Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@DreamFighteR zi-mi un program auto key presser care sa fie free sau da-mi un link ca nu gasesc numa cu licenta

Posted

cum zici u

dar eu de la lvl 42(wizz/bard) il tineam la small bunwang, nu il bagam in pt share si ii selectam numai fire bolt si ice bolt

lam tinut la small bunwang pana la lvl 50

de la 50 pana la 56 lam dus la golden spider unde murea cam 1-2 ori pe zi

de la 56 pana la 64 lam tinut la penon warrior

iar de la 64 pana la 67 il tin la planari, pentru ca rezista cu peste 3 GP pe el

are un set bunicel(npc +3 :rofl2:)

stiu ca nu e bun dar e de ajuns incat sa nu moara ;)

si nu face gold daca nu gaseste mobi party :))

ma gandeam sa fac chiar taxi la planari cu 150k hour :)) pentru ca am +7

@HellCritical de ce nu schimbi semnatura?

ca vad ca inca ai la semnatura boweru de 52

:tiphat:

ca ala e my love :)) :tiphat: o sa-l schimb dar not now :)) cand fac 76 pe nuker schimb semnatura :X

Posted

@DreamFighteR zi-mi un program auto key presser care sa fie free sau da-mi un link ca nu gasesc numa cu licenta

google. autohotkey.. daca te descurci sa iti creezi propriile scripturi.. daca nu .. google din nou si vei gasi tu vreun program bun

@Nyuu google.. sunt cativa , 3 de care am eu cunostinta.. nu imi da PM ca nu folosesc autopilot free

EDIT : TeG_EOS Warn sau Suspend? :whistle:

Posted

Fobridden, las`o asa. Nu stiu daca joci sau nu Silkorad, dar daca ai juca ti`ai da seama ca e aproape imposibil sa o faci fara BOT.

Nu cred ca este necesar warn sau suspend pt folosirea acestor programe.

Nu baneaza joymax playerii care folosesc dar luam warn/suspend pe linkmania pt ca facem referire la ele.

OT: Ca sa nu iau warn ca am fost total off, diseara fac si eu lvl 78. :>

Posted

Sal m-am cam retras de silkroad...sau am luat o pauza dar vreau sa va previn cu privinta lui Dot...mai nou e si scamer...aici vedeti dovada

Imagine IPB

Feriti-va sa nu-i dati detaliile la nici un cont de-al vostru, nu am luat scam deoarece stiu sa recunosc unul la prima vedere...ptr ca situl e tipic de scamer, vreau sa spun ca a facut si site si deja 5 oameni au fost fraieriti.

Nu am nimic cu el, dar a dat dovada de prostie si de nesimtire...stiu ca o sa ma injure dar asta e... :-j ..e Dot..

Bft si respect celor care sunt cinstiti!

Guest Dott
Posted

Sal m-am cam retras de silkroad...sau am luat o pauza dar vreau sa va previn cu privinta lui Dot...mai nou e si scamer...aici vedeti dovada

Imagine IPB

Feriti-va sa nu-i dati detaliile la nici un cont de-al vostru, nu am luat scam deoarece stiu sa recunosc unul la prima vedere...ptr ca situl e tipic de scamer, vreau sa spun ca a facut si site si deja 5 oameni au fost fraieriti.

Nu am nimic cu el, dar a dat dovada de prostie si de nesimtire...stiu ca o sa ma injure dar asta e... :-j ..e Dot..

Bft si respect celor care sunt cinstiti!

:)) :)) sa se deschida serverele ca sa iau tot de pe ele :bananadance2: am fost scamat de multe ori si m-am saturat incep si io sa scamez fac oferta special dau 200mil numa scrieti acountul si id acolo :beer:

Posted

Nu stiu cum sa zic dar e cel mai urat site de scam pe care l`am vazut. Nu ai imaginatie, nu ai treaba cu web design, nu ai macar domeniu platit. Numai conturi de 20-30 o sa puna botu.

Succes in continuare, oricum nu o sa tina.

Posted

mie imi place :)) esti un batiat destul de.... prost eu nush pe cine ai fraerit cu kkaturi de astea ...... :)) sa ma anunti cand iti faci si tu un caracte de 52+

cand tiam zis ca pe apollo nu faci mai mult de 52 am avut dreptate ai avut 2 de 50+ dar nu depaseste nici unu 52 , cand am zis ca te apuci de scamm am avut dreptate :)) => u habanr nu ai sa joci silkroad nu ai nici cea mai mica treba cu acest joc , nu citesti si nici nu te intereseaza nimic despre acest joc , tu vrei doar sa iesi in evidentat ,daca e asa dute ia masina nu" taktu" intra in primu stalp si te da si la tv afla lumea de tine ca pe noi ne doar exact in c*r de tine + daca as fi vrut eu sa te scammez cred ca pe sparta nu aveai gold nici de pot :)) mergeai si tu "10 k plsss"

Posted

:)) :)) sa se deschida serverele ca sa iau tot de pe ele :bananadance2: am fost scamat de multe ori si m-am saturat incep si io sa scamez fac oferta special dau 200mil numa scrieti acountul si id acolo :beer:

Esti foarte puternic in viata virtuala... spargi conturi... faci smecherii... Ia fa tu niste "scam-uri" in viata reala si sa vezi ce iese - toti sunt "mari" la tastatura :tiphat: Mai degraba tu meriti warn decat cei de deasupra

Multumim Andrei.

OT: De-abia astept sa trec de level 66... e o adevarata pacoste... pe orice level anterior am stat maxim 2 zile, aici stau de aproape 5 zile...

In my opinion, caves suck

Guest Dott
Posted

mie imi place :)) esti un batiat destul de.... prost eu nush pe cine ai fraerit cu kkaturi de astea ...... :)) sa ma anunti cand iti faci si tu un caracte de 52+

cand tiam zis ca pe apollo nu faci mai mult de 52 am avut dreptate ai avut 2 de 50+ dar nu depaseste nici unu 52 , cand am zis ca te apuci de scamm am avut dreptate :)) => u habanr nu ai sa joci silkroad nu ai nici cea mai mica treba cu acest joc , nu citesti si nici nu te intereseaza nimic despre acest joc , tu vrei doar sa iesi in evidentat ,daca e asa dute ia masina nu" taktu" intra in primu stalp si te da si la tv afla lumea de tine ca pe noi ne doar exact in c*r de tine + daca as fi vrut eu sa te scammez cred ca pe sparta nu aveai gold nici de pot :)) mergeai si tu "10 k plsss"

hai jet am facut 53 nu 52 :)) am avut chare si de 80+ tre sa stiti voi tot ce am eu

DATIMI BANNNN PE ACEST FORUM!!!!!

VA ROG FRUMOS :gun:

:error: :error:

Posted

Ehh...eu am vrut doar sa fac dreptate...deoarece toti prietenii si colegii mei ma cunosc ca fiind un tip cinstit...nu am furat nici 5 bani..ba mai mult cand vad ca romanii se fura intre ei...nu mai pot suporta...

Dot crede-ma ``prietene scammer`` ca e mai bine sa fi cinstit in viata...nu am vrut sa-ti fac rau doar sa-ti dau o lectie si vad ca cei care gandesc matur de aici au inteles mesajul, mai putin tu...maturizeaza-te o sa-ti fie mai bine...ce crezi in viata merge cu de astea ?

Posted

pai ma ai avut tu char de 80+ da care era facut de tine? unu a fost facut de mine pana la 66 lam vandut si ce ai avut si tu onoarea sa intri pe el ? ce iti e vecin si de aia sau tu vii aici si te lauzi cu caracterele altora ? cum era ala wizzu ala MariaNn sau nusch cum

on :D 120k sp pe apollo lvl 65 sa mai farmez?:))

Guest Dott
Posted

Ehh...eu am vrut doar sa fac dreptate...deoarece toti prietenii si colegii mei ma cunosc ca fiind un tip cinstetit...nu am furat nici 5 bani..ba mai mult cand vad ca romanii se fura intre ei...nu mai pot suporta...

Dot crede-ma ``prietene scammer`` ca e mai bine sa fi cinstit in viata...nu am vrut sa-ti fac rau doar sa-ti dau o lectie si vad ca cei care gandesc matur de aici au inteles mesajul, mai putin tu...maturizeaza-te o sa-ti fie mai bine...ce crezi in viata merge cu de astea ?

2-3 scamuri nu strika :)) apoi inchid saitul pentru un timp :comp1:

pai ma ai avut tu char de 80+ da care era facut de tine? unu a fost facut de mine pana la 66 lam vandut si ce ai avut si tu onoarea sa intri pe el ? ce iti e vecin si de aia sau tu vii aici si te lauzi cu caracterele altora ? cum era ala wizzu ala MariaNn sau nusch cum

on :D 120k sp pe apollo lvl 65 sa mai farmez?:))

MariaN2 ala l-am luat de la 52 nu l-am primit la 70 :))

Posted

maturizeaza-te o sa-ti fie mai bine...ce crezi in viata merge cu de astea ?

Ai sa razi, dar in viata reala merge cel mai bine. Doar ca nu se numeste SCAM ci Social Engineering.

Posted

dott te rog inceteaza nu vezi ca duci o batalie pierduta... btw ... eu pur si simplu nu pot sa dau scam... cand ma gandesc la aia pare bine si imi zic ca o sami iasa dar cand vin in fata faptului nu fac fata si ajut... mai inainte mo rugat unu de lvl 14 (roman de genu "am lvl 1 ma cresti ? " ) si nam putut sa il mint sa ii zic povesti sa il invartesc ... iam zis simplu ca nu am timp sa il cresc...

OT : vand char lvl 67 glavier pe hercules pentru gold in serveru Gaia sau gold pe hercules pentru gold pe Gaia... pm me va rog

Posted

Ai sa razi, dar in viata reala merge cel mai bine. Doar ca nu se numeste SCAM ci Social Engineering.

Pff cate dreptate ai...``Social engineering is the act of manipulating people into performing actions or divulging confidential information``. Adica manipularea...sau ce fac politicienii de la noi...respect inca o data celor care merita...

Inca ceva, Dot...ar trebui sa nu te bucuri pentru nimicuri...deoarece ce faci tu sunt mici placeri de care nu o sa te bucuri mult..o sa-ti pierzi toti asa zisii prieteni ai tai..daca mai ai vreo unul...asculta-ma de ce sa ne furam intre noi ? Mai gandeste si u....fa un efort

Guest Dott
Posted

TREBUIE SA INJUR CA SA MA BANATI O DATA??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...