Guest Dott Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pff cate dreptate ai...``Social engineering is the act of manipulating people into performing actions or divulging confidential information``. Adica manipularea...sau ce fac politicienii de la noi...respect inca o data celor care merita...Inca ceva, Dot...ar trebui sa nu te bucuri pentru nimicuri...deoarece ce faci tu sunt mici placeri de care nu o sa te bucuri mult..o sa-ti pierzi toti asa zisii prieteni ai tai..daca mai ai vreo unul...asculta-ma de ce sa ne furam intre noi ? Mai gandeste si u....fa un efortNU SCAMEZ ROMANI io am dat mass daca ei nu au stiut io l-am facut special pentru TURCIIIIIIIIIIIIIIIII
Lord_Bogdan Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ahhh, trebuie sa il respectam ca da scam la turci... get a life looser!
Alex92 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Am o intrebare,as vrea sfatul vostru:Pe unde as putea face lvl mai usor (arcas lvl 76 ) ?Un loc cu un spawn mediu ar fi perfect.Ms :)
Sleya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jezzz....:D Thanks andrei pentru info despre dot....dar cred ca....totusi toata lumea se cam astepta la asa ceva din partea lui asa ca nu e o surpriza :P BTW dot...pentru faptul ca ai pus TK la sfarsitul site-ului....nu inseamna ca e facut special pentru turci dumbo...TK arata ca e made in turkey...sau facut de un turc....prin asta ai aratat inca odata cat de prost esti :)) si BTW daca era facut special pentru turci...de ce dracu ai dat mass in lista la romani ? =)) moffo....
PsychoR0 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 @Dott nu te mai prosti cu scammurisunt cea mai mare prostiepana acuma 2 au incercat sa imi fure acc, chiar miau luat id si pw dar sunt atat de prosti incat nu stiu ca eu o pot afla ;)daca respecti lumea si lumea te respecta pe tinemai sti cand voi intebati pe aici de unde are sleya bard de 94? Eh el si-a facut o reputatie pe serversi eu la fel am inceput pe un server nou fara prieteni fara nimic si pot spune ca am luat scammla fel ca tine am pierdut 200mil+si acuma avand prieteni care ma stiu de treaba am multe beneficii(gold iteme accounts)asa ca nu te mai prosti cu scammurisi in plus siteu ala facut de tine nush unde tia fost mintea cand lai facut1)culoarea e prea tipatoare2)cred ca cei care siau pus idu si pw acolo, erau playeri noi care jucau silk doar de cateva saptamani97% :D pana la 12 poate vedeti screenu cu lvl up :):tiphat:Am o intrebare,as vrea sfatul vostru:Pe unde as putea face lvl mai usor (arcas lvl 76 ) ?Un loc cu un spawn mediu ar fi perfect.Ms :)depinde eu la 76 mam dus la wings de 78-80 pentru ca rezistam atacat de giant si party
Guest Dott Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jezzz....:D Thanks andrei pentru info despre dot....dar cred ca....totusi toata lumea se cam astepta la asa ceva din partea lui asa ca nu e o surpriza :P BTW dot...pentru faptul ca ai pus TK la sfarsitul site-ului....nu inseamna ca e facut special pentru turci dumbo...TK arata ca e made in turkey...sau facut de un turc....prin asta ai aratat inca odata cat de prost esti :)) si BTW daca era facut special pentru turci...de ce dracu ai dat mass in lista la romani ? =)) moffo....ca sa fac o deosebire dintre turci si romani =)) =)) =))am sa revin pe acest forum cand am lvl 90 BB alll vin cu poza!
Alex92 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 am set bun,si charul e full str,cred ca rezist.ai niste coordonate,sau o poza cu un spotul marcat pe harta?
PsychoR0 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 am set bun,si charul e full str,cred ca rezist.ai niste coordonate,sau o poza cu un spotul marcat pe harta?nam coordonate dar iti spun undela iesire din wind town am stat eu ;)
HellCritical Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 OMFG... vezi ca, cap-ul acum este 100! =)) OMG!!! Mai bine sa taci sa credem noi ca esti prost, decat sa deschizi gura si sa ne arati ca, chiar avem dreptate frate...! Apropo.. cand am luat spear ala sos 76+5 FB... De la un german... i-am dat 100m + 11 iteme 8d cu ceva blue si + .... si dupaia i-am mai dat 12.500.k ... Daca eram tzaran nu ii mai dadeam nimic... Am preferat sa raman fara bani de pots decat sa se simta un om prost din cauza mea! Baieti... Nu stiu daca voi realizati... Dar viata este scurta!... Azi ai 10 ani si maine 30... Timpul trece repede! De aceea ganditi-va la apropele vostru! Nu sunt usa de biserica deloc... adik acum puteti sa ziceti ca "Mama mama a venit si pacatosul asta sa ne dea lectii"... Nu este asa... eu injur ca la usa cortului dar asta stiu! Faceti-va aproapele sa se simta bine! :tiphat:EDIT: Mi-a expirat SBot si nu am bot cu care sa joc ca nu am nici bani sa bag pe card! SROKing asta de care vorbiti multi... Este safe? Adik vreau sa aud pareri de la Sleya, Deidara, PsychoR0, mario... nu de la baietzei ca Dott!
BeautifulMind Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Unii zic ca este altii ca nu..Exista sanse sa iei scam , dar poate sa fie din alte motive/programe/siteuri , si sa dai vina pe bot.:tiphat:
Sleya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 eu zic ca mai bine sa astepti sa faci rost de 25 de lei si sa bagi pe card...sa iti iei sbot decat sa iti para rau mai tarziu :)
Dr4q_Sti3 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 am set bun,si charul e full str,cred ca rezist.ai niste coordonate,sau o poza cu un spotul marcat pe harta?cel mai bine e sa bati intotdeauna la mobi cu 2-3 lvl mai mici ca tine dai mai putine hituri dau atac mai mic si iei cam aceiasi experienta
Sleya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 BTW ....bardul de 94 care il folosesc pentru powerfarm...are pe el asa....inca un char pure int spear nuker lvl 82....sun spear 8D +7,sun garments 8D,sun armor/prot 9D...1 pagina jumate de storage plina cu avatare...adica costume cumparate cu silk male/female aproape toata colectia :)....cateva zeci de mil gold...niste sox weapons low lvl....o gramada de globale...alte iteme cumparate cu silk...si ceva silks pe el...CE ZICETI SA II DAU SCAMM? :whistle: hmmm grea decizie...sa imi pierd cel mai vechi si cel mai bun prieten din sro...si sa ma imbogatesc lin lumea virtuala a sro-ului....sau sa fiu baiat cuminte ;;)mdeah....nu cred ca e nevoie sa spun ce as alege....pentru ca majoritatea stiti deja :P
Lord_Bogdan Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Si sa ma aflu si eu in treaba... :) ii de acum 2 minutehttp://img38.imageshack.us/img38/2460/sro2009060422374801.jpg
sro_Andrei92 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sleya te felicit...se vede ca ai o gandire matura...demna de respectat...te felicit pe tine si pe cei care sunt cinstiti...va rog sa ma crede-ti nu am furat nici 5 lei in viata mea...prefer sa fiu cinstit si sa sufar decat sa fur si sa ma bucur...pentru stiu ca acea bucurie nu va dura mult. Respect celor care sunt onesti.On: O sa ma reapuc de Sro mai ales ca vacanta e foarte aproape... :P
TzuYoshi Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Baieti... Nu stiu daca voi realizati... Dar viata este scurta!... Scuze de off dar nu am inteles partea asta.Viata e scurta. Bine, comparativ cu ce?
Albert1994 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gzz Bogdan, si gz si tie Sleya :right: BTW...Dream ce nick ai pe Gaia? :tiphat:
PsychoR0 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 BTW ....bardul de 94 care il folosesc pentru powerfarm...are pe el asa....inca un char pure int spear nuker lvl 82....sun spear 8D +7,sun garments 8D,sun armor/prot 9D...1 pagina jumate de storage plina cu avatare...adica costume cumparate cu silk male/female aproape toata colectia :)....cateva zeci de mil gold...niste sox weapons low lvl....o gramada de globale...alte iteme cumparate cu silk...si ceva silks pe el...CE ZICETI SA II DAU SCAMM? :whistle: hmmm grea decizie...sa imi pierd cel mai vechi si cel mai bun prieten din sro...si sa ma imbogatesc lin lumea virtuala a sro-ului....sau sa fiu baiat cuminte ;;)mdeah....nu cred ca e nevoie sa spun ce as alege....pentru ca majoritatea stiti deja :Pcred ca dott iar fi cerut si secret answeru de la acc :rofl2:ieee 99% :D
Sleya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cred ca dott iar fi cerut si secret answeru de la acc :rofl2:ieee 99% :Dam si secret answerul la cont...de mai bine de 2 ani :PGZ bogdan and go go go psycho
PsychoR0 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 lvl up http://img35.imageshack.us/img35/9296/sro2009060423343473.jpgvam zis ca fac lvl pana la 12 :Dma duc sa ma culc nb all
Linco Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 numai discutii despre buti.... bravo baieti .. se vede ca va bucurati de tot ce are jocul de oferit.
Random Hero Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 lvl up http://img35.imageshack.us/img35/9296/sro2009060423343473.jpgvam zis ca fac lvl pana la 12 :Dma duc sa ma culc nb allGz :D Esti o adevarata masina de facut level :|numai discutii despre buti.... bravo baieti .. se vede ca va bucurati de tot ce are jocul de oferit.Stau cu ochii pe sectiunea de cSRO si acolo ce vorbiti? Cum sa faceti un cont folosind 5 tutoriale si Google Translate, cum sa va intalniti pe server punand poze cu "numele" serverului... si ne scoateti ochii noua cu Item Mall in stall si bla bla... Sorry :tiphat:
koila Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 numai discutii despre buti.... bravo baieti .. se vede ca va bucurati de tot ce are jocul de oferit.asa am zis si eu.. dar na asta e! uni trebuie sa termine scoala 1-8\ 9-12 alti facultate alti au familii.. vezi tu SRO-ul este un drog pentru ce-i care au minte si stiu ca daca nu ai $ sau lvl 100 nu insemni nimic, comparativ cu chinezi[stiu ca joci Csro] nu gandim.. noi nu facem bani din Tranzistori si boarfe ieftine. :tiphat: si da sunt foarte multe chestii de admirat in SRO..mai ales la low lvl Questuri tampite lungi cat , circumferinta pamantului.