Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

in locul ei ma duceam la ei la joymax si le ziceam : FACK YAAAA si dupaia :comp1:

gata so dus faza cu mass chargeback si astia sa deblocheze conturile.... lea luat prea mult timp la orezari sa isi dea seama de faza cu Paypalul.. dumbalaci care returnau $ daca faceai chargeback cand ei puteau face dovada ca au livrat ceea ce vanduse

Posted

am revenit si eu....presenting....the goodbye video of Saraesa...chargebacked :) a primit ce merita...dar totusi...imi pare rau pentru ea...:( sun head 10D LA....sun warlock rod 10D....care ii picase...mult gold....boom...s-au dus :|

http://www.youtube.com/user/AninhaNinah#al...l/0/_Z1iolLQHp4

nu am auzit de el si nici nu il cunosc da imi pare rau de tot de el o pus suflet pe charu ala sa ajunga rapid la 100 amintiri frumoase cu charu dupaia un noob de prieten de a lui face chargeback pfuai..... am auzit de la voi ca a hackat si el da totusi nu il cunosc ....

Posted

Fata aia merita sa fie hackerita, chiar daca sunt in uniunea ei si am fost prieteni atata timp :))

pai daca toti iau promis Imagine IPB si nimenu nu sa tinut de cuvant s-a decis sa dea scammuri

Posted

foarte fain dar cam tia dat teapa oleak

find server nou sar putea sa merite

Ti-o cam dat teapa ala. Eu nu as fi dat nici aia 110 mil. Mi-as fi luat un 76+5.

frate.. avand in vedere ca pe stall network era un sos spear no blue no + cu 150m... zic ca merita... si acum 3 zile erau 3 sos... unu +3 cu 180m... si 2 +0 fara blue cu 170m... so... eu zic ca am facut bine :D

Posted

Mai am de lucru la el.. dar macar e un inceput: http://img36.imageshack.us/img36/7662/sro2009053018425035.jpg

pfoai

cu 80% mag are stats aproape cat un +7 :D

ce ziceti ajung pana la urmatorul fw lvl 90?

gap 0 +pt non stop la 85/87

set FB +4/5 de 83-87

prem silver

si bot non stop(daca ia dc intra la loc pe server)

Posted

yup blue....blue hawak iti da attack ratting...pe cand light hawk este ca un pet....un caine....da un dmg mic care nu ajuta...mai bine attack ratting decat dmg ala mic de la light hawk :D singurul lucru marfa...este cum arata light hawk...in rest it sucks...eu nu am nici black nici light hawk adaugate

Posted

yup blue....blue hawak iti da attack ratting...pe cand light hawk este ca un pet....un caine....da un dmg mic care nu ajuta...mai bine attack ratting decat dmg ala mic de la light hawk :D singurul lucru marfa...este cum arata light hawk...in rest it sucks...eu nu am nici black nici light hawk adaugate

in sfarsti am si eu prem silver si pet.. am dat sunul dp ECSRO.. acum cine mai pofteste cine mai doreste charul meu .. TheLenged ZZZZ :crybaby:

Posted

Stiu ca nu sunteti nostradamushi xD

Dar ce parere aveti.. reusesc sa farmez 550k sp cu gap 5 si premium+ +sp tiket la mobi de 98? :>

ai lvl 100? esti wizz .. dute la mobi cu 2-3 lvluri sub tine max si rupi acolo.. acum depinde si de norocul tau de a nu fi inconjurat de Party mobs :tiphat: si acum mai depinde 550k in cat timp :P 1 luna? nu cred.Din experinta pe care o am cu farmatul la hight lvl [cap80] am farmat 110-120k sp intro luna parca aveam premium gold atat era pe atunci sau daca nu .. gold+sp tiket [cel mai sigur astea 2]

Posted

dupa multa munca...si mult gold cheltuit...aproape e gata.....mai am de pus crit...nu vrea deloc mai mult de 8....si nu gasesc stones cu 0% :((

http://img269.imageshack.us/my.php?image=sro2009053100285505.jpg

BTW...best damage on medusa by a bower...ignore monster defence...dar totusi...:o :o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...