The Wizard Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 spellul fire wall tower, sau vreun spell din seria fire wall e bun ? a am vazut ca nu poti sa te misti cand ai fire wall tower activat...cine stie mai multe despre spellul asta sa imi spuna si mie pls :D
smuggster Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 TheWizard:la lvl mai mare e bun desi personal cred k decat sa ridici lvl la fire wall mai bine pui castle shield daca folosesti scut si sabie sau bloody fan storm pentru glavie sau spear,sunt mult mai folositoare si te poti misca in timp ce folosesti skilul
adyzaha Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ms mult de sfat :right: Sthie careva in ce consta optiunea asta :lucky(3 times) 3% sansa sa cada ceva belea s-au ce?Lucky te ajuta cand vrei sa faci armele cu + 1,2....... doar acolo nu are nici o legatura cu dropul. Am muscato si eu asa pe la lvl 20 :) :) la fel si imortal, astral si stady
FINE Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Lucky te ajuta cand vrei sa faci armele cu + 1,2....... doar acolo nu are nici o legatura cu dropul. Am muscato si eu asa pe la lvl 20 :) :) la fel si imortal, astral si stady ms mult adyzaha..chiar nu sthiam am crezut ca are vro treaba cu dropu... :dontknow:
koila Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :blink: omg am ajuns la concluzia k unii se implica prea mult in SRO ..is tampiti rau.de exemplu lam facut pe unu de lvl70 de la renumita ghilda HEAVEN (Aege) noob mama mama foc si para toata lumea la-m spar pe ala mic de la ei k si-a cerut-o :D nu k is rau eu dar mis doar 59-60(azi fac) mama au inceput astia sa planga ce tampiti abia astept lvl 60 sa imi iau boul si sa ma ard cu fraierii PS: voi astia mici ma fratilor e doar un joc ....nu puneti suflet,am pus si eu recunosc la cand eram lvl35-38 ma scamuit unu de am rupt tastatura, la draq si jucam de la o sala de net.(stau km prost cu nervii :P ) PS2: baga-ti lvl-up si hai sa fim smecherii :D PS3:care joaca pe aege si vede pe unu IrishDragon bagatii o P**A in gat din partea lu Koila ala din ROMANIA ca tot zice el ca suntem din lumea a 3
The Wizard Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mai am o intrebare:mastery lvl total e 300lvl max in momentul asta e 80io sunt full str armor (acum da vreau sa trec pe protector) pe blade+shield lvl 34vreau sa imi fac lvl 80 la mastery la blade/sword, lvl 80 la mastery pe fire si lvl cat o fi sa duc spellurile de mag dmg increase, speed, parry ratio la maxim e bine?
D@ny Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Am inceput astazi sa ma joc si am o problema.....mi se blocheaza imaginea muzica se aude, mobii si player-ii care se lupta, pot misca sageata de la mouse dar imaginea ramane asa ca o poza. Ce sa fac ? ( in 2 ora am avut acesta problema de 3 ori ) Am procesor 1.300, 256 ram, placa video la 64MB.
Mehico Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Requires registration at SilkRoadonline.net to be able to download the game• Minimum requirements: - Processor: 800 MHz- Memory: 256 MB- Video: GeForce2 MB- Free disk space: 3 GB- DirectX 9.0b• Recommended requirements: - Processor: 1,0 GHz- Memory: 512 MB- Video: GeForce4 Ti MB
Guest sro_player Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cine joaca pe Greece ??? ......... mouse-ul sus
smuggster Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dar intre un int farmat si un blader farmat care zici ca bate?(pentru BlackCurse,ambii lvl 70)
defiler666 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iti dai seama ca depinde si itemele,build,etc !! Daca au amandoi aceleasi iteme >> Str bladeru va castiga intotdeauna !
adyzaha Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Am inceput astazi sa ma joc si am o problema.....mi se blocheaza imaginea muzica se aude, mobii si player-ii care se lupta, pot misca sageata de la mouse dar imaginea ramane asa ca o poza. Ce sa fac ? ( in 2 ora am avut acesta problema de 3 ori ) Am procesor 1.300, 256 ram, placa video la 64MB. Problema e de la ei sau de la net si mi se intmpla la fel si am comp mult mai bun decat cerintele maxime . Asta se intampla de obicei seara cand sunt pline serverele .Dupa un timp te obisnuiesti )
adyzaha Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 incearca sa eviti acest duel ) spre binele tau. eu unul stau prost cu nervii..... :D ma refeream la int pe sword & SHIELD :P....sry guys ;) Nici o sansa pentru pure int dupa cum ziceai si tu Black la lvl 70 bladerul are 2 knock-downuri iti dai seama ca pure int daca nu te omoara dintr-o lovitura (imposibil) e numai pe jos iar la 7k max cat are el viata din 2-3 knock-downuri e gata :)
Guest sro_player Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dar intre un pur int sword & shield si un pur str glavie ambii lvl 70 cine castiga ??? sa zicem k ar avea un br de 15- 16 la shield rezonabil oare cine .............. :dontknow: eu zic k pur int
smuggster Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Adyzaha-la lvl 70 un int nu prea mai foloseste nuke in pvp...doar skiluri bicheon si nu are 2 kd are 3!dar prob e k un int daca deschide lupta cu un nuke are sanse bune sa iti ia un 4....5 k hp din un nuke si cand incepe cu kd si stab e al naibii de periculos mai ales daca are si o sabie sos sau +7
Guest sro_player Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aprpo smuggster ti-a venit cardu de la bcr ? ai reusit sa iti cumperi silk ? :bananadance2:
Xellos Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 maine cel tarziu o sa aiba silk :Dpt un nuker :trebuie sa aiba cele 3 ramuri de nuke ( fire,light,ice) ?pt ca la monstrii de lvl meu dadeam 1 nuke de light si un shock lion..
smuggster Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cardul a venit dar eu mereu am ghinion si maine o sa comand \:D/
adyzaha Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Adyzaha-la lvl 70 un int nu prea mai foloseste nuke in pvp...doar skiluri bicheon si nu are 2 kd are 3!dar prob e k un int daca deschide lupta cu un nuke are sanse bune sa iti ia un 4....5 k hp din un nuke si cand incepe cu kd si stab e al naibii de periculos mai ales daca are si o sabie sos sau +7Vad ca o tii tot cu 3kd tu crezi ca mai are rost sa folosesti kd de lvl 19 ??? crezi ca te mai ajuta cu ceva ????iar 4-5 kHP din 12-14k nu ii mai nimic si oricum nu poate avea ultimul kd si stab deoarece sunt doar 300 de puncte.Ce te face sa crezi caun blader nu poate avea sos sau +7 daca ai fi citit toata intrebarea ti-ai fi dat seama ca amundoi ar trebui sa aibe aceleasi caracteristici.
Guest s_dmg Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sall all sunt nou pe forum....am un lvl 60 INT hybrid 2:1 , are pe el cam 350 mil, si farmat klumea...bot258 4ever....dak esti interesat tr un mail la ssteff_19@yahoo.com PTR NOOBI, hybrid INT 2INT 1STR bicheon e cel mai tare build in acest joc acuma cum s-a ridicatgapu la lvl 80 :sef: !charu meu e in Sparta, ssteff_19@yahoo.com :cool2: ,a da si mai are 1 luna maimutza si Gold ticket....globale nu mai!aaaa si pana nu uit, dak ai char pe greece...si esti dispus sa faci trade GOLD sparta contra greece(eu pe greece vreu).....acelasi mail, dar nu fac schimburi numai de 10 mil +, dak ai atata si vrei....acelasi mailssteff_19@yahoo.comaaa si vand bot cards de 100 credite....15 mil each pe greece :right: nu sunt idiot dinala...scammer ca altii...puteti vb cu romani care ma cunosc pe greece...vb dak-mi tr mail !
smuggster Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 @adyzaha:cum sa nu aiba ma ce ai... majoritatea il folosesc pe ultimul in pvp
silknoob Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sall all sunt nou pe forum....am un lvl 60 INT hybrid 2:1 , are pe el cam 350 mil, si farmat klumea...bot258 4ever....dak esti interesat tr un mail la ssteff_19@yahoo.com PTR NOOBI, hybrid INT 2INT 1STR bicheon e cel mai tare build in acest joc acuma cum s-a ridicatgapu la lvl 80 :sef: !charu meu e in Sparta, ssteff_19@yahoo.com :cool2: ,a da si mai are 1 luna maimutza si Gold ticket....globale nu mai!aaaa si pana nu uit, dak ai char pe greece...si esti dispus sa faci trade GOLD sparta contra greece(eu pe greece vreu).....acelasi mail, dar nu fac schimburi numai de 10 mil +, dak ai atata si vrei....acelasi mailssteff_19@yahoo.comaaa si vand bot cards de 100 credite....15 mil each pe greece :right: nu sunt idiot dinala...scammer ca altii...puteti vb cu romani care ma cunosc pe greece...vb dak-mi tr mail !da sigur ... si marmota dadea 2 stab-uri
smuggster Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Oameni buni care ati cumparat silk:invatati-ma si pe mine!Am card visa electron bcr,am bani pe el,am facut chestia cu 3d secure pe site la BCR,dar cand incerc sa cumpar silk imi zice ceva de popup window blocked,desi eu am selectat "allow popups".Si apropo:chestia cu verified by visa trebuie facut si pe site oficial care il dau cei de la silkroadonline cand intru la pagina cu purchase silk?cine stie sa imi zica si mie.MultumescEdit:gata np am reusit yeeeeeey