ciupilan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ma bucur ca sa scos codu da acuma e lag infernal pe server ......... am intrat sa ma bag la powerlevel si am stat 5 min sa intru in party lag ai u de la net sau de la pc... eu is cu 2 clientrui si merge brici... he he lev up mda din cate vad nu sa modificat rata de sp la lv 91 cu gap 9 si ltp 4/4 iau exp de sp k si kum as fi luat la lv 90 cu gap 9 ltp 3/4 adik la 90 luam 164 exp de sp si amu iau 160:)) pe mob simplu deci o diferenta minora :x :beer: a 2-a zi la rand imi apare aia ca trebe sa asteptp pana la 12 ca sa se reseteze aia la ei .... mm de Sbot isi revine de la sine dupa cateva ore...
ghitzal02 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 WTFFFFFF iara au schimbat versiunea ca mi sa mai facut un update de 2-3 secunde si is intrat cu 2 botzi restu nu mai pot ca nu e buna versiun :-?? ea :angry1: :angry1:dar zic mi sa facut update dupa ce am facut updateul de marti seara acuma au facut altu doar sa schimbe veriunea mm de orazariPS: acuma a iesit 1.26b sbot download now!!!
lucicam Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 deci faza asta cu loginul jur e cea mai mare prostie (asta e cauza pt care nu ma joc ecsro) acuma va fi de cel putin 128649128649128 ori mai crowded si mai greu de intrat !!!
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 deci faza asta cu loginul jur e cea mai mare prostie (asta e cauza pt care nu ma joc ecsro) acuma va fi de cel putin 128649128649128 ori mai crowded si mai greu de intrat !!!deci tu nu ai jucat Isro inca de la inceput ... asa a fost isro-ul.. nu va convine?... alte jocuri de Gen va asteapta sau.. Preimul silver [ieftin si accesibil]
HellCritical Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 deci tu nu ai jucat Isro inca de la inceput ... asa a fost isro-ul.. nu va convine?... alte jocuri de Gen va asteapta sau.. Preimul silver [ieftin si accesibil]nu era asa... la inceput era cu connect pana aparea requesting user information... bagai codul... dak bagai rpd codul intrai... dak nu..... deci aparea incontinuu Cannot connect due to server traffic... si cand era un loc liber aparea codul! scuze paote nu am scris ceva corect dar m-am grabit! :tiphat:
amoniaku Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 thoamneeeee ce ghinion pe mine:| ma uitam la stal net si dau de un stone de int 10dg cu 250k knd sal iau imi da eroare:| cu semnu???? :))
HellCritical Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 thoamneeeee ce ghinion pe mine:| ma uitam la stal net si dau de un stone de int 10dg cu 250k knd sal iau imi da eroare:| cu semnu???? :)) :)) si la mine se mai intampla sa iau eroarea aia cand vreau sa cumpar multe elixire dp stall network! Check this out: Am intrat pe charul meu... mi s-a blocat... i-am dat end process cu task manager si am vrut sa intru iar... bug... am intrat dar nu imi apareau char dp acc... si am intrat cu inca un loader si am intrat cu 2 cliente pe acelasi cont dar nu apareau caracterele!
Sleya Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :)) si la mine se mai intampla sa iau eroarea aia cand vreau sa cumpar multe elixire dp stall network! Check this out: Am intrat pe charul meu... mi s-a blocat... i-am dat end process cu task manager si am vrut sa intru iar... bug... am intrat dar nu imi apareau char dp acc... si am intrat cu inca un loader si am intrat cu 2 cliente pe acelasi cont dar nu apareau caracterele! asa i se intampla si unui prieten....:| GZ ciupilan pentru lvl up BTW eu sunt intrat cu 6 sesiuni....doar 2 au premium...restul fara...am intrat de 3 ori cu ele in 5-10 min fiecare :D
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pai parca se intra mai fain asa ^^ cel putin mie imi place mai mult ... da senzatia ca ai intrat mai repde ^^ timpul era dublu sau chiar triplu pana tastai alea si daca e asa fara doar pui un bolovan pe mouse si voala
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nu era asa... la inceput era cu connect pana aparea requesting user information... bagai codul... dak bagai rpd codul intrai... dak nu..... deci aparea incontinuu Cannot connect due to server traffic... si cand era un loc liber aparea codul! scuze paote nu am scris ceva corect dar m-am grabit! :tiphat:what? :blink: adica sunt labil? nu am tinere de minte? cand mam apucat de sro era acelasi sistem de logare doar ca nu stiam de loader\noDC pe vremea aia... dar nu era nevoie pentru ca la inceput ianuare 2006 era ceva de genu nu te logai.. apasai enter pana imbatraniai.. dupa aceea au bagat cu DC from server , dupa care au bagat Codul.daca nu am dreptate cine ma contrazice sa vina si cu argumente :tiphat:
HellCritical Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 frate si eu tot in 2006 m-am apucat si asa stiu ca era!!! pe cuvant... :tiphat: aduti aminte bine! :beer: baieti :hair: e enervanta faza ... care am zis-o mai devreme.. cu account-ul... apropo... cel mai bun autologin acum este SCOBITOAREA! :tiphat:
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nu ^^ eu votez pentru bolovanul pe enter ^^ BOLOVAN FTW
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nu ^^ eu votez pentru bolovanul pe enter ^^ BOLOVAN FTWdoua voturi pentru bolovan :D [o cam dam in spam...]OT: Unde as putea sa las bot la level 66? (wizard/cleric)
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 eu pentru metoda aceasta :rofl2: Edit: R_SupeRstaR si BOTUl este OFFTOPIC si se sanctioneaza citeste din nou Primul post
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 doua voturi pentru bolovan :D [o cam dam in spam...]OT: Unde as putea sa las bot la level 66? (wizard/cleric)shakram eddimu ... sau cave la aia de 63/64
TzuYoshi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 what? :blink: adica sunt labil? nu am tinere de minte? cand mam apucat de sro era acelasi sistem de logare doar ca nu stiam de loader\noDC pe vremea aia... dar nu era nevoie pentru ca la inceput ianuare 2006 era ceva de genu nu te logai.. apasai enter pana imbatraniai.. dupa aceea au bagat cu DC from server , dupa care au bagat Codul.daca nu am dreptate cine ma contrazice sa vina si cu argumente :tiphat:+1Asa a fost la inceput, pe vremea cand existau doar 4 servere. Aege, Xian, Troy si Babel din cate imi aduc aminte.
BijuuMode Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nu ^^ eu votez pentru bolovanul pe enter ^^ BOLOVAN FTWmai modernizativa si voi :)) exixta autoclicker :))
BeautifulMind Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Sau keypresser...mult mai eficient dupa parerea mea..
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 eu pentru metoda aceasta :rofl2: Edit: R_SupeRstaR si BOTUl este OFFTOPIC si se sanctioneaza citeste din nou Primul post Imi cer scuze, dar toata lumea vorbeste pe aici. Edit: Np koila :D
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 bine ok.. *b*T .. gata ce sa mai.. ce atatea programe .. scule de tamplarie..bolovani telefoane scobitori :clap:Edit: R_SupeRstaR nu am nimic cu tine si cu chestile astea dspr bot.. dar daca tot veni de OFF ... :tiphat:
HellCritical Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 OMG Ce vijelie bai baieti in SECTORUL 6... Can't belive... WTF is this!!! S-au rupt 2 pomi pana acum!!! :hail: :hail: :hail: :hail: Scuze de OFF :D Si acum sa bagam ceva on... http://www.rev6.com/player/apollo/Funky.html pe Apollo :)) Ce tare
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ati prins vreodata o arma pe care sa nu mearga nici macar o stoana? (din 8, in cazul meu)
Lord_Bogdan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://www.rev6.com/player/apollo/Funky.html pe Apollo :))Asta ii charul tau?
HellCritical Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Asta ii charul tau?As vrea eu ^^ :tiphat: E unul dintre cele mai tari chars dp Apollo :D