zicem tot nu ti ajunge , deci , cred ca ma las cand o sa fac si eu lvl 100, , mai intru la FW sa mai dau ress si ceva castane , in special pe wizzi :P , si poate cand o sa am si eu puradei , le spun in testament ca las cu limba de moarte sa faca lvl 140 in silkroad , si poate cand ma reincarnez , sa apus sa ma joc si eu, dar sa speram ca o sa fie cap 120 max si nu 140, cine stie,

bafta all la lvl , sun drop (la pop card) :beer:

I r3sp3c7 u !!!(cam in asta consta silkroad) Asaaaa....deci am stat de la ora 12.30 Pm ..pana undeva pe la 19.30 sa intru in silk(autoenteru la o secunda) ..fara premium , din asta reies doar doua posibilitati :

-Ori nu mai joc silk si ma apuc de un joc care cere activitate umana nu virtuala

-Ori cumpar premium ,sbot si tot tacamu.

Totusi,totusi mai exista o posibilitate,dar infima...sa continui sa butez cu SroKing si fara silk ,sa intru asteptand cate 7-8 h si sa ma plictisesc de moarte pentru ....PENTRU UN JOC !

Anyway :

HAVE FUN !! :tiphat:

Posted

salut :beer: stau pe forum de la 1200 pagini ... vad ca suntetzi de incredere :photo:

Anyway doresk sa ma imprietenesk ku voi :)... Pe forum sunt nou , jos sro de 1 an si ceva , Am 90 nuker ( greece ) si Blader lvl 79 ( tot greece )

Nice 2 meet you

Posted

salut :beer: stau pe forum de la 1200 pagini ... vad ca suntetzi de incredere :photo:

Anyway doresk sa ma imprietenesk ku voi :)... Pe forum sunt nou , jos sro de 1 an si ceva , Am 90 nuker ( greece ) si Blader lvl 79 ( tot greece )

Nice 2 meet you

felicitari :tiphat:

AlexMihail93 cel mai greu ma loghez cu stallerul.. cu restul in circa 10-20 min.. si la naiba joc pe Aege

Posted

felicitari :tiphat:

AlexMihail93 cel mai greu ma loghez cu stallerul.. cu restul in circa 10-20 min.. si la naiba joc pe Aege

Frate ...cum as putea sa ma loghez si eu cu viteza asta de "10-20 min" cand am stat 5-6h sa ma loghez...zimi doar titlul programului :)

ms anticipat :)

HAVE FUN ! :tiphat:

Posted

Frate ...cum as putea sa ma loghez si eu cu viteza asta de "10-20 min" cand am stat 5-6h sa ma loghez...zimi doar titlul programului :)

ms anticipat :)

net frate....

program folosesc doar unu foarte ieftin 5euro

Posted

sbotu ?? -.-

...off : asa este ...multe chestii neimportante ne mananca timpu nostru ...sa-i zicem "UTIL" :P

vezi tu din 26 martie 2006 de cand mam inscris nu am luat nici macar 1% warning.. deci de la ultima revize a Topicului SilkroadOnline refuz sa mai postez nume de boti site-uri de sro tools :tiphat:

Posted

vezi tu din 26 martie 2006 de cand mam inscris nu am luat nici macar 1% warning.. deci de la ultima revize a Topicului SilkroadOnline refuz sa mai postez nume de boti site-uri de sro tools :tiphat:

Ha ha ha ha ha :)) =)) ms pt afirmatie :)) dar refuz sa dau 5 "heuroi " ,ca de alt fel ...nici macar 1 leu pt sro :) ..momentan ...poate aleg prima optiune :)

EDIT : pardon ...am vrut sa spun a doua optiune,aia cu cumparatul :)

Posted

In momentul de fata Sbotul este singurul care "isi merita banii" ... asta este parerea mea:)

Daca ai posibilitatea sa`l folosesti nu ezita :)

:tiphat:

Posted

Buna seara, am trecut sa vad ce e nou...nu cred ca JM o sa exagereze atat...deoarece..stiti si voi or sa ramana cu 25% din populatia jocului...e imposibil sa faci lvl 140...daca de la lvl 99 la 100 iti trebuie 1 322 659 532exp o cifra astronomica ptr un mmorpg...asta e parerea mea. Plus ca nu cred ca o sa fie multi care vor mai juca daca macar teoretic o sa se implanteze in cativa ani 14D...o sa joace sa faca max level...mi se pare o aberatie de joc sincer...si acum cand sunt aproape de 6x si vad ca iau 0.02 pe mob cu gap 2 mi se pare penibil...

Anyway JM mereu o s-o scoata la capat...daca e sa ne gandim au reusit sa aglomereze serverele in asa hal incat doar cei cu premium pot intra lejer...cei fara, trebuie sa se chinuie ore intregi. Un sfat ptr cei care nu au premium...dimineata intre orele 8-9 este procentajul cel mai mare ptr a intra pe sv...deci profitati :right:

Ca sa vedeti ce a devenit sro...uitati-va la numarul de pagini facute in acest topic 1275...mi se pare ca nici o discutie despre proiectul secret al celor de la Microsoft...sa presupunem ca au unul....nu cred ca ar face dintr-un subiect o asemenea ``discutie``... Bft si respect

Posted

http://img199.imageshack.us/my.php?image=sro2009060521145617.jpg apollo :)) have fun

@koila cu staleru de ce nu il pui sa se conecteze tot cu Sbot

il pun dar se logheaza cel mai greu :)

@si cate sunt OFF? evident ca sunt atat de multe pagini cand acesta este un topic si nu un SRO forum unde se puteau crea sub topicuri pentru : Build \ B** | ha**s \ tools \ tehnici PvP \ Grind + power lvl si farm si multe altele.. :tiphat:

Posted

Ha ha ha ha ha :)) =)) ms pt afirmatie :)) dar refuz sa dau 5 "heuroi " ,ca de alt fel ...nici macar 1 leu pt sro :) ..momentan ...poate aleg prima optiune :)

EDIT : pardon ...am vrut sa spun a doua optiune,aia cu cumparatul :)

mai sus te plangeai ca stai atata timp sa te connectezi.... daca si 5 euro sunt bani multi pentru 1 luna... atunci 20$ (isro) inseamna o avere... sbot face toti banii!!!! booteaza perfect.... si eu stau pe rome 5-10min sa ma connectez cu sbotul (pe gold-booti si staller) in rest merge perfect:) incearca-l macar ptr 1 luna;) (sorry de greselile gramaticale..daca sunt...dar m-am grabit)
Posted

poate ca am exagerat cu nr de sp uri care o sa trebuiasca pt lvl 110+ , si cu alt chestii, dar dupa ce am bagat 20M+ de lei adevarati ,e putin pe langa cat au bagat altii , mi s a c am aplecat de silk, nu pt totdeauna , pt ca i un joc care ti intra oarecum in sange, are el acel vino ncoa, dar asta e , odata tot trebuie sa se termine,

plus ca acum JM ne obliga intr un fel sa cumparam sunuri prin pop card,doar nu sunt blegi sa mai dea dropuri , iar altii sa le vanda pe ebay cu dollari grashi, mai bine sa bagam dollarrii aia grashi la ei,plus ca nu o sa le poti vinde, s au gandit la toate ,

cine stie poate ca pt lvl 110 o sa avem de strans 4kkk exp, nu mai e silkul ala care l stiam yo,

asa mai bine astept cap max , dau un email la JM cu comanda de char, name x, lvl max, ff, full +7 items , si scap de belele, de timp pierdut , si kilowatti pierduti, :))))

i ll be back

Posted

ce marfa e sa stai pe gratis la plvl in eye peak la 85-87 crescut de un wizz/cleric lvl 100 :D :tiphat: pacat ca am iesit de la 15 pana la 19 din joc :( ca faceam 40% :X acum am doar 20% :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...