Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol dar voi de unde primiti ateatea? o_O zic ca na... zici ca sunteti la orange shop best deal :))

pai

nu sunt chiar vechi pe server precum sleya

dar la inceput cand eram la taxi cativa tipi(pe care nici nu ii cunosteam) miau dat acc lor sa le cresc

si le cresteam cate putin in fiecare zi si nu luam gold sau iteme de pe ele

si acuma au vazut ca sunt baiat bun si de incredere si cand am nevoie de ceva imi dau acc lor :D

Posted

da...si faza ciudata e ca....noul sistem de login nu iti da d/c dupa fiecare incercare....te lasa sa incerci in continuare si iti da disconnect cad intri:O

mai are cineva problema asta sau e doar de la mine?:S

Posted

http://img30.imageshack.us/my.php?image=sro2008112318274747.jpg in sfarsit si lagu de pe sro face un lucru bun:))

wow .... numai acuma a-ti descoperit bug-ul asta ???

Posted

fratilor cum sa bag stats la un hybrid int spear cu cold/heuksal/light 100? ca am 73 si vreau sa imi fac o idee... cum sa merge de acum in colo :D 8:1 sau...? :tiphat:

nu stie nimeni...

Posted

am o intrebare...:)... am 2 gold booti lvl 35 (unu e wizz/bard si unu xbow/bard) ce sa fac? sa mai fac un wizz? si sa scot xbow-ul? ca ala ramane fara bolt..... ... faza e ca wizzul moare... si il las la mobi cu 8-9 lvle mai mici.. fara LC...

Posted

as zice sa mai faci un nuker si sai pui pe amandoi (wizz,nuker) in acelasi pt si pe locuri asemanatoare si asa iei tot :P

Posted

as zice sa mai faci un nuker si sai pui pe amandoi (wizz,nuker) in acelasi pt si pe locuri asemanatoare si asa iei tot :P

oriqm ii tin in party share... pe acelasi spot cu acelasi range dar faza e ca pur si simplu xbowl face inventarul full si nu mai booteaza.... ca nu poate schimba arma... (cand ajunge in oras trebuie sa-si puna bardul si nu poate ca nu are 2 sloturi[unul ptr bold si unul ptr xbow])

Posted

am o intrebare...:)... am 2 gold booti lvl 35 (unu e wizz/bard si unu xbow/bard) ce sa fac? sa mai fac un wizz? si sa scot xbow-ul? ca ala ramane fara bolt..... ... faza e ca wizzul moare... si il las la mobi cu 8-9 lvle mai mici.. fara LC...

ce spuneam eu cu wizii:)) akuma kteva zile:) si toti ma contraziceau:)) poftim aici confirmarea mea:P wiz goldbot=sucks:)) pana la lvl 60 k de akolo nu cunosc;)

Posted

baieti careva stie dac amai fac astia loader ca trebuie sa fac lvl down neaparat si nu pot ca am dw acuma ultimu loader si zice ca nu e versiunea care trebuie...?? :-?

Posted

sa vedeti ce o sa se imparta WARN si Suspend.. pt link-urile alea... :nanana:

ON : ma apropii cu pasii repezi de lvl 95 :\ ;;)

Posted

ce spuneam eu cu wizii:)) akuma kteva zile:) si toti ma contraziceau:)) poftim aici confirmarea mea:P wiz goldbot=sucks:)) pana la lvl 60 k de akolo nu cunosc;)

cum zici u

dar eu de la lvl 42(wizz/bard) il tineam la small bunwang, nu il bagam in pt share si ii selectam numai fire bolt si ice bolt

lam tinut la small bunwang pana la lvl 50

de la 50 pana la 56 lam dus la golden spider unde murea cam 1-2 ori pe zi

de la 56 pana la 64 lam tinut la penon warrior

iar de la 64 pana la 67 il tin la planari, pentru ca rezista cu peste 3 GP pe el

are un set bunicel(npc +3 :rofl2:)

stiu ca nu e bun dar e de ajuns incat sa nu moara ;)

si nu face gold daca nu gaseste mobi party :))

ma gandeam sa fac chiar taxi la planari cu 150k hour :)) pentru ca am +7

@HellCritical de ce nu schimbi semnatura?

ca vad ca inca ai la semnatura boweru de 52

:tiphat:

Posted

eu am unu de 49 si tot moare pe oriunde las duce sa bata:| si imi tre neaparat 50 sal duc in cave la plvl:|

simplu fai pw lvl pana la 50 si il bagi in cave.. :dooh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...