Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

numai discutii despre buti.... bravo baieti .. se vede ca va bucurati de tot ce are jocul de oferit.

Ia bucura`te tu la lvl 20-30-50 de un traderun de 4-5*. Ah, nu prea merge, nu ?!

Ce are jocul asta de oferit este la lvl mare. 80+. Cum sa ajungi la 80+ cand tot silkroadul este plin de boti ? Cu bot, desigur.

Toate peste toate, nu joci cu bot, felicitari. Esti "aproape bine". Salutari :>

Posted

GZ psycho :D baga tare vreau sa vad screen cu sos bow de 10D in mana :P

si da Linco vorbim despre boots....whats the problem? ia incearca tu sa faci un blader lvl 100 FF MANUAL ;) fara bot pe isro....ia vezi poti? =)) eu zic sa iti vezi de margarina ta daca nu stii nimic despre sro :P

BTW 110 k sp in mai putin de 3 zile pfarm la ongs...ce ziceti e bine? :D

Posted

heh... cei din avalon joaca fara buti ... ei cum pot. parca au avut si fortressu` din cate imi aduc aminte.... na..... zic, fata de ce era acum 2-3 ani ... sro e numai ce but am , ca sa stiu daca ma apuc pe serverul nou.

Posted

ON: Pentru cei care inca continua sa puna intrebari despre SroKing....spun pentru ULTIMA OARA...DA ! este safe...am fost beta tester...am caractere de lvl destul de mare..si de atata timp nu am patit nimic..este chiar asa greu sa scanati cu mana voastra daca aveti dubii?

OFF: Prea mult SPAM!!!

:tiphat: pt foarte putini in momentul de fata...nu dau nume

Posted

heh... cei din avalon joaca fara buti ... ei cum pot. parca au avut si fortressu` din cate imi aduc aminte.... na..... zic, fata de ce era acum 2-3 ani ... sro e numai ce but am , ca sa stiu daca ma apuc pe serverul nou.

avalon joaca fara bots? :-? yah sure.... :-j si eu sunt mos craciun :bananadance2: tu iti dai seama ce vorbesti ? :)

BTW 110 k sp...fara tickets...doar alea 2 care le primesti la inceput cand iti faci char :)

Posted

si pe aege era un union de "legiti" bot babysiters [sau cum so scrie] deci.. SRO e BotRoad acum

Posted

OMFG... vezi ca, cap-ul acum este 100! =)) OMG!!! Mai bine sa taci sa credem noi ca esti prost, decat sa deschizi gura si sa ne arati ca, chiar avem dreptate frate...! Apropo.. cand am luat spear ala sos 76+5 FB... De la un german... i-am dat 100m + 11 iteme 8d cu ceva blue si + .... si dupaia i-am mai dat 12.500.k ... Daca eram tzaran nu ii mai dadeam nimic... Am preferat sa raman fara bani de pots decat sa se simta un om prost din cauza mea! Baieti... Nu stiu daca voi realizati... Dar viata este scurta!... Azi ai 10 ani si maine 30... Timpul trece repede! De aceea ganditi-va la apropele vostru! Nu sunt usa de biserica deloc... adik acum puteti sa ziceti ca "Mama mama a venit si pacatosul asta sa ne dea lectii"... Nu este asa... eu injur ca la usa cortului dar asta stiu! Faceti-va aproapele sa se simta bine! :tiphat:

EDIT: Mi-a expirat SBot si nu am bot cu care sa joc ca nu am nici bani sa bag pe card! SROKing asta de care vorbiti multi... Este safe? Adik vreau sa aud pareri de la Sleya, Deidara, PsychoR0, mario... nu de la baietzei ca Dott!

Kum a spus cineva mai sus, unii zic ca e safe altii nu. Cel mai bine e sa mai astepti sa cumeri un sbot, nu dupa aceea sa iti para rau ca nu ai avut rabdare :P. Eu in peroada in care mi-a expirat iSRO-bot, i-am dat unui prieten din guild sa imi buteze putin pana fac rost de un sbot.

Posted

"gata deja sro nu mai ii o onsesie pt mine"

"de atuncea am stat doar stalll si al stat doar o noapte"

Daca nu mai e o "obsesie" nu insemna ca nu mai joci / nu te mai intereseaza ?!

Stai cu stall pt ca nu poti sta la lvl. Nu compenseaza cu nimic. Tot in joc stai.

Posted

si da Linco vorbim despre boots....whats the problem? ia incearca tu sa faci un blader lvl 100 FF MANUAL ;) fara bot pe isro....ia vezi poti? =)) eu zic sa iti vezi de margarina ta daca nu stii nimic despre sro :P

baga si u repede sa termini farmingul si fa lvl sa vad si io +7 de la 98 :D

eu termin farmingul abea in toamna :(

dupa ce am facut lvl am facut 12% in 7 ore

nu aveam ticketul activat sau altceva, e bine cat% am facut?

stau la mobi de 85/87 pana la 88

de la 88 ma duc in cave in camp 9

si de la 90 farmez in camp 12(parca acolo farmai u sleya si daca e bn pentru tine e bn si pentru mine :D )

Posted

Chiar stie despre ce vorbeste linco , a avut blader de 77 facut legit cand era cap 80...

Posted

gata deja sro nu mai ii o onsesie pt mine

am ramas fara bot duminica trecuta

de atuncea am stat doar stalll si al stat doar o noapte

nu am mai jucat de atuncea....

Nu te mai minti singur...

Posted

cam cate levele se face cu un premium + si gap 0? de la 92 in sus?

depinde

cand sa bagat cap 100

astia au ajuns lvl 100 intro luna deci....

go ciupilan gg pentru 62 :)

Posted

Hehe...ms ptr incurajari...apreciate it...oricum sper sa fac minim 76...ptr ca am premium + pregatit...si ma gandeam sa-mi iau si clock :) ...astra intr-o luna desigur :D

Posted

Felicitari la toti care au facut lvl.... (am 30% inca putin si fac 100)

baby zi si mie cate bilioane xp trebuie sa faci de la 99 la 100

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...