Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

auzi dar dk ma loghez si plec de la pc si la o ora de ex iau dc... si am casuta cu a 3-a incercare a codului si sa zicem k il greseste de 3 ori... el ce face? astepta singur 10 min si reinceark sau se blocheaza?

habar nu am :)

cred ca timp de 10 min incearca sa se logeze... Sleya e cel mai in masura sa ne raspunda...

Posted

ehhh...mi-a cazut netul....toate 3 chars au murit....cat timp am fost plecat la tenis :( ...asa ca....am facut lvl down...si am facut print cu lvl up again la Sleya_

http://img43.imageshack.us/my.php?image=sro2009052621510098.jpg

intrebare sleya , vad ca ai si rogue/bard ... poti bota ca lumea cu el ?? ma refer moare des , e bunicel la botat ???

Posted

habar nu am :)

cred ca timp de 10 min incearca sa se logeze... Sleya e cel mai in masura sa ne raspunda...

hmmm....nu stiu...nu am stat sa il pazesc sa vad daca in caz de greseste de 3 ori codul asteapta 10 min sau incearca in continuare....asa ca nu stiu ce sa zic...:(

Posted

intrebare sleya , vad ca ai si rogue/bard ... poti bota ca lumea cu el ?? ma refer moare des , e bunicel la botat ???

parerea mea...acum ca il botez...multumita lui m4R10 :P ca altfel imi era frica sa il las singur sa bata :)) este ca e cel mai rapid build str pentru fast lvl up....si....cel mai bun build pentru gold botting :D e rupere...de murit...moare sa zic de 5 ori in 24 de ore...de cele mai multe ori din cauza ca botez in claw peak unde apare shaitan...si noobi care il omoara lasa spawnul in urma...asa ca imi vine mie pe cap....in rest nu am probleme :P :tiphat:

Guest Dott
Posted

Salutare la toata lumea caut oameni ce vor sa-si inceapa char nou pe serverul care se va face.

Motivul:am luat hack pe char.

Cine vrea sa bage id dott_cs1 de mess dott_cs de skype.

Posted

Salutare la toata lumea caut oameni ce vor sa-si inceapa char nou pe serverul care se va face.

Motivul:am luat hack pe char.

si cand iti zicea lumea ca o sa iei hack daca o tii pe a ta...nu credeai :))....nah ca ti-ai luat-o...vezi...asa patesti daca vrei sa faci rau altora...roata se intoarce ;)

Guest Dott
Posted

si cand iti zicea lumea ca o sa iei hack daca o tii pe a ta...nu credeai :))....nah ca ti-ai luat-o...vezi...asa patesti daca vrei sa faci rau altora...roata se intoarce ;)

cui i-am facut io vriun rau?

Posted

voi nu intelegeti ca Dott nu este bagat in seama pe acest forum? acum 5 luni sa zic a venit si nush dc toata lumea l-a luat in bascalie... ca tot asa a venit si a intrebat care poate sa-l ajute sa ii dea hack lu' unu ... si alte post-uri idioate... nu-l mai bagati frate in seamna... cei vechi pot sa confirme... salam si inca un user care era cu salam prieten pe xian... :tiphat: nu vedeti ca nu stie pic de limba romana... toata lumea il ignora si va dau un sfat... faceti si voi asa

:tiphat: JOS PALARIA PT TOTI CEI CARE AU CEVA DE SPUS AICI SI CARE NU SUNT CA EL! :tiphat:

EDIT: PsychoR0 ... Deschide Silkroad fara bot... fa update-ul... Ia ultima versiune de bot dp www.bot-cave.net.... bag-o si GO GO GO!

Posted

ce discurs ^^

oare ce leo fi venit la jm sa dea update la 1 zi dupa inspectie... si mai ales cu serverele deschise

la voi pe server sa intamplat ceva de genu ca in pozele de ieri? poate deaia or vrut sa dea update....

Posted

www.bot-cave.net ... dar deocamadata vanzarile pentru clienti noi sunt inchise... ( adica iti poti face acount dar nu iti poti lua bot )

Posted

ce discurs ^^

oare ce leo fi venit la jm sa dea update la 1 zi dupa inspectie... si mai ales cu serverele deschise

la voi pe server sa intamplat ceva de genu ca in pozele de ieri? poate deaia or vrut sa dea update....

hmm e un avertisment ca Joymaxul exista? poate o fost vreo scapare pe care nu au vrut sa o faca publica si pe care inca nu o descoperise vreun BugSearcher..

Posted

oricum ceva sa schimbat la joymax.... leam trimis un mail :D cu o sugestie si mia fost replyat de catre unu deacolo pt ca nu era felul de a raspunde a unui bot...

Posted

exact la fel a fost si pe Hercules: http://img30.imageshack.us/img30/4839/sro2009052621050867.jpg

Posted

hm si ce e de facut?..

PS : am gasit solutia.. cumparam Premium :tiphat:

mai conteaza ca sunt 40-50 de boti ascunsi... sa fi vazut cand a intarziat Sbotul cu update-ul in 3 minute sau rasturnat serverele nu era server pe rev* sub 20% PoC

Posted

exact la fel a fost si pe Hercules: http://img30.imageshack.us/img30/4839/sro2009052621050867.jpg

cred ca boti aia sunt pusi de joymax ca sa mai ocupe locuri , ca sa nu se poata conecta playerii si sa cumpere premium :D

(*joke* ... I hope ... :P )

Posted

HAI MAN UTD!!!!!!!!! FINALA UEFA Champions League A INCEPUT!

:beer: Luati-va berea si semintele in mana si hai pe fotoliu :X

SRY DE OFF TOPIC DAR NU M-AM PUTUT ABTINE :D :happy1: :hello:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...