Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest sro_player
Posted

esti sigur ? k dak merge cu visa de la bcr ma duc si imi fac. Dar tu ti-ai luat silk cu visa de la bcr ?

Posted

Pt cei noi in SRo,un sfat prietenesc ( fara absolut nici o rautate sau ironie ):

In toate aceste posturi care s-au facut pana acum(si sunt destule ,vad ca s-a ajuns la pagina 126 ) gasiti f multe informatii despre cum sa iti faci un caracter in joc,trucuri la joburi ( thif,trader,hunter),cum sa iti faci card si sa cumperi silk pt a putea cumpara fel de fel de chestii de la Item Mall,etc...Sfatul meu este sa cititi macar jumatate din ele,vetzi invatza f multe.Decat sa astepti un sfat care va veni...candva...si daca binevoieste vreun jucator mai vechi sa tzil dea,mai bine afectati timp pt a "rasfoi" pe aici si va garantez ca vetzi invatza multe.Si eu am fost noob in silk dar un amic f bun aproape ca m-a fortat sa citesc cateva forumuri despre silk inainte de a intra in joc si ii sunt recunoscator acum.Multi din cei noi isi fac un char si pe la lvl 30-40 renuntza la joc din cauze care pot fi evitate daca ar fi putin mai informat.De acord e doar un joc,e for fun dar parca nu mai e asa de fun cand te omoara un alt player cu un lvl sau cateva lvle mai mic ca tine pt ca ala si-a facut un char corect din pct de vedere al skilurilor sau cand ramai fara gold pt ca cheltui in nestire pe potiuni ca sa bati moobi sa faci exp cand de fapt poti face acei moobi dintr-o sg lovitura sau cel mult 2-3. Deci incercatzi sa va documentati putin fratilor.

Va urez succese cat mai multe si bafta la exp,drop si joburi.

RESPEC'ALL :tiphat:

Posted

Ahile' date='Jan 21 2007, 22:48' post='1693440']

Cat silk poti sa-ti iei minim si cat costa??? :) MS! 3 WEEKS LVL 30 ROME!!

50 silk ($ 5.00 USD)

100 silk ($ 10.00 USD)

300 silk ($ 30.00 USD)

500 silk ($ 50.00 USD)

700 silk ($ 70.00 USD)

1000 silk ($ 100.00 USD)

1500 silk ($ 150.00 USD)

2000 silk ($ 200.00 USD)

Posted

SkyNeT ce-ai facut taticule ? ai murit ? :) :blink: ca in joc nu prea...

Prea plicitisit...o sa intru..cand imi amintesc ? :blink: Nush ce sa intamplat/...\sau dus si 2 sapt de ticket & maimuta !! :whistle: m-am plictisit numai sa omor si tot asa !

Posted

Prea plicitisit...o sa intru..cand imi amintesc ? :blink: Nush ce sa intamplat/...\sau dus si 2 sapt de ticket & maimuta !! :whistle: m-am plictisit numai sa omor si tot asa !

Lasa ca iti revine cheful in cateva saptamani !!!

BlackCurse stii cumva daca AdyMav mai joaca Silk???

Guest Theseus35
Posted

sal all sunt nou pe forumu asta.....nam apcat sa citesc toate paginile:P:P:P:P am citit doar pana la 4 si am dat next la ultima pagine..adik aici....

am o ontrebara baieti.....am facut download prima data si am instatlatjoku si bla bla bla si peurma a facut update si la final imi zicea nush ce error si nush ce....ce fac fratilor???

oricum eu fac download din now si sa vad ce e cu el :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Guest sro_player
Posted

Dap si eu stiam la fel...k doar cu Visa de la BcR merge :)) (joi iau si eu cardul yupiii)

pai dak joi iti da cardu o sa astept un raspuns de la tine sa vad dak merge sa iau silk cu visa de la bcr :) sau poate imi spune defiler666 cum pot lua silk k am vaz k ai avut maimuta si tiket :cool2: ........... plz ms :beer: PS: cine joaca pe Greece lasati-mi nickname din joc poate ne intalnim pt un trade sau ceva :bananadance2:

Posted

Eu am cumparat cu ajutorul unui prieten...deci nici eu nu sunt prea experimentat...el mi-a pus la dispozitie cardul , eu am depus banii cat silk am vrut...aici a fost problema..eu i-am dat contu si el mi-a pus silk pe cont de pe pagina! visit << http://www.techarmy.ro >> gasesti inf acolo !

Guest sro_player
Posted

@Sro_player :cu visa de la bcr sigur merge...am auzit ca ar fi singurul card care merge!eu am incercat cu ing si cu tiriac dar nu a mers :)

si eu am incercat cu visa electron de la raiffeisen si nu a mers :| pana la urma ma duc sa imi fac card la bcr :D ms tuturor celor care mi-au dat inf :dance:

Posted

FINE am fakt si eu lvl 20 daca vrei facem noi un guild si ne strangem incetu cu incetu...ce zici ? :D

Ar fi o idee eu sunt de la 17.30 pana la 22 on azi ;) :cool2:

Posted

Sugestia mea ar fi sa intrati voi intr`o guilda, si nu sa va faceti una.

Mai ales dak sunteti incepatori.

ps: Gold mult aveti?

Pai am vr sa intram in una dar in care ca am tot postat daca sunt ceva guilde de romani si nimik...in dalea de straini ar fi cam aiurea....si in ceea ce priveste goldu...seceta mare :) nici 100.000 numai am :((

Posted

k sa faci o guilda iti trebuie 1 milion gold parca

ahamz k ms mult mehico chiar nu sthiam asta :comp2:

A si inka ceva optiunea aia la iteme lucky (3 times) e ceva de eA? :dontknow: :dontknow:

Posted

Ahile' date='Jan 23 2007, 18:32' post='1697077']

Nu merita sa-ti faci tu singur guilda pt. ca dureaza pana cand o cresti...mai ales dak nu ai nici gold mult nu merita...zic eu :)

Ms mult de sfat :right:

Sthie careva in ce consta optiunea asta :lucky(3 times) 3% sansa sa cada ceva belea s-au ce?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...