Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

bah baieti la votingu best clicker eu votez sbot:)) cu clicker incorporat:)) cel mai eficient parerea mea nu strica tastaturi nu zgarie butoane doar te loghezi si totul merge de la sine:P

Posted

Cei care au facut powerfarm la ongs...sau cei care se pricep...ce ziceti...un bard de 64 FF s-ar descurca bine la ong powerfarm? ca...din cate stiu....bard face ks la toata lumea pe la ong...si decat sa ma chinui cu rogue de 83....ma gandeam sa imi fac bardul lvl 64....momentan este 58...pure int bard/cleric...in 2 zile maxim il fac eu 64 daca e...ce parere aveti? :-?

Posted

@koila nu este legat de absolut nici un low lvl quest.

@Sleya bardu de 90 face ks la oricine la ongi...de 64 iti zic sigur ca nu face deoarece da 3-4 hituri la pt mob...pe cand un wiz de 64 le cam da un hit...iti recomand rogue`u pt farp...

:tiphat:

Posted

@Sleya bardu de 90 face ks la oricine la ongi...de 64 iti zic sigur ca nu face deoarece da 3-4 hituri la pt mob...pe cand un wiz de 64 le cam da un hit...iti recomand rogue`u pt farp...

:tiphat:

Thanks pentru sfat Neo...o sa continui farmul cu xbow :P

BTW...in timp ce ma uitam printre vechile screen's.... am gasit asta :D

http://img504.imageshack.us/my.php?image=sro2008041604065099.jpg

I miss old times :(:((

Guest Dott
Posted

:(( :(( am o mare problema cand intru in joc iau eroarea aia ????????? ce trebuie sa fac?

Posted

nu dai nici la 69 1 hit...la 90 tin minte ca era unu care le dadea cam 30-35k nu`mi amintesc bine..dar la 69 poti sa fii sigur ca nu dai 1 hit :)

Posted

hmmm k sa farmezi cu un bard trebuie sa ai lv 90 minim si minim bard +5 in mana altfel nu ai sanse sa dai 1 hit...bard de 90 sa zicem cu +5 da cam 30-32k .... deci sa fi sigur k dai un hit la ong de pt tre neaparat +5 de 85 in mana de 90 cred k merge si un +3 ... la cap 90 un bard de 89 FF dadea intre 25-30k pe mob de ong pt si nu dadea un hit...

Posted

:)) si la mine se mai intampla sa iau eroarea aia cand vreau sa cumpar multe elixire dp stall network! Check this out: Am intrat pe charul meu... mi s-a blocat... i-am dat end process cu task manager si am vrut sa intru iar... bug... am intrat dar nu imi apareau char dp acc... si am intrat cu inca un loader si am intrat cu 2 cliente pe acelasi cont dar nu apareau caracterele! :banghead:

zzz again jm are retard's... update .. version 1.98

poate au repearat bugul! :tiphat:

Posted

poate au repearat bugul! :tiphat:

nu e bug...din cate am inteles...asa au facut ei...cei care blocheaza tasta enter apasata nu le apare charul in joc...asa ca....keypresser FTW

Posted

pai eu de exemplu am blockat enteru asa cum ai zis tu :D (am pus Harry Potter 5 pe el ) si mia intrat dupa 7 min si charu aparea normal deci nu cred ca din cauza asta... pt ca nu isi pot da aia seama pe ce butoane apasam noi daca suntem conectati la serveru lor... doar daca nu au ceva script asemanator cu un keylogger

Posted

Nu stiu...dar asa am inteles eu de la astia de pe server :-??

Anyways....gaymax strikes again...30$ ca sa iti deblochezi contul blocat pentru chargeback :| .....Saraesa is back

Posted

Nu stiu...dar asa am inteles eu de la astia de pe server :-??

Anyways....gaymax strikes again...30$ ca sa iti deblochezi contul blocat pentru chargeback :| .....Saraesa is back

glumesti? cum a intrat in contact cu ei? :blink:

Posted

uff ca nasol ....au dat atatea update-uri la sro incat nu mai mere loaderu lu rumata ..pretty nasty ...astept pana scoate cnva loader pt versiunea 1.97 ..mai stii poate apare pana diseara inca o versiune :))

BfT All

Have Fun ! :tiphat:

Posted

uff ca nasol ....au dat atatea update-uri la sro incat nu mai mere loaderu lu rumata ..pretty nasty ...astept pana scoate cnva loader pt versiunea 1.97 ..mai stii poate apare pana diseara inca o versiune :))

BfT All

recyfer.info man... este deja loader nou de la ora 14... :tiphat:

EDIT: Tot iti da disconect cu noul login style :)

Posted

Hmmm, mai ai nevoie de loader de cand cu noul login style?

Pt mai multe charactere ....trebe loader...ce pot sa fac...aflasem o chestie ca daca intrii pe silk "run as an administrator " nu iti mai arata eroarea aia "Silkroad it's already running " ..dar iti da alta eroare :)

Daca vreti incercati si voi ...mergea fain pe ecsro (am jucat o vreme cand nu mai suportam isro-u )

EDIT : Mercy,mercy ...am gasit :D thx critical

Posted

Pt mai multe charactere ....trebe loader...ce pot sa fac...aflasem o chestie ca daca intrii pe silk "run as an administrator " nu iti mai arata eroarea aia "Silkroad it's already running " ..dar iti da alta eroare :)

Daca vreti incercati si voi ...mergea fain pe ecsro (am jucat o vreme cand nu mai suportam isro-u )

EDIT : Mercy,mercy ...am gasit :D thx critical

npc...

dak e de 90 nu merita :) dak e de 98 e chilipir cumpara-l fast!!! :crazy:

Posted

voua va merge loader-ul ???? mie imi spune ca nu gaseste versiunea 1.196 , iar ca sa incerc cu cel normal e disperant , ca dupa cateva incercari , tot trebuie sa iti dea frumosul si mult indragitul DISCONNECT !!!!

nu putea sa faca si joymax-ul loginul fara disconnect incorporat ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...