Trane Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Oh, revine la vechiul sistem de conectare : ENTER, ENTER , ENTER =]
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cand incerc sa deschid executabilul de la sro primesc mesajul asta:Connection to the server has ended. Please try again laterConnection to the server has ended. Launncher will be restarted - Yes / No (dau pe Yes si face acelasi lucru)Stie cineva de la ce este? :blink:
PsychoR0 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cand incerc sa deschid executabilul de la sro primesc mesajul asta:Connection to the server has ended. Please try again laterConnection to the server has ended. Launncher will be restarted - Yes / No (dau pe Yes si face acelasi lucru)Stie cineva de la ce este? :blink:si eu am la felstie cineva cum se rezolva?EDIT: a merss-a rezolvat de la sine :DEDIT2: iar imi face asacand a ajuns "sro client" la 50% cu update am luat eroaresi acuma face din nou asa :(EDIT3 :)) gata sa updatat
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 si eu am la felstie cineva cum se rezolva?EDIT: a merss-a rezolvat de la sine :DLa fel si aici.
PsychoR0 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 de unde iau un loader ca sa ntru cu mai multe acc?in afara de asta http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader
BijuuMode Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 cautati pe rev*.c0* un post al cuiva unde a vorbit personal cu cei de la INC sau ceva de genu cei care se ocupa de GameGuard. acel gameguard este cu adevarat doar un logo nici macar folder cu gameguard nu au... si acel tip de la firma a promis ca vor contacta joymax-ul , pe pare ca doar darkeden are GameGuard.daca se vor tine aia de cuvant si cei de la Joymax sa cumpere game guard adio boti :P sau cel putin pentru o vremenas prea crede asta exemplu cabal are game guard si sunt boti :)
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 deci se pare ca la joymax s-a schimbat ceva acolo sus ^^ (vreun manager ) ... incepe sa se simta jocul ... daca or scos o chestie caracteristica jm (img verification) inseamna ca e doar inceputul unei revoluti sro ^^
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 deci se pare ca la joymax s-a schimbat ceva acolo sus ^^ (vreun manager ) ... incepe sa se simta jocul ... daca or scos o chestie caracteristica jm (img verification) inseamna ca e doar inceputul unei revoluti sro ^^da sa schimbat au gandit cu picioarele pana acum acel image code iti oferea sansa sa ramai pe server . acum traficul va fi infernal.. deci acum daca vrei loc ai nevoie de premium 100%
Sleya Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Silkroad devine pe zi ce trece mai obsedat de banii nostri se pare :)Anyways...lvl up si eu in sfarsit :Phttp://img2.imageshack.us/my.php?image=sro2009060203362038.jpgsi...setul 10D armor female arata belea :Phttp://img2.imageshack.us/my.php?image=sro2009060203504018.jpg
Random Hero Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 da sa schimbat au gandit cu picioarele pana acum acel image code iti oferea sansa sa ramai pe server . acum traficul va fi infernal.. deci acum daca vrei loc ai nevoie de premium 100%Inca o metoda a JM de a face mai multi bani: everybody gets a premium :D
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 parerea mea este ca silkroad ar fi mult mai super daca ar fii cu plata ... zzz stiti de ce cred eu asta? pt ca asa ar fi doar playeri carora le pasa si nu tot turcu ar avea aces la jocul asta ... 2nd thing gold bots ar fi total eliminati si atunci jm ar castiga si mai multi bani ... deoarece doar baga cu plata si serverle ramand libere ... dar dressurile ... peturile si toate alea raman acolo in item mall la dispozitia orcui si atunci s-ar elimina toate problemele... daca ar fi ca la wow cu carduri de 60 de zile in magazine...
d0min83r Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Salutare, Am observat ca dupa ce ma loghez in joc daca apas ESC si click Restart raman logat pe cont adica nu mai trebuie sa tastez id & pw. Ma duce direct la select char.(Daca e mai de mult chestia asta scuzati nestiinta xD) O idee buna zic eu.Bafta
koila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Salutare, Am observat ca dupa ce ma loghez in joc daca apas ESC si click Restart raman logat pe cont adica nu mai trebuie sa tastez id & pw. Ma duce direct la select char.(Daca e mai de mult chestia asta scuzati nestiinta xD) O idee buna zic eu.Baftachestia asta a fost mai demult cu multi ani inainte.. dar au scoso si au bagat image code verification.. acum lau scos sau intors la vechiul sistem, vor sa vada daca le tin serverele la flood
m4R10 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 cand apare s bot ? :D off ce enervanta e cenzura de la astia din SRO, cred ca e noua, k aproape orice scriu imi cenzureaza.
Mihai1993 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 omfg... imi scrie Unknow error at login server.... cand incerc sa imi connectez gold bootii si la char mare a mers sa-l connectez cu sbot.... v1.26 is up!
ciupilan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 he he uitati si poza cu mn si cu sp-urile ..dar tot nu m-am hotarat sa dau up sau nu:D..dar cred k dau up vad cum iau sp dk nu iau bine scad iara la 90:D app de image cod..eu zic k au facut bine ce au facut pt ca multi jucatori car joaca fara prem or sa fie friciti pt k o sa apara n programe care dau doar enter... si asa nu se mai chinue singuri sa bage codu si tot asa..chiar dk va creste traficu eu cred k se va prind loc mai usor pt k ai mai mute sanse de a incerca... si sa fim seriosi trafic tot gold botii il fac si ei intrau fie image cod fie nu...deci e un beneficiu pt useri fara prem...
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 c'mon... ce tot felu de programe care sa dea enter... doar ia un bolovan si punel pe enter ^^ 100 % work :P old time's are coming back finaly
_fyr3wa1l_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ma nu inteleg ce masiv bot punishment fac astia de la jm ca eu joc pe Iris si aici e plin, cel putin la mobi de 44 45 unde sunt eu de abia ai loc de iei, si cand ma uit pe lista sa vad cati au fost banati "Iris(7 Chars)", nu mai inteleg ce masiv punishment mai e si asta ma fratilor.Asta e mai degraba o incurajare de a folosi bot
ciupilan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 @ciupilan iti recomand sa mergi mobi de 88negativ:)))) la aia de 88 le dau cam 3 hituri astora le dau 1 si un part:)) dk ma intelegi:D si stau si mai mult pe spot aic..i si credema rata de sp e aceiasi imi dau mai multa exp de sp dar omor mai greu... am batut si la cei de 90 si la fel iau sp pe ora dar in shimb se duc pots zici k imi cad pe jos:))..deci prefer mai bine aici
Kiidu Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 .... pai frate... aici nu e blizzard .. eu daca iti zic ca bunicamiu e mos craciun m-ai crede? ei probabil ca baneaza doar boti care fac spam in oras ..
ghitzal02 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ma bucur ca sa scos codu da acuma e lag infernal pe server ......... am intrat sa ma bag la powerlevel si am stat 5 min sa intru in party
PsychoR0 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 s-a facut update din nou?ca mia luat dc wizzu si cand incercai sa il bag imi dadu wrong version :(in fine ma uit dupa event daca s-a facut updateEDIT: da a fost update si nnumai merge sbotu :(EDIT2: merge sbotu downloadtil :D
Dr4q_Sti3 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a 2-a zi la rand imi apare aia ca trebe sa asteptp pana la 12 ca sa se reseteze aia la ei .... mm de Sbot