SilK Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Am tot vazut pe aici ca multi nu stiu cum sa cupere silk.O sa va spun un tutorial care e foarte simplu.1.Te duci la BCR si faci o cere de card visa electron, in zece zile maxim acesta ti se va aproba.2.Dupa ridicarea cardului mai faci o cerere de plati online.3.Intri pe site-ul www.bcr.ro, apoi in sectiunea sectiunea e-commerce(3 D secure) si urmati pasii de acolo.4 Acolo parola initiala se compune din:primele doua litere din numele tau scris pe card(cu majuscule), ultimile 6 cifre din Codul numeric personal si ultimile 6 cifre din numarul contului tau de card(nu cel d epe card si cel scris pe chitanta de le ATM).5. Daca vreti sa cunoasteti contul vostru va duceti la un bancomat BCR si solicitati soldul de pe card cu chitanta.6.Dupa ce efectuezi tot ce e mai sus prezentat intri pe http://www.silkroadonline.net/itemmall/silkcharge.asp si executi pasii de acolo.7. Apoi dupa ce ai cumprat silk te conectezi in joc apesi tasta F10(item mall) si de acolo iti cumperi ce vrei cu silk-ul cumpart.Bafta si spor!!!
wine Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Caracterul meu este lvl 39...pana acuma l-am facut pure int si nuker, are rost de la 40 pana la 80 sa bag str? sau sa il las int?P.S. Vreau un caracter ca mai bun la pvp
Xellos Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sall all sunt nou pe forum....am un lvl 60 INT hybrid 2:1 , are pe el cam 350 mil, si farmat klumea...bot258 4ever....dak esti interesat tr un mail la ssteff_19@yahoo.com PTR NOOBI, hybrid INT 2INT 1STR bicheon e cel mai tare build in acest joc acuma cum s-a ridicatgapu la lvl 80 :sef: !charu meu e in Sparta, ssteff_19@yahoo.com :cool2: ,a da si mai are 1 luna maimutza si Gold ticket....globale nu mai!aaaa si pana nu uit, dak ai char pe greece...si esti dispus sa faci trade GOLD sparta contra greece(eu pe greece vreu).....acelasi mail, dar nu fac schimburi numai de 10 mil +, dak ai atata si vrei....acelasi mailssteff_19@yahoo.comaaa si vand bot cards de 100 credite....15 mil each pe greece :right: nu sunt idiot dinala...scammer ca altii...puteti vb cu romani care ma cunosc pe greece...vb dak-mi tr mail !hai nu mai incerca sa minti & other shit, ok ?daca eu iti dau 10 mil pe greece, ce garantie am ca-mi dai 10 mil pe sparta ?aceeasi intrebare pt bot cards+cine crezi ca-ti cumpara un caracter cu reputatie de botter? =)@ soliderstai pure int... my advice :)cu glavier-ul lui smuggster am batut hibrid 2int,1 str cu 6 lvl mai mari ^_^ (2 hits, non critical)
EvilToileT Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 am o intrebare....de unde iau si eu Identity card pt Famele ... ?
smuggster Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 @spydy15:de unde iei si pentru male adica din jangan la hunter guild master Haraho,parca asa il chema!P.S:poti gasii in orice oras
silknoob Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 am o intrebare....de unde iau si eu Identity card pt Famele ... ?pai cumperi de la alti jucatori ; acest item nu se vinde la NPC , identity card, black devil suit si gold dragon flag sunt iteme care au cazut in perioada craciun-ului si inainte.dupa mine doar gold flag-ul merita sa-l cumperi (la un pret rezomabil max 600k) , iti da +2 int si +2 str...dar oricum nu te gandi ca te ridica foarte mult
Aldguth Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 acest item nu se vinde la NPCIdentity card si costumul de thief se gasesc la vendori. Identity card gasesti la Hunters guild (cica), si black devil suit in thief town.
silknoob Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Identity card si costumul de thief se gasesc la vendori. Identity card gasesti la Hunters guild (cica), si black devil suit in thief town.da ai dreptate eu ma refeream la cele de la event-uri .
smuggster Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A picat silkroadul?nu imi mai arata nici un server
maddogg Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 readsee e cineva acolo sunt si eu lvl 9 in crestere ,aveti vre un guild sa intru si eu.edit:da e picat servaru acuma . da e cu plata mah ca eu l-am luat free?
Guest edutec Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Sall all ,sunt nou pe acest forum si as vrea sami iau silk .Am citit toate tutorialele pt creare de card dar azi am intrebat un coleg din guild caruia ia venit cardu si mia zis ca trebuie incaracat obligatoriu cu 30$!!ESTE ADEVARAT>>>
speedd4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pe ce server sunt cei mai multi jucatori a da vrun mentor pe aici de lvl mare sa ma ajute?
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ma va rog yo ..unu explicatimi cum sa ma inregistrez pe siteul ala de la silkroadonline.net sau cum o fi !! ...ca nu inteleg nik ..si vad si ca un kkt siteu acolo..eu folosesc FireFox ca browser..si cu iexplorer vad la fel..please!!!
defiler666 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 readsee e cineva acolo sunt si eu lvl 9 in crestere ,aveti vre un guild sa intru si eu. edit:da e picat servaru acuma . da e cu plata mah ca eu l-am luat free? Este un joc FREE !! Doar daca vrei sa cumperi iteme de la "Item Mall" atunci te costa $ ! @Usaboy : Ce este asa de greu...http://www.silkroadonline.net...dai " Register" si iti pui datele acolo !! asta e tot...daca nici cont nu stii sa faci nu are rost sa te apuci de joc
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :pray: :kar: :kar: :kar: :kar: ma va rog yo ..unu explicatimi cum sa ma inregistrez pe siteul ala de la silkroadonline.net sau cum o fi !! ...ca nu inteleg nik ..si vad si ca un kkt siteu acolo..eu folosesc FireFox ca browser..si cu iexplorer vad la fel..please!!! hai moa ajutatima unu ..apropo am pus si yo jocu la downloadat versiunea 1.2 de pe jucaushii .ro ..trebuie sa mai iau ceva ?? vreun patch ceva/??? da ajutatima si cu contu :pray: :pray: Este un joc FREE !! Doar daca vrei sa cumperi iteme de la "Item Mall" atunci te costa $ ! @Usaboy : Ce este asa de greu...http://www.silkroadonline.net...dai " Register" si iti pui datele acolo !! asta e tot...daca nici cont nu stii sa faci nu are rost sa te apuci de joc ma tu ma crezi asha de handicapat ?? am facut o mie de conturi la viata mea :( deci cand dau register ..imi apar doua chenare ..cu Agreament alea..si trebuie sa dau accept ca sa trec mai departe..dar nu apare nici un accept :(
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 deci dau register sus si ma baga aici : http://www.silkroadonline.net/member/member_join1.asp /...si aici nu am nicaieri accept
Mehico Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nu, k ai Agree.fa un print screen posteaza`l aici.
UsaBoy91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ma da zimi si ce browser folosesti tu ca mie nu imi apare agree nici pe iexplorer nici pe firefox browser : te rog ajuta-ma uite http://aycu32.webshots.com/image/8951/2001...38023452_rs.jpg te rog yo intra aici pe site ala si vezi..ca nu ma lasa sa o pun ca poza aici cica ca nu e valabil formatu :) daca nu iti merge siteul...da un refresh :) da vad ca ai ceva post-uri si le ai in astea cu internetu deci nu imi fac griji :)
speedd4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 deci un pic de ajutor am reusit sa intru in joc si vreau sa imi fac un caracter vreau un raspuns:care e mai bun dintre blade si glavie?daca e mai bun bladeu zicetimi ce tip de armura sa folosesc pe ce sa merg adica buildu cel mai bun si la ce sa bag fire lighten etc. daca e mai bun glavieu tot la fel plz help repede
EvilToileT Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 poi eu cred ca cel mai bun build e Blade sau Sword cu shield & Fire ...astai parerea mea...
maddogg Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Este un joc FREE !! Doar daca vrei sa cumperi iteme de la "Item Mall" atunci te costa $ !cum frate bani adevarati sa iti cumeri itme ,bani din joc nu mai merg sau cum si apropo de guild nu e nici unul sa ma mai ajutati si pe mine cu niste sfaturi :beer:
maddogg Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 eu am unul pe ciarceafuri si da cu gheata ,e misto ca raman aia pe loc .la fire nustu cum e...