Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la ce sa faci un script manual?

cu sbot dai start record... si inceput sa dai click pe jos... cand ajungi la cave dai click in mijlocul cercului aluia si Voila... astepti sa te dea inauntru mergi pana la locul unde vrei si acolo dai stop record... dai save script il numesti cumva... si gata scriptul... intelegi? :tiphat:

hmm....ce ai descris tu este...ceea ce numim....a face un script manual?te-ai contrazis singur :)

Posted

hmm....ce ai descris tu este...ceea ce numim....a face un script manual?te-ai contrazis singur :)

nu inteleg ce vrei sa zici... manual adik sa scrii tu coords? lol... sau manual cu sbot :D

Posted

Am observat o poza cu charul unuia de aici cu numele "Th3D34TH" cu grantnameul sLoW , oare de ce imi pare grantnameul asa de cunoscut ?

Gz pt 90 sos shield.

Eu iau o pauza luuuuuunga de la sro.

:D am grantname-ul pus de mulllt tare :))) nu cred ca te cunosteam :D si lam pus ca mia venit pe moment

Posted

nu inteleg ce vrei sa zici... manual adik sa scrii tu coords? lol... sau manual cu sbot :D

manual like doing it by youreself...recording it....not manual would mean...making scripts using a bot(for making scripts) :banghead: sa scrii cords nu inseamna sa faci un script....thats isro....much easier ^^ but not making a script ^^

Posted

nu mai am grant name da oricum dupa ce am pus grant namu am vazut un post de al tau tot pe aici :D

si am ous acest grant name pt ca faceam lvl foarte incet 10 lvl si farmam si tot asa:)) acum is lvl 64 FF 80 si SlOw nu arta bine sau in orice alta forma :D doar aia care ai si tu

Posted

frate nu inteleg... te simti?warn am 40%... luat aiurea... ca altii ca Dott nu au nimic si se iau de cei care au ceva de spus pe forum-ul asta... ma rog...

la ce sa faci un script manual?

cu sbot dai start record... si inceput sa dai click pe jos... cand ajungi la cave dai click in mijlocul cercului aluia si Voila... astepti sa te dea inauntru mergi pana la locul unde vrei si acolo dai stop record... dai save script il numesti cumva... si gata scriptul... intelegi? :tiphat:

aaa si sa nu uit... la training place choose script si iti alegi scriptul tau... USE SCRIPT COORDINATES si range cat vrei :D si Save Settings :D :tiphat:

EDIT: Nu inteleg care e problema slow... ai drepturi de autor pt acel grand name?

Posted

Detin numele asta de mai mult de un an , cum de ai pus exact sLoW si nu SlOw ?

slow ma frand.. daca il prind pe ala dp Appolo care si-o pus facut char Koila ii rup nasul si ii ard sprancenele :blink:

Ma Respect :tiphat:

Posted

slow ma frand.. daca il prind pe ala dp Appolo care si-o pus facut char Koila ii rup nasul si ii ard sprancenele :blink:

Ma Respect :tiphat:

dc mai?:)) aia se numesc fani:D:D ^^ Ptr playerii de pe rome... ati auzit ca a luat Saraesa BAN? (chargeback)
Posted

Ptr playerii de pe rome... ati auzit ca a luat Saraesa BAN? (chargeback)

KitsuneChan si-a retras banii care i-a bagat ei in account... asta e.. :))

Detin numele asta de mai mult de un an , cum de ai pus exact sLoW si nu SlOw ?

:beer:

Posted

KitsuneChan si-a retras banii care i-a bagat ei in account... asta e.. :))

Din cate stiu eu....nu se mai poate face chargeback...in plus...m-am uitat pe rev6 si Saraesa nu are ban ^^ dimpotriva....are sun head LA 10D :))

Posted

Retardul ala de iubit al ei zicea ca e nervoasa tare ca a luat ban ^_^

=))) OMG nu pot sa cred =)) chiar e adevarat...toata lumea mi-a confirmat :))Saraesa banned =))

Motivul : KitsuneChan & PhoteX (alex) i-au facut chargeback pentru ca ii bagasera silk mai demult

zuahahah :beer: :happy1: :nanana: :cool2:

Deci...roata chiar se intoarce.....la cati a scamerit si a hackuit....o merita din plin

Posted

si nici banii nu iau mai recuperat... de ceva vreme se blocheaza si charul si bani in contul lui Joymax... Motiv : Joymax poate face dovada livrarii silk-ului :tiphat:

Posted

http://img36.imageshack.us/img36/2715/sro2009052921280201.jpg

am cumparat un xbow de 94 gol golut, doar crit avea, in rest nu avea nici un blue si nici un plus, in 1 min am facut tot la ea. Nu cine stie ce dar are crit mare :D

Posted

http://img36.imageshack.us/img36/2715/sro2009052921280201.jpg

am cumparat un xbow de 94 gol golut, doar crit avea, in rest nu avea nici un blue si nici un plus, in 1 min am facut tot la ea. Nu cine stie ce dar are crit mare :D

gz :D mai baga int, phy atk, phy reinf dar ai grija sa iei pietre cu 10% ca sa nu pice critical-ul :D si dai +5 :X :tiphat:

http://www.rev6.com/player/Gaia/1MP.html :D l-am vazut in cave ca facea plvl si m-am gandit sa dau un search pe rev6 :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...