Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

baietzi... imi poate da si mie cineva contul lui de sbot pana diseara la 12 plss?:( ptr ca la mn scrie noumber is exceded.. ca i l-am dat si lu verisoara-mea... si acum trebuie sa astept pana la 12.... va rog.... dupaia poate schimba parola... :(

Posted

baietzi... imi poate da si mie cineva contul lui de sbot pana diseara la 12 plss?:( ptr ca la mn scrie noumber is exceded.. ca i l-am dat si lu verisoara-mea... si acum trebuie sa astept pana la 12.... va rog.... dupaia poate schimba parola... :(

aiurea cererea ta... e ca si cum iai cere cuiva geva de genu : pot sa ma culc si eu cu nevasta ta? B)

Posted

stiu ca esti entuziasmat ... da e free dar uitate mai atent... si in descriptia videoului si ce am postat mai sus.... eu il folosesc si vad ca e super ... doar ca nu stiu ce are si nu vrea sami intre in cave ... alll other bots : yGO !

@koila = buna buna aia ^^

Posted

stiu ca esti entuziasmat ... da e free dar uitate mai atent... si in descriptia videoului si ce am postat mai sus.... eu il folosesc si vad ca e super ... doar ca nu stiu ce are si nu vrea sami intre in cave ... alll other bots : yGO !

@koila = buna buna aia ^^

da acolo ma trimite la un sit si acolo traba sami fac cont :(((

Posted

da acolo ma trimite la un sit si acolo traba sami fac cont :(((

:-? si? dece nu iti faci? ce anume te retine? :blink: daca esti nerabdator sa folosesti *bot .. iti faci cont , faci putin surfing prin forum si site ce o fi.. and done :tiphat:

Posted

Dream fighter, nu poti sa pui un link de unde putem sa-l downloadam ca pe site ne tre cont si inregistrarile sunt inchise ?

Posted

:-? si? dece nu iti faci? ce anume te retine? :blink: daca esti nerabdator sa folosesti *bot .. iti faci cont , faci putin surfing prin forum si site ce o fi.. and done :tiphat:

AAA DAR daca registeru i dezactivat de administrator ? :dontknow: ce fac:P

Posted

tu asteapta pana cineva posteaza un link de dld [nu zic ca DreamFighteR este rau intentionat] si noi asteptam pana vi si ne spui ca ai fost furat :tiphat:

Posted

zzz daca vreti il luati daca nu nu.... eu lam luat pt ca stiu site-ul si a facut weeman o gramada de proiecte pentru silkroad.... eu am zis sa vil arat si voua eu il folosesc si e beton... zzz

Ps: crezi ca il facea asa de bun numa ca sa fure weeman? + ca e free

Posted

Aaa stiu ca vi se pare o prostie da........nu are cineva un cont asa de vreo 52 ????sa mil dea sa imi cresc si eu un character de la 0 daca aveti si nu mai jucati.....sa nu credeti ca il vreau sa fur itemele de pe el puteti sa imi lasati numa hainele acesorile si arma sa ma pot creste atata daca aveti si nu mai jucati :P

Posted

Aaa stiu ca vi se pare o prostie da........nu are cineva un cont asa de vreo 52 ????sa mil dea sa imi cresc si eu un character de la 0 daca aveti si nu mai jucati.....sa nu credeti ca il vreau sa fur itemele de pe el puteti sa imi lasati numa hainele acesorile si arma sa ma pot creste atata daca aveti si nu mai jucati :P

cum a zis si koila....ca si cand ai cere cuiva sa te culci cu nevasta lui :)) in life nothing is free :D si ce iteme ai putea fura de pe el inafara de haine,accesory si arma pe care ceri sa ti le lase pe cont? :))

Posted

cum a zis si koila....ca si cand ai cere cuiva sa te culci cu nevasta lui :)) in life nothing is free :D si ce iteme ai putea fura de pe el inafara de haine,accesory si arma pe care ceri sa ti le lase pe cont? :))

poi no am vrut sa zic simple sa nu trebuiasca sa fac pwlvl cu pumni sti no..plm am incercat si eu intelegi?

Posted

Bai tata! ful de milogi si pe forumuri la fel ca si pe joc......

pe site sunt mai putini :))

in joc de fiecare data can sunt in hotan primesc pm de genu"10 k plz"

si le zic foare clar "NU"

stie careva daca se baga ceva nou maine?

Posted

Bai tata! ful de milogi si pe forumuri la fel ca si pe joc......

Vezi u cuvantul ,,te rog'' sau ceva legat de acesta

explicatie:MIL?G, -O?GĂ, milogi, -oage, s.m. şi f. Cerşetor (infirm). ♦ Persoană care se roagă de cineva cu insistenţă, înjosindu-se, pentru a obţine ceva Sursa: DEX '98....Deci nu ai ce comenta si am specificat daca aveti si nu jucati pe el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...