Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

SBot_1.24 is out :P Go go go :D

si are autologin...adica...autoselect char after login and start botting :D

e doar pentru cunascatori.. la fel ca berea blonda.. :tiphat:

OMG Trueeeeeee gold boti meu au luat hack.. am pierdut sagetile si bolturile :blink:

Posted

mai da asta e prin de virusi voi folositi asa ceva?

buhahahah aia nu mesti tu plin de virusi 8? sa vezi rezultate la scan de 89%-90%

si ce vezi acolo is false botul are autologin inclus si are nevoie de cateva chestii ilegale in el sa iti scrie tie codul sa iti selecteze charul si sa iti mai dea si start la bot sa il bage in bara ... sa ii dea start din nou daca ia DC

si apropo e pe bani :) 5euro\ luna

PS: da suntem nebuni sa bagam bani in SRO si sa dam bani si pe bot cand exista variante FREE [cred ca am raspuns la toate intrebarile tale]

Posted

buhahahah aia nu mesti tu plin de virusi 8? sa vezi rezultate la scan de 89%-90%

si ce vezi acolo is false botul are autologin inclus si are nevoie de cateva chestii ilegale in el sa iti scrie tie codul sa iti selecteze charul si sa iti mai dea si start la bot sa il bage in bara ... sa ii dea start din nou daca ia DC

si apropo e pe bani :) 5euro\ luna

PS: da suntem nebuni sa bagam bani in SRO si sa dam bani si pe bot cand exista variante FREE [cred ca am raspuns la toate intrebarile tale]

hmm eu nu vad optiunea de auto relog after dc:) in fine ... dar vad k au reparat prostia aia de bug pe care o avea 1.23a adik cand te muti de pe un bot pe altu sa nu stea 5 min sa incarce grafica meniului... amu imediat se incarca

Posted

eu pana acum nu am bagat nici un ban in silkroad, ce e drept sunt si lvl relativ mic 43, poate o sa imi cumpar premiun nu stiu mai incolo cand o sa avansez mai greu, dar deocamfdata nu, nu am folosit pana acum nici un fel de but, sigur nu o sa folosesc daca trebuie sa imi virusez calculatorul, folosesc doar un loader sa nu ma deconecteze de fiecare data atat.

Posted

Ehh asta e...lasa sa fie plin de virusi :D sa ne luam noi hack... :)) asta e...poate asa ne trezim la realitate si nu mai bagam bani intr-un joc stupid :P care ne place ....anyways...din cate am inteles au rezolvat ceva legat de securitate...asa ca...cei care se tot laudau cu sbot cracked ala....sigur si-au luat adio de la el

Posted

crypted ala apare din cauza ca la versiune asta a aparut auto login care iti deschide si conecteaza din nou daca ai luat dc.... si asa cum am vazut si la alte lucruri ... programele anti-virus percep orice script , crypt , packer ca si un virus deoarece el executa anumite comenzi fara nici un pic de ajutor

last edit : eu cred ca au avut mai mult de lucru din cauza updateul la securitate pe care la facut jm ....

Posted

Enable restarting of client \ reloggin \

din cate vad eu acolo scrie restarting.... si in partea dreapta ai si optiunea din cat in cat timp sa se restarteaze.. nici decu in caz k ia dc... in fine poate gresesc eu:)

Posted

din cate vad eu acolo scrie restarting.... si in partea dreapta ai si optiunea din cat in cat timp sa se restarteaze.. nici decu in caz k ia dc... in fine poate gresesc eu:)

sau Eu :tiphat:

numai gata tot respectul pentru Joymax au introdus limba romana la item mall

Posted

Yuhuuu...in 5 min am logat toate 3 chars :D

in maxim o ora fac lvl up pe Sleya_ ...lvl 83 si o mut la antelopes :-?

ce ziceti...sa merg light/ice/bicheon 100 cu nukerul? e pure int...si ce sa port....prot sau armor ?:-? stiu ca par noob dar nu ma pricep la int builds....nu am mai jucat de mult pe nuker char

Posted

merge toti au coldul [numai eu NU] si iti recomand protector.. eu cred ca am sa incerc si putin Armor.. sa vad dar mai intai ma gandesc sa fac un set 10d last +6

pentru cei fara Sbot :

Tuesday, 26 May 2009 13:27

Sorry for delay in uploading the latest version. Some parts of security had to be improved/changed again to assure compatibility and stability.

Since the last security update lead to problems for some people, 5 free extra days of bot time have been distributed to all old customers as compensation. Those problems should be gone now with current release.

Purchases will reopen soon. Stay tuned and thanks to all for your support!!

Shiva

Posted

Ms foarte mult koila pt ajutorul la silkuri -> esti de treaba, rar mai intalnesti asa oameni , tine-o tot asa ! ( stiu ca e off topic, da merita )

Posted

Nu stiu dece nu imi culege gold...ca doar am bifat pick gold, si cind am vazut ca tot nu merge am bifat si pick delay: 1000.

Problema nu e de la versiunea asta....si aseara tot asa facea...

:tiphat:

Posted

La pet, nu pot sa-l pun sa nu culeaga bolt ? , e prima data cand folosesc, l-am cumparat aku 5 min cu ajutorul lui koila , numele Jack_6degete :))

Posted

La pet, nu pot sa-l pun sa nu culeaga bolt ? , e prima data cand folosesc, l-am cumparat aku 5 min cu ajutorul lui koila , numele Jack_6degete :))

ba da.. dar exista doar 3 setari, la optiunea Others sunt incluse : bolt\ arrows - Potiunile - elixirele - tabletele- si alchemy stuff

Posted

Get a bot :) daca vrei sa culeaga doar arrows nu si bolts :)

Is pe SroKing , si nu gasesc numa pt char loot sa nu culeaga bolt, pt pet loot is exact setarile din sro

Posted

Is pe SroKing , si nu gasesc numa pt char loot sa nu culeaga bolt, pt pet loot is exact setarile din sro

ghinionul tau :P vezi...dezavantajul de a nu a da banii pe un bot platit...:P

Posted

nu prea inteleg ce naiba... http://img43.imageshack.us/img43/4469/88018956.jpg acolo mai scrie ceva in continuare dar eu nu vad... si la voi e la fel? :tiphat:

da asa apare...

BTW nu stie nimeni de treaba cu gold? ^^

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...