Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

BTW nu stie nimeni de treaba cu gold? ^^

:tiphat:

incearca sa debifezi pick gold si pick youreself ...dai save settings....apoi le bifezi din nou si dai iar save settings....eu asa am facut cand nu imi baga elixirele in storage

Posted

Vi s-a intamplat vreodata sa va puteti loga pe site-ul Joymax dar parola sa nu mearga in joc?

da mie, cand am fost hackuit pe charul koila din graba si nervi am schimbat mail-ul + parola si in loc de 12 caractere am pus 14, pe site a mers parola, dar in joc nu mergea.. [glavier (noob dar cu 4k silk) so dus P****]

Posted

da mie, cand am fost hackuit pe charul koila din graba si nervi am schimbat mail-ul + parola si in loc de 12 caractere am pus 14, pe site a mers parola, dar in joc nu mergea.. [glavier (noob dar cu 4k silk) so dus P****]

Limita de caractere nu am depasit-o. Se mai poate remedia cumva?

Guest Dott
Posted (edited)
Ti-am mai editat o data postul cu privire la vanzare cont/warez, iti recomand sa citesti regulamentul forumului linkmania pana nu ajungi la suspend. Deocamdata scapi cu warn. Edited by Forbidden
Posted

lol man. I think that u are really stupid... :-j Gresesc sau ai mai luat hack si u si ai venit aici sa te plangi? Spunemi si mie daca tia placut sa fi furat...

Posted

caut un om ce poate da un hack la o anumita persoana la un cont de 82 wizz pot da ceva date despre acount :tiphat: contact id dott_cs1 B)

...

:-?

...

asa se explica multitudinea de caractere pe care le schimbi ... si acum ceri si ajutor pentru asa ceva ? ...

... :tiphat:

Guest Dott
Posted

lol man. I think that u are really stupid... :-j Gresesc sau ai mai luat hack si u si ai venit aici sa te plangi? Spunemi si mie daca tia placut sa fi furat...

am avut incredere mare intr-un prieten si ma pacalit rau, as dori sa sufere putin :blink: dupa ce si-a bagat bani in char sa ii fie furat sa se invete minte sa nu ami pacaleasca sa minta pe alti :beer:

Posted

caut un om ce poate da un hack la o anumita persoana la un cont de 82 wizz pot da ceva date despre acount :tiphat: contact id dott_cs1 B)

lol :D ce o specie de om cretin , nu iti da nimeni ban ? cati ani ai 9 ?

Posted

am avut incredere mare intr-un prieten si ma pacalit rau, as dori sa sufere putin :blink: dupa ce si-a bagat bani in char sa ii fie furat sa se invete minte sa nu ami pacaleasca sa minta pe alti :beer:

:)) si ce rezolvi daca sufera putin? te injosesti la nivelul lui ;) parerea mea...nu are rost...si eu am fost pacalit de un prieten...cu o suma destul de mare de bani....adevarati nu in joc ;) dar asta e....din greseli inveti...si alta data nu mai repeti aceeasi greseala.

Anyways...we are surrounded by morrons :D Respect celor care merita...se stiu ei :beer: :tiphat:

Edit : BTW lvl up....83 pe rogue/bard :D as face print dar e clientless :P

Posted

merge toti au coldul [numai eu NU] si iti recomand protector.. eu cred ca am sa incerc si putin Armor.. sa vad dar mai intai ma gandesc sa fac un set 10d last +6

pentru cei fara Sbot :

Tuesday, 26 May 2009 13:27

Sorry for delay in uploading the latest version. Some parts of security had to be improved/changed again to assure compatibility and stability.

Since the last security update lead to problems for some people, 5 free extra days of bot time have been distributed to all old customers as compensation. Those problems should be gone now with current release.

Purchases will reopen soon. Stay tuned and thanks to all for your support!!

Shiva

MS pentru avertizare ca se va deschide sbot cat de curand voi sta tot cu ochi pe site

Posted

:)) si ce rezolvi daca sufera putin? te injosesti la nivelul lui ;) parerea mea...nu are rost...si eu am fost pacalit de un prieten...cu o suma destul de mare de bani....adevarati nu in joc ;) dar asta e....din greseli inveti...si alta data nu mai repeti aceeasi greseala.

Anyways...we are surrounded by morrons :D Respect celor care merita...se stiu ei :beer: :tiphat:

Edit : BTW lvl up....83 pe rogue/bard :D as face print dar e clientless :P

De acord cu tine...Gzz pentru lvl up.

@ghitzal02 SBOT 1.24 a iesit deja...

Posted

De acord cu tine...Gzz pentru lvl up.

@ghitzal02 SBOT 1.24 a iesit deja...

nu il intereseaza ce versiune de bot e iesita.. el vrea sa cumpere

Posted

Look at this and say nothing :

Imagine IPB

aualeu , tu ai facut Sreenshot-urile astea ??? O__O .... o sa ma uit daca pe greece gasesti asa ceva :))))

PS. si ca tot e vorba de Screen shots , eu mi-am pierdut azi 700 si ceva de poze , de cand joc eu silk , doar din neatentie (am reinstalat sro-ul) :crybaby: T_T

Posted

ma ajuta si pe mine cineva? am si eu o intrebare sunt hunter si am cumparat de la hunter job low level identity cad dar nu pot sa il echipez, ce trebuie sa fac?

sau se poate echipa numai intr-o anumita perioada?

Posted

ma ajuta si pe mine cineva? am si eu o intrebare sunt hunter si am cumparat de la hunter job low level identity cad dar nu pot sa il echipez, ce trebuie sa fac?

sau se poate echipa numai intr-o anumita perioada?

Verifica daca l-ai luat pentru rasa ta, daca e genderul potrivit si daca esti in oras.

Posted

si daca teai inregistrat si daca tiai ales un alias :tiphat:

da trebuie sa te lupti cu alti playeri care sunt thiefi sau cu thiefi NPC.. care spwaneaza de la traderi.. dar daca nu esti min 95... greu poti sa te simti bine cu jobul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...