Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ms de GZ-uri baieti.... aveti idee de ce sta sbotul meu de pomana in oras? adica se plimba aiurea.. loop de zeci de ori >.>

alege script-ul si dai use script coordinates... range... si save settings... Start training si bafta :D :tiphat:

Posted

1. ai zis ca ai 2 variante si ai scris 3.... :|

2. romana ta lasa de dorit.....:|

3. e bine cel putin ca ai calculat % calumea... :) oricum nu se prea intelege ce ai vrut sa zici....but i got the ideea :crazy: :clap:

Edit : semnatura ta...e total analfabeta...."i like evrybody,evryboy like me" ....normal se scrie "I like everybody,everybody likes me"...un sfat...tu nu te pricepi nici la romana prea bine...de ce vrei sa te dai mare cu citate in limba engleza?:) stop making a fool out of youreself...;)

Ca sa nu mai zicem de engleza ta... Tot iti citesc posturile, 70% romana, 20% engleza, 10% naiba stie ce limba ai mai inventat tu...

Se scrie YOURSELF !!!

Posted

Ca sa nu mai zicem de engleza ta... Tot iti citesc posturile, 70% romana, 20% engleza, 10% naiba stie ce limba ai mai inventat tu...

Se scrie YOURSELF !!!

Daca la tine 1 cuvant inseamna 10% , stai prost cu matematica si oricum se putea sa fie o greseala de scriere pt ca se grabea, iar ca sa nu fiu chiar off topic, si pe RedSea romanii sunt "certati" , fiecare cu guildul lui, in loc sa fim toti intr-o uniune si sa spargem tot :D

Posted

Se scrie YOURSELF !!!

:right: am gresit si eu un cuvant din sute de post-uri ... ce vrei sa fac?sa ma spanzur? :-? sue me daca nu iti convine ;) in plus...postez cum vreau...si cred ca daca esti macar putin educat...intelegi ce vreau sa spun...fata de altii la care le atrag atentia ;) in post-urile carora nu intelegi nici macar 5% din ce scriu...daca i-am atras atentia asupra faptului ca nu stie romana nu cred ca i-am facut un rau...uite...3 post-uri si in toate 3 are greseli gramaticale...cred ca i-am facut un bine daca i-am atras atentia :)

multumesc ca m-ai corectat apropo... :beer: apreciez

BTW Gz bogdan pt lvl up...baga tare si fa 100 :D

Posted

Daca la tine 1 cuvant inseamna 10% , stai prost cu matematica si oricum se putea sa fie o greseala de scriere pt ca se grabea, iar ca sa nu fiu chiar off topic, si pe RedSea romanii sunt "certati" , fiecare cu guildul lui, in loc sa fim toti intr-o uniune si sa spargem tot :D

De ce te bagi in seama ?! Am zis 10% si i`am aratat un cuvant. Care ar fi problema ?!

@Sleya

Nici eu nu agreez persoanele agramate dar reply`ul tau m`a facut sa postez fiindca am tot vazut chestia cu "youre" in multe posturi si cand te`ai luat de SRO_BOY, am gasit momentul potrivit sa iti zic xD

Posted

MAI TACETI !!! e un topic cu subiectul "SRO" nu "invata gramatica". Care e problema voastra ca altul nu a scris corect, aveti voi grija cum scrieti voi nu altul, atata tot comentati, fiecare scrie cum vrea si cum are chef. Nu am nimic cu tine Sleya dar nu inteleg de ce il tot critici, nu cred ca e problema ta, daca omu' nu scrie corect e problema lui nu a ta. E chiar un lucru urat sa faci asta :( . Oricum terminati odata cu gramatica voastra si vorbiti ce trebuie sa vorbiti pe topicul asta. Mergeti si faceti un topic special.

ON : Another bug in BugRoad :)

Posted

sleya ai avut u un char intef sau ceva de genu si am inteles k lai vandut de 600$ ,,,,unde dreq lai gasit pe prost?:))) nai putea sami faci si mie rost de unu:D astept raspuns;)

Posted

sleya ai avut u un char intef sau ceva de genu si am inteles k lai vandut de 600$ ,,,,unde dreq lai gasit pe prost?:))) nai putea sami faci si mie rost de unu:D astept raspuns;)

nu l-am gasit eu :)) m-a gasit el pe mine :P l-a cumparat sa il tina in vitrina ...a zis ca ii e lene sa ii faca powerlvl :)) si i-am zis sa imi dea 1000$ ca il fac si lvl 90-100 daca vrea =))

Posted

lvl up http://img43.imageshack.us/img43/2500/sro2009060120531314.jpg

am facut lvl pe la ora 9 dar mam dus la thiefting si nam mai avut imp sa pun poza :D

Posted

no ce ziceti sa dau up la 91 k am 99.14% ... dar am uitat sa zic eu farmez am gap 9... si dk dau up mi frik k imi scade mult ratia de sp... ce parere aveti?...... o sa vin cu o poza imediat ce ma loghez ...

Posted

care e problema cu eroarea asta?:| si qm se poate rezolva?:| ca pe gold bot nu am premium si cand se connecteaza (cand incearca) imi da eroarea asta(cateodata) :D : http://img194.imageshack.us/my.php?image=sdgfasdfa.jpg

Posted

care e problema cu eroarea asta?:| si qm se poate rezolva?:| ca pe gold bot nu am premium si cand se connecteaza (cand incearca) imi da eroarea asta(cateodata) :D : http://img194.imageshack.us/my.php?image=sdgfasdfa.jpg

cind incearca sa se logheze prima data si ia erroare...nu poate sa scrie id si pw pentru ca nu le stie.... in schimb, cind e logat si ia erroare poate, pentru ca a memorizat id si pw cind a facut log-in....

Gzz Psycho

:tiphat:

Posted

sau poti folosi un macro de pe net... iti apasa ce tasta vrei tu .. la cate secunde vrei tu ...cat timp sau de cate ori vrei tu ... si sunt si moca. :) oricum .. nota 10 pt stil :)

Posted

Foarte tare filmuletul. ghitza, de gluma/caterinca/joke ai auzit?

[Patch]

- Massive bot punishment will be done.

- Change in login system

(Image code verification system will be removed)

- Improvement in chatting system

(Blocking inappropriate use of in Turkish and Arabic)

Foarte tare faza cu Image code verification :lol:. Dupa ce Sbot a reusit sa incorporeze un breaker, acum ei il scot. Foarte tare frate :))

Posted

:rofl2: fara virusi fara keyloggers

hai ca asta a fost farte tare :rofl2:

eu ma gandeam la ceva mai realist

sa platesc pe cineva :)))) ca si masinaria aluia consuma curent si...

Posted

Foarte tare filmuletul. ghitza, de gluma/caterinca/joke ai auzit?

[Patch]

- Massive bot punishment will be done.

- Change in login system

(Image code verification system will be removed)

- Improvement in chatting system

(Blocking inappropriate use of in Turkish and Arabic)

Foarte tare faza cu Image code verification :lol:. Dupa ce Sbot a reusit sa incorporeze un breaker, acum ei il scot. Foarte tare frate :))

breaker? nu am vazut ca sbotul sa puna frana la acel cod si sa il ocoleasca.. pur si simplu il reproducea..

acum vor fi milioane de programe autologin.. si terbuie sa ne asteptam la alt update imens din partea lu shiva

Posted

breaker? nu am vazut ca sbotul sa puna frana la acel cod si sa il ocoleasca.. pur si simplu il reproducea..

acum vor fi milioane de programe autologin.. si terbuie sa ne asteptam la alt update imens din partea lu shiva

nu prea am inteles ce au vrut sa spuna prin "Image code verification system will be removed"

inseamna cumva ca nu trebuie sa mai bagam codul ala?

adica o sa ajunga precum ECSRO?

Posted

Salutere.

Imi poate spune si mie cineva prin "Massive bot punishment will be done" in ce fel vor fi pedepsiti?, care sunt riscurile? sau vor fi pur si simplu banati? ms

Posted

Salutere.

Imi poate spune si mie cineva prin "Massive bot punishment will be done" in ce fel vor fi pedepsiti?, care sunt riscurile? sau vor fi pur si simplu banati? ms

poi pedeapsa e ban 100 de ani :)

Posted

cautati pe rev*.c0* un post al cuiva unde a vorbit personal cu cei de la INC sau ceva de genu cei care se ocupa de GameGuard. acel gameguard este cu adevarat doar un logo nici macar folder cu gameguard nu au... si acel tip de la firma a promis ca vor contacta joymax-ul , pe pare ca doar darkeden are GameGuard.

daca se vor tine aia de cuvant si cei de la Joymax sa cumpere game guard adio boti :P sau cel putin pentru o vreme

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...