2Paclife Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 iti dau un char cu 100 k sp pe perisa :))daca as face sosul +5 si FB cu cat las da?spunetimi pe serverele voastre preturi ca la mine habar namnu ma intereseaza... ce parte din $$$ n-ai inteles-o ????
Kiidu Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 da de ce trebe sai dai delete ? pune acountu intrun notepad si tinel poate mai vin oferte....
BijuuMode Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 deci nimeni nu vrea rogue 83 ?+ un bil gold mai sunt cateva ore si-l stergparerea mea ar fi sa nul stergi sal ti acolo ca poate o sa te o sa vrei sa mai joci vreo data sro si nu mai ai char :)
2Paclife Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 parerea mea ar fi sa nul stergi sal ti acolo ca poate o sa te o sa vrei sa mai joci vreo data sro si nu mai ai char :)asta e si ideea
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gz Psycho...esti norocos rau....Gz bogdan :)BTW bogdan...ultima bomba pe rome... Alva a preluat guilda ImperialArmy....si a mutat toti membri SPQR in ea...crede ca numele faimos al guildei ii va aduce faima si membri :))It's kinda lame....ImperialArmy este un nimic fara Holy,Z si Archi...parerea mea...numele guildei a murit odata cu ei...cand s-au lasat...ei erau cei care faceau ca guilda sa fie o legenda...nu numele guildei....BTW inca sunt on cu Sleya pe sbot :))....Total time: 41:31:30 ...Kills : 10.158 ....XP gained : 4.09%... Sp gained : 8785...Died : 2 times ...Itemdrops : 4 :D cu a 2 sesiune tot nu merge sa ma loghez....tot aceeasi eroare :(
Guest camera Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nu imi vine a crede ca cineva joaca grind-festu asta.
devil921 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 :beer: Sall dau la schimb un 44 wizrd\cleric p phoenix p un car 42 chinez cu glavie p uranus Astept propunerile
Florin_LOVE Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gz Psycho...esti norocos rau....Gz bogdan :)BTW bogdan...ultima bomba pe rome... Alva a preluat guilda ImperialArmy....si a mutat toti membri SPQR in ea...crede ca numele faimos al guildei ii va aduce faima si membri :))It's kinda lame....ImperialArmy este un nimic fara Holy,Z si Archi...parerea mea...numele guildei a murit odata cu ei...cand s-au lasat...ei erau cei care faceau ca guilda sa fie o legenda...nu numele guildei....BTW inca sunt on cu Sleya pe sbot :))....Total time: 41:31:30 ...Kills : 10.158 ....XP gained : 4.09%... Sp gained : 8785...Died : 2 times ...Itemdrops : 4 :D cu a 2 sesiune tot nu merge sa ma loghez....tot aceeasi eroare :(cat xp pe ora???ce lvl ai??:beer: Sall dau la schimb un 44 wizrd\cleric p phoenix p un car 42 chinez cu glavie p uranus Astept propunerilepoti sa astepti mult si bine
sro_Andrei92 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Sal all...long time no see. Nu am mai jucat sro de 2 saptamani...si am si gold time ticket activat. Marti, dupa inspectie pun botul toata ziua. Bft si succes in continuare, si felicitari ptr dropuri si levele. :)
2Paclife Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 deci eu i-am dat delete la char ... daca cineva vrea sa-l cumpere dati-mi add pe krysty18_2006Adio Silkroad Online !!!!
Lord_Bogdan Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Alva e o vaca! cand Z-man si holy s-au lasat de joc... guilda ar fi trebuit sa-mi vina mie... ca eram cel mai vechi o_O... am stat un an si ceva in guilda aia ca intr-un final sa ajunga la o profitoare!
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Am gap 9 si sunt lvl 90 bat la moobi 89....si da 4% in 41 de ore...fac in jur de 0.08% pe ora... so...sucks :( dar cand termin de farmat...v-a fi bine :PEdit : da bogdan...alva e o vaca....oricum indiferent ce face ea sau pe cine aduce....guilda aia nu inseamna nimic fara HolyGod ... Z ....Archio.... si vechiul Arias....si ceilalti care jucau in vremurile bune...cum si Warcrew nu mai inseamna nimic fara Jv si Tristan...asa si ImperialArmy nu inseamna nimic fara cei care au facut-o cunoscuta
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asa cum eXces nu e nimic fara sleya hehehe=)) asa e :P fara mine...eXceS mereu se destrama... :( in fine...toata lumea ia pauza :)dupa 44 de ore fara disconnect...cred ca trebuie sa reloghez botul :(( si mie frica ca nu o sa mai mearga...o sa dea eroarea aia...se duce la lvl si moare....nu stiu de ce....a murit de 4 ori la rand.....cred ca iar si-a mutat pots ....mp in loc la hp si invers....ca asa face de obicei :(
devil921 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 poi pune la mp si hp sa se incarce la fel 99% amandoua ca sa nu mori .... :>
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 poi pune la mp si hp sa se incarce la fel 99% amandoua ca sa nu mori .... :>hai ca ai fost destept la faza asta....daca le pun la 99% ce rezolv? imi consum pots in 5 min :))anyways...vad ca nu mai moare....bate linistit..se pare ca nu trebuie sa dau log off :P 45 de ore online cu sbot fara discconect :D
ebalkay Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 hai ca ai fost destept la faza asta....daca le pun la 99% ce rezolv? imi consum pots in 5 min :))anyways...vad ca nu mai moare....bate linistit..se pare ca nu trebuie sa dau log off :P 45 de ore online cu sbot fara discconect :Dtu reusesti sa intri cu sibot? :)) si merge pe isro ? :D
devil921 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 hai ca ai fost destept la faza asta....daca le pun la 99% ce rezolv? imi consum pots in 5 min :))anyways...vad ca nu mai moare....bate linistit..se pare ca nu trebuie sa dau log off :P 45 de ore online cu sbot fara discconect :DPoi stai mai ca yo fac asta la SroKing depinde d bot si de cate poturi cumperi :P Si da nu a fost cel mai destept lucru pe care l-am spus :))
ghitzal02 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 este cineva de aicia care are party de goldbots????
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 tu reusesti sa intri cu sibot? :)) si merge pe isro ? :DLOL normal ca merge sa intru cu sbot...si merge pe isro...din moment ce pentru asta a fost facut :)) nu crezi?@ devil....cum dracu sa pui pots la 99% ...e acelsi lucru indiferent de ce bot ai....da potiune dupa potiune...cum te atinge un moob da pot de hp si cum dai un skill da pot de mp...le consumi instant lol..... :| WT...
devil921 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 LOL normal ca merge sa intru cu sbot...si merge pe isro...din moment ce pentru asta a fost facut :)) nu crezi?@ devil....cum dracu sa pui pots la 99% ...e acelsi lucru indiferent de ce bot ai....da potiune dupa potiune...cum te atinge un moob da pot de hp si cum dai un skill da pot de mp...le consumi instant lol..... :| WT...Ok dama in judecata :P pune 80%
Sleya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ok dama in judecata :P pune 80%ce tare ai fost tipule...sa te dau in judecata? :)) uhhh...maybe...mai ma gandesc...pana faci 18 ani am destul timp =)) sfatul meu...gandeste inainte de a scoate un papagal pe gura ;)
HellCritical Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 tu reusesti sa intri cu sibot? :)) si merge pe isro ? :Dbai nub... sibot=sibibot ala pt ecsro.. asa ca mars de aici... ti se pare vreo legatura in SIBOT si SBOT? EU ZIC CA NU... GET OUT OF HERE! :tiphat: