Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lvl up http://img132.imageshack.us/img132/256/sro2009053000241951.jpg

am facut azinoapte pe la 1 si am fost prea obosit sa mai postez :)

gzz... :) tu esti o masina de lvl ^^ in timp ce eu inca ma zbat sa fac 67 si 20 % :banghead:

Posted

Ati facut vreodata +5 cu chestia aia de plusat de la sBot?

+4 maxim , ii dau eu de mana mea.. mai ales pe arme fac eu plus se duc ingrozitor de repede elixirile.. :blink:

pe accesorii si armura ii dau cu sbotul

Posted

+4 maxim , ii dau eu de mana mea.. mai ales pe arme fac eu plus se duc ingrozitor de repede elixirile.. :blink:

pe accesorii si armura ii dau cu sbotul

Macar stiu ca iese +5 :)

Posted

am lucrat la arcul de 98+7 ...dar inca mai am de munca :P

pana acum....:phys att 61% mag att 42%....phys reinf 80% mag reinf 61%..blocking ratio 100% str 5...int 3...mai am de lucrat la crit,attack rating white&blue si durabillity:D dar caut stones cu 0% si am cam ramas lefter :))

Posted

Nu iti testezi dmg-ul cu o armata de buffari dupa tine..... e noob.. plus ca sare de la o melodie la alta in film ^_^ deci e cam varza!

a refeream la faptul ca tipul are peste 20k hp+

pentru ca are 10k cu life turnover facut

omg cand stateam prin hotan(cand eram la WC) a luat grab petul black devil suit ( costumul de thief cel scump) :D

ce happy sunt :happy1:

Posted

La d10 merge 850(100%) hp pe chest, legs & head, si cu devil spirit si str 5 sa zicem pe toate.. faci 20k hp

un sfat pentru cei cu gold boti : fara lvl 60 nu se merita gold bot si sa mai fie si int [preferat wizz] rupere la ishade \ hashade.. 7-8m in 24 ore..

Posted

un sfat pentru cei cu gold boti : fara lvl 60 nu se merita gold bot si sa mai fie si int [preferat wizz] rupere la ishade \ hashade.. 7-8m in 24 ore..

eu zic ca e mai bine la planari(de 56)

eu fac. 1 mil in 1-2 ore

cel utin la mine pe server eu la fac. la toti ks de pe acolo

rezist cu 2GP pe mine si am set NPC si 2-3 iteme +3

niciun blue pe mine

si folosesc si control life

Posted

hmm am vazut acuma ca mior mai ramas ( ... storage plin ) stone de la event ala de paste... daca le pun sa le vinda acuma cu cat sa le pun ( 10 dg )

Posted

eu zic ca e mai bine la planari(de 56)

eu fac. 1 mil in 1-2 ore

cel utin la mine pe server eu la fac. la toti ks de pe acolo

rezist cu 2GP pe mine si am set NPC si 2-3 iteme +3

niciun blue pe mine

si folosesc si control life

ai 64+ nu?

Posted

http://img189.imageshack.us/img189/4996/sro2009053116093545.jpg

Am dat pe el: 110mil + 11 iteme 8d cu blue putin si +0/+1 + sun head 55+3 male garment

Server Gaia :)

:tiphat:

Abea astept sa fac 76 :)) :tiphat:

Posted

cu o armata de gold botzi in item auto share pt faci 7-8 mil sau doar cu cei 2 boti ai tai de la sign?

Posted

cu o armata de gold botzi in item auto share pt faci 7-8 mil sau doar cu cei 2 boti ai tai de la sign?

pe fiecare in parte..si am doar 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...