Shtef14 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Salut...sunt nou pe aici spuneti si mie pe ce server gasesc majoritatea romanilor?:)
koila Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Salut...sunt nou pe aici spuneti si mie pe ce server gasesc majoritatea romanilor?:)Suntem ca tigani rasfirati peste tot..
Lord_Bogdan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Chiar daca am fi mai multi romani pe un singur server... tot aia ar fiPe rome se cearta romanii foarte mult :D
HellCritical Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :clap: gz sleya... asa te vreau man :D :tiphat:EDIT: Ce peisaj frumos: http://img30.imageshack.us/img30/8974/sro2009060110274286.jpg (am widescreen 1680x1050 sa nu va speriati :)) )EDIT2: Ce build ar fi bun pt un Hybrid Spear Nuker :D Adik stats... 8:1? Ca la skills m-am gandit 100 heuksal/cold/light :)
Shtef14 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Am inceput si eu sa joc :P sunt pe phoenix...mai e cineva pe acest server ?...am lvl 3 :))
ghitzal02 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :clap: gz sleya... asa te vreau man :D :tiphat:EDIT: Ce peisaj frumos: http://img30.imageshack.us/img30/8974/sro2009060110274286.jpg (am widescreen 1680x1050 sa nu va speriati :)) )EDIT2: Ce build ar fi bun pt un Hybrid Spear Nuker :D Adik stats... 8:1? Ca la skills m-am gandit 100 heuksal/cold/light :)hybrid nu il faci 8:1 sau chesti deastea faci asa adica eu iti dau un sfat u faci cum vrei....80-85 dai la viata 90-95 la viata e ceva genu 9:1 dar.... mai bun
Sleya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 hmmm romanii de pe rome...:-? niciodata nu s-au inteles intre ei....ura...invidie....scam....:-??daca vrei sa faci hybrid spear....make it 2:1 (2int,1str) fire/heuksal 100 light 52 ice 48 :)
SRO_BOY Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 cand intru in sro incerc sa ma loghez imi scrie ca useru e deja pe ea decei am 2 variante"-sa fi fost scamat (dar de obicei acestia nu stau 2 zile on fara sa nu spuna nimik)(2 doua zle incerc imi spune acelasi lucru)aici imi acord 70%sanse sa se fi intamplat ce sa zic NU FOLOSITI SROKING-sa fie un fel de eroare un bug ceva care sa ma tina on si sa astept pana maine dupa insepctie sa vad ce sa intaplma 1%-29% habar nu am ce p**a mea are
Sleya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 cand intru in sro incerc sa ma loghez imi scrie ca useru e deja pe ea decei am 2 variante"-sa fi fost scamat (dar de obicei acestia nu stau 2 zile on fara sa nu spuna nimik)(2 doua zle incerc imi spune acelasi lucru)aici imi acord 70%sanse sa se fi intamplat ce sa zic NU FOLOSITI SROKING-sa fie un fel de eroare un bug ceva care sa ma tina on si sa astept pana maine dupa insepctie sa vad ce sa intaplma 1%-29% habar nu am ce p**a mea are1. ai zis ca ai 2 variante si ai scris 3.... :|2. romana ta lasa de dorit.....:|3. e bine cel putin ca ai calculat % calumea... :) oricum nu se prea intelege ce ai vrut sa zici....but i got the ideea :crazy: :clap:Edit : semnatura ta...e total analfabeta...."i like evrybody,evryboy like me" ....normal se scrie "I like everybody,everybody likes me"...un sfat...tu nu te pricepi nici la romana prea bine...de ce vrei sa te dai mare cu citate in limba engleza?:) stop making a fool out of youreself...;)
PsychoR0 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 1. ai zis ca ai 2 variante si ai scris 3.... :|2. romana ta lasa de dorit.....:|3. e bine cel putin ca ai calculat % calumea... :) oricum nu se prea intelege ce ai vrut sa zici....but i got the ideea :crazy: :clap:Edit : semnatura ta...e total analfabeta...."i like evrybody,evryboy like me" ....normal se scrie "I like everybody,everybody likes me"...un sfat...tu nu te pricepi nici la romana prea bine...de ce vrei sa te dai mare cu citate in limba engleza?:) stop making a fool out of youreself...;) :blink: macar puteai sa ii spui daca poti sa il ajuti sau nusi mie mi sa intamplat sa imi fie cineva pe accsi a stat fix 24 de orenu a intrat in joc deloc pentru ca am incercat sa imi dau pm si imi dadea ca nu sunt onasteapta poate o sa poti sa intridai un restart la PC pentru ca poate fi in clientless si u nu stii ...
koila Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :blink: macar puteai sa ii spui daca poti sa il ajuti sau nusi mie mi sa intamplat sa imi fie cineva pe accsi a stat fix 24 de orenu a intrat in joc deloc pentru ca am incercat sa imi dau pm si imi dadea ca nu sunt onasteapta poate o sa poti sa intridai un restart la PC pentru ca poate fi in clientless si u nu stii ...asa mi so intamplat si mie.. si la 2 saptamani era cineva on si imi golea contul :tiphat: Sleya si oricare de pe forum are trebuie sa-i atraga atentie la felul in care se exprima.. o exprimare incoerenta nu aduce foloase nimanui,Jos Sistemul il vreau pe ceasca inapoi regret ca aveam doar 4 ani cand a fost rapus de "democrati" , macar aveam parte de scoala adevarata.Domnule moderator am sa accept warnul dar trebuie sa fim realisti ca avem trebuit atragem atentia altor useri!
SRO_BOY Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 1. ai zis ca ai 2 variante si ai scris 3.... :|2. romana ta lasa de dorit.....:|3. e bine cel putin ca ai calculat % calumea... :) oricum nu se prea intelege ce ai vrut sa zici....but i got the ideea :crazy: :clap:Edit : semnatura ta...e total analfabeta...."i like evrybody,evryboy like me" ....normal se scrie "I like everybody,everybody likes me"...un sfat...tu nu te pricepi nici la romana prea bine...de ce vrei sa te dai mare cu citate in limba engleza?:) stop making a fool out of youreself...;)vad ca iti place sa sa cauti scandal altfel nu imi explic de ce nu ai fi incercat sa ma ajuti daca era topic de limba romana postu tau era total ok dar asa .... ce pot zice astept parerea unui admin..daca te simti asa jignit puteai sa-l ingori sau nu trebuia sa te cobori la nivelu meu si sa raspunzi la posturi de analfabeti
HellCritical Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 cand intru in sro incerc sa ma loghez imi scrie ca useru e deja pe ea decei am 2 variante"-sa fi fost scamat (dar de obicei acestia nu stau 2 zile on fara sa nu spuna nimik)(2 doua zle incerc imi spune acelasi lucru)aici imi acord 70%sanse sa se fi intamplat ce sa zic NU FOLOSITI SROKING-sa fie un fel de eroare un bug ceva care sa ma tina on si sa astept pana maine dupa insepctie sa vad ce sa intaplma 1%-29% habar nu am ce p**a mea arevad ca iti place sa sa cauti scandal altfel nu imi explic de ce nu ai fi incercat sa ma ajuti daca era topic de limba romana postu tau era total ok dar asa .... ce pot zice astept parerea unui admin..daca te simti asa jignit puteai sa-l ingori sau nu trebuia sa te cobori la nivelu meu si sa raspunzi la posturi de analfabetiExista o vorba: Mai bine taci sa credem ca esti prost, nu deschide gura ca sa ne convingem ca asta e adevarul.http://img200.imageshack.us/img200/3226/sunwarlockrod.jpg OMFG!!! Check this out!
BijuuMode Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 sc ca postez ssul de la ftw de saptamana trecuta dar a durat pana am facut rost de el ... Avalon Down yeee
Sleya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/3226/sunwarlockrod.jpg OMFG!!! Check this out!ala e pe rome :P tipul mai are si un warrior char....ahmed123 sau ceva de genul....e destul de tare tipul....egiptean :)& @ SRO_BOY poate daca scriai corect in limba romana incercam sa te ajut dar din moment ce nu ai facut-o nu inteleg de ce te-as ajuta....si ca sa fie tacamul complet....nici al doilea post nu l-ai scris corect ;)...si ar trebui sa imi multumesti ca iti atrag atentia asupra faptului ca nu stii nici macar limba romana din moment ce este clar ca nimeni altcineva nu o face....scuze ca am postat in engleza...probabil pentru tine posturile in alte limbi sunt ca niste hieroglife :)
SRO_BOY Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 sleya nu are rost sa continuam ca e total off (cel putin eu nu vreau sa ajung dott 2)in primult post nu ceream ajutor ci doar asteptam o opinie iar in cel de al doilea daca u ai fost atat de "bine voiitor" incat ai incercat sa raspunzi la postu meu iti atrageam atentia ca nu trebuia sa ma jignesti.
Lord_Bogdan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img211.imageshack.us/img211/4122/sro2009060117061570.jpgPostez si eu o poza odata la 2 saptamani cu lvl... macar un gz mic :))
HellCritical Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img211.imageshack.us/img211/4122/sro2009060117061570.jpgPostez si eu o poza odata la 2 saptamani cu lvl... macar un gz mic :))ce gz mic... ia uite aici GZ
Albert1994 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Gzz Bogdan :right: OFF: ... (nu stric surpirza) :> P.S. HQ and Full Screen :tiphat:
PsychoR0 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img211.imageshack.us/img211/4122/sro2009060117061570.jpgPostez si eu o poza odata la 2 saptamani cu lvl... macar un gz mic :))bravo :Dsa imi ziceti si mie gzzzz in cateva oresunt 96% :)
Lord_Bogdan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ms de GZ-uri baieti.... aveti idee de ce sta sbotul meu de pomana in oras? adica se plimba aiurea.. loop de zeci de ori >.>