Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

xbowe\bard never din prima te duci cu inv plin de sageti..

wizz\bard is cei mai rapizi... un gold bot nu se tine la acelasi lvl se tine la 7-9 lvuri sub lvl-ul lui..

poti sal pui la 10 lvl sub tine ca tot moare:) vine un giant si moare,nare defence deloc ,sa nu mai zik k trec o droaie de idioti in parti share si aduc dinaia de party si din nou isi ia somn,deci am incercat ce vrei u sa zici:) cu wizii barzi ,eventual de le iei set sos si arma buna , eu de knd bat nam vazut gold bot wiz:) de lvl mic k nau skile puternice,de la 60 ++ devin ceva mai tare da nici atunci:) wizii is ptr lvl in party auto cu buferi nu 's charuri de batut individual

Posted

poti sal pui la 10 lvl sub tine ca tot moare:) vine un giant si moare,nare defence deloc ,sa nu mai zik k trec o droaie de idioti in parti share si aduc dinaia de party si din nou isi ia somn,deci am incercat ce vrei u sa zici:) cu wizii barzi ,eventual de le iei set sos si arma buna , eu de knd bat nam vazut gold bot wiz:) de lvl mic k nau skile puternice,de la 60 ++ devin ceva mai tare da nici atunci:) wizii is ptr lvl in party auto cu buferi nu 's charuri de batut individual

tin sa te anunt ca pe rome la ishades si hashades sau cum le zice sunt numai wizz/cleric/wiz/bard in party share ca goldboti.....asa ca....tin sa te contrazic...:P

deci...yupiii....am propriul meu cont de sbot again :D multumita GM-ului meu mult iubit :D care s-a gandit sa imi faca o surpriza in timp ce eram plecat la tenis...si mi-a cumparat sbot...stind ca nu am bani pe card...si banca nu se deschide decat maine la 9 :P \:D/

Posted

omg ma faci sa rad ... dute la ishade \ hashade si la Planari\sonar... Normal ca nu ii vezi peste tot.Chiar in momentul de fata am wizz\bard si wizz\cleric cu life control si robe la ishade \ hashade in share.. nu au murit..

e full zone de share acolo si sunt lvl 60, nu vorbesc din ce vad in zatul de cafea :tiphat:

Posted

thoamne ce romana am tras in poste de mai sus:)) scuzati-mi romana da is prea somnoros (:|

nu uita ca eu chiar aia am specificat mia sus ...dupa 60++ ma gandesc k le vine skiluri noi da pan atunci nai unde:| si dupa cum ziceam in parti share:) k in distribution nu mere treaba:)

Posted

cine poate sa cumpere sbot-u? k scrie pe site k e open dar cand dai sa cumperi scrie sold out:|

da click acolo in dreapta unde scrie :

Buy SBot-Flatrate (incl. clientless) for only 5 Euro/month easily via PayPal!

Purchase SBot

Purchase status:

* new customers: open

* old customers: open

ai un link acolo :tiphat:

Posted

da click acolo in dreapta unde scrie :

Buy SBot-Flatrate (incl. clientless) for only 5 Euro/month easily via PayPal!

Purchase SBot

Purchase status:

* new customers: open

* old customers: open

ai un link acolo :tiphat:

hmm asta am zis si eu mai... k pe sit scrie open dar cand dai sa cumperi si te rimite pe pay pal zice k e sold out...

Posted

hmm asta am zis si eu mai... k pe sit scrie open dar cand dai sa cumperi si te rimite pe pay pal zice k e sold out...

incearca mai tarziu sau maine dimineata...ca asa a facut si data trecuta....din cate tin eu minte :)

Posted

guys o mica parere va cer.....

fac niste bani frumosi daca am un party cu item si exp auto share 3wizz cleric 2 wizz bard 1 wizz cleric mai mult il pun sa folosesasca magiile de heal.... etc... pentru protect restu cleric doar buffuri care dureaza 1-2 min si in rest bat si ei....????

Posted

u zici la 10 lvle sub el ca moare da?

eu am 64 si il duc la mobi de 57 si fac. ravagii acolo

dau 18k pe un mob care are 7 k hp

stau 2 GP pe mine si nu mor si sunt wizz/bard

si numi spune ca de la 60+ apar skills noi ca in afara de frozen spear(3turturi de gheata) numai folosesti nimic, cel putin eu nu folosesc meteorul

si nu am un set stralucit am doar 3 iteme +3 si atata si fara blues+1 ring de 64 si altu de 60 ;)

asa ca u daca nai wizz numai comenta pe aici

am 81% yyyyy sper ca pana diseara sa ajung 85, oricum maine vedceti poza cu lvl up :D

EDIT: daca nu apar mobi party eu nu fac. gold deloc cu wizzu :))

Posted

si numi spune ca de la 60+ apar skills noi ca in afara de frozen spear(3turturi de gheata) numai folosesti nimic, cel putin eu nu folosesc meteorul

si nu am un set stralucit am doar 3 iteme +3 si atata si fara blues+1 ring de 64 si altu de 60 ;)

am 81% yyyyy sper ca pana diseara sa ajung 85, oricum maine vedceti poza cu lvl up :D

nu neaparat ca apar skils... pt mine daca un wizz nu ii 60 + nu cred ca poate face mare lucru... e un fel de emblema :) nu ma astept sa intelegi

Posted

eu am reust acum sa cumpar sbot, deci mai incearca Ciupilan. Acum sa vad cum imi prind eu urechile sa setez botul .. sper sa fie simplu :P

Posted

eu am reust acum sa cumpar sbot, deci mai incearca Ciupilan. Acum sa vad cum imi prind eu urechile sa setez botul .. sper sa fie simplu :P

e foarte simplu de setat daca ai mai folosit bot vreodata..

Posted

copile citeste bine ce scriu , am zis k pan la 60 wizu bard moare de la 60 in sus nu cunosc k nam gold bot de 60 wiz ,bagati npc pe el si dul la mobi cu 10 lvl sub u unde apar gianti parti o sa vezi atunci ce gold mult iti face:| :-j

Posted

copile citeste bine ce scriu , am zis k pan la 60 wizu bard moare de la 60 in sus nu cunosc k nam gold bot de 60 wiz ,bagati npc pe el si dul la mobi cu 10 lvl sub u unde apar gianti parti o sa vezi atunci ce gold mult iti face:| :-j

eu am setul de 52-57 NPC

am shoulder de 65+3(NPC) si hands de 60+2(drop fara blues)

in rest e full NPC

si nu mor nici macar cu 2 GP pe mine

"copile" zici ca nu ai mai vazut wiz gold bot, uite ca iti arat aici o armata de wizzi gold boti

si iti spun mau bagat in ltp si sunt 64-65

http://img154.imageshack.us/img154/4483/sro2009052910282104.jpg

nu te mai baga singur in seama cu vorbe de genul"trebuie sa ai set sos ca sa rezisti cu un giant"

sau"in viata mea nam mai vazut wizz gold bot"

Posted

Da, se pare ca nu e greu de setat sbot :) . Am cautat tutorial pe net si mi-am facut o idee. DAAAA am folosit bot , doar nu-s nebun sa fac lvl 96 manual. Acum am sroking, dar am luat sbot deoarece mi-a suras ideea cu auto login :P

Posted

:tiphat:

eu am setul de 52-57 NPC

am shoulder de 65+3(NPC) si hands de 60+2(drop fara blues)

in rest e full NPC

si nu mor nici macar cu 2 GP pe mine

"copile" zici ca nu ai mai vazut wiz gold bot, uite ca iti arat aici o armata de wizzi gold boti

si iti spun mau bagat in ltp si sunt 64-65

http://img154.imageshack.us/img154/4483/sro2009052910282104.jpg

nu te mai baga singur in seama cu vorbe de genul"trebuie sa ai set sos ca sa rezisti cu un giant"

sau"in viata mea nam mai vazut wizz gold bot"

copile vad ca te ataci cam tare , aratami wizi de lvl 32 pana in 50 unde boteaza nu-mi arata de 60++ ,ai probleme cu ochii de nu vezi ce scrie omu? nu-mi mai arata boti de 60 +wizi arata-mi de 32 pana in 50 unde draq ii pui sa boteze cu set npc .si dak tot ai gura asa mare u continuati bootingu cu wizii tai si eu cu nukerii mei si cu asta basta :tiphat:

Posted

:tiphat:

copile vad ca te ataci cam tare , aratami wizi de lvl 32 pana in 50 unde boteaza nu-mi arata de 60++ ,ai probleme cu ochii de nu vezi ce scrie omu? nu-mi mai arata boti de 60 +wizi arata-mi de 32 pana in 50 unde draq ii pui sa boteze cu set npc .si dak tot ai gura asa mare u continuati bootingu cu wizii tai si eu cu nukerii mei si cu asta basta :tiphat:

iti arat eu wizz-bardul meu

32 lvl am butat la moobi de lvl 28

40 am butat la mobi de 32-35

42-47 am butat la mobi de 41 maongs

47-53\54 am butat la spiders

54-60 pw lvl in cave... si tin sa te anunt ca nu mureau.. ii dadeam avoid Giants si party mobs [un avantaj al Sbot-ului] nu inteleg dece iti sustii punctul de vedere daca nu ai facut ceea ce sustii.

EDIT : Criza mare in randul celor care au site-urile cu gold.. am primit azi massuri .. :tiphat: in curand sper sa dispara

Posted

EDIT : Criza mare in randul celor care au site-urile cu gold.. am primit azi massuri .. :tiphat: in curand sper sa dispara

si eu :pray: ... ati citit vreodata operation policy de la joymax? ... uitati aici ceva :

④ Lewd or discriminatory character names

⑤ Character names that advocate antisocial or illegal actions

⑥ Racist or sexist character names

⑦ Character names that persecute a specific individual or are libelous towards them.

⑧ Character names that infringe or may violate third party trademarks, copyrights

⑨ Character names that approximate to or resemble vulgar and/or offensive words.

Astea sunt motivele pentru care se modifica numele characterelor .... ( nu am auzit niciodata ca un gm sati schimbe numele )

Obscene, abusive speech directed at specific individuals and/or general population - block

Site or commercial advertising-block

The sale of items and accounts for real money/goods, other game account/item sale, illegal joint account sharing - block

deci ganditiva... daca s-ar tine astia de treaba cred ca 90 % din cei ce joaca silkroad ar lua ban instant

Posted

si eu :pray: ... ati citit vreodata operation policy de la joymax? ... uitati aici ceva :

④ Lewd or discriminatory character names

⑤ Character names that advocate antisocial or illegal actions

⑥ Racist or sexist character names

⑦ Character names that persecute a specific individual or are libelous towards them.

⑧ Character names that infringe or may violate third party trademarks, copyrights

⑨ Character names that approximate to or resemble vulgar and/or offensive words.

Astea sunt motivele pentru care se modifica numele characterelor .... ( nu am auzit niciodata ca un gm sati schimbe numele )

Obscene, abusive speech directed at specific individuals and/or general population - block

Site or commercial advertising-block

The sale of items and accounts for real money/goods, other game account/item sale, illegal joint account sharing - block

deci ganditiva... daca s-ar tine astia de treaba cred ca 90 % din cei ce joaca silkroad ar lua ban instant

cu mult timp in urma au fost useri cu ban de cateva zile pentru limbaj obscen.. :tiphat:

Guest ovy111
Posted

Nu am mai jucat silkroad de 1 an

Daca stiti un site de unde sa iau versiuna Full Client for Legend Ⅳ (Ver. 1.180) cu o viteza rezonabila raman dator!

Mersi anticipat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...