Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

iti dau un char cu 100 k sp pe perisa :))

daca as face sosul +5 si FB cu cat las da?

spunetimi pe serverele voastre preturi ca la mine habar nam

nu ma intereseaza... ce parte din $$$ n-ai inteles-o ????

Posted

deci nimeni nu vrea rogue 83 ?+ un bil gold mai sunt cateva ore si-l sterg

parerea mea ar fi sa nul stergi sal ti acolo ca poate o sa te o sa vrei sa mai joci vreo data sro si nu mai ai char :)

Posted

Gz Psycho...esti norocos rau....Gz bogdan :)

BTW bogdan...ultima bomba pe rome... Alva a preluat guilda ImperialArmy....si a mutat toti membri SPQR in ea...crede ca numele faimos al guildei ii va aduce faima si membri :))

It's kinda lame....ImperialArmy este un nimic fara Holy,Z si Archi...parerea mea...numele guildei a murit odata cu ei...cand s-au lasat...ei erau cei care faceau ca guilda sa fie o legenda...nu numele guildei....

BTW inca sunt on cu Sleya pe sbot :))....Total time: 41:31:30 ...Kills : 10.158 ....XP gained : 4.09%... Sp gained : 8785...Died : 2 times ...Itemdrops : 4 :D cu a 2 sesiune tot nu merge sa ma loghez....tot aceeasi eroare :(

Guest camera
Posted

Nu imi vine a crede ca cineva joaca grind-festu asta.

Posted

Gz Psycho...esti norocos rau....Gz bogdan :)

BTW bogdan...ultima bomba pe rome... Alva a preluat guilda ImperialArmy....si a mutat toti membri SPQR in ea...crede ca numele faimos al guildei ii va aduce faima si membri :))

It's kinda lame....ImperialArmy este un nimic fara Holy,Z si Archi...parerea mea...numele guildei a murit odata cu ei...cand s-au lasat...ei erau cei care faceau ca guilda sa fie o legenda...nu numele guildei....

BTW inca sunt on cu Sleya pe sbot :))....Total time: 41:31:30 ...Kills : 10.158 ....XP gained : 4.09%... Sp gained : 8785...Died : 2 times ...Itemdrops : 4 :D cu a 2 sesiune tot nu merge sa ma loghez....tot aceeasi eroare :(

cat xp pe ora???

ce lvl ai??

:beer: Sall dau la schimb un 44 wizrd\cleric p phoenix p un car 42 chinez cu glavie p uranus

Astept propunerile

poti sa astepti mult si bine

Posted

Sal all...long time no see. Nu am mai jucat sro de 2 saptamani...si am si gold time ticket activat. Marti, dupa inspectie pun botul toata ziua. Bft si succes in continuare, si felicitari ptr dropuri si levele. :)

Posted

Alva e o vaca! cand Z-man si holy s-au lasat de joc... guilda ar fi trebuit sa-mi vina mie... ca eram cel mai vechi o_O... am stat un an si ceva in guilda aia ca intr-un final sa ajunga la o profitoare!

Posted

Am gap 9 si sunt lvl 90 bat la moobi 89....si da 4% in 41 de ore...fac in jur de 0.08% pe ora... so...sucks :( dar cand termin de farmat...v-a fi bine :P

Edit : da bogdan...alva e o vaca....oricum indiferent ce face ea sau pe cine aduce....guilda aia nu inseamna nimic fara HolyGod ... Z ....Archio.... si vechiul Arias....si ceilalti care jucau in vremurile bune...cum si Warcrew nu mai inseamna nimic fara Jv si Tristan...asa si ImperialArmy nu inseamna nimic fara cei care au facut-o cunoscuta

Posted

Asa cum eXces nu e nimic fara sleya hehehe

=)) asa e :P fara mine...eXceS mereu se destrama... :( in fine...toata lumea ia pauza :)

dupa 44 de ore fara disconnect...cred ca trebuie sa reloghez botul :(( si mie frica ca nu o sa mai mearga...o sa dea eroarea aia...se duce la lvl si moare....nu stiu de ce....a murit de 4 ori la rand.....cred ca iar si-a mutat pots ....mp in loc la hp si invers....ca asa face de obicei :(

Posted

poi pune la mp si hp sa se incarce la fel 99% amandoua ca sa nu mori .... :>

hai ca ai fost destept la faza asta....daca le pun la 99% ce rezolv? imi consum pots in 5 min :))

anyways...vad ca nu mai moare....bate linistit..se pare ca nu trebuie sa dau log off :P 45 de ore online cu sbot fara discconect :D

Posted

hai ca ai fost destept la faza asta....daca le pun la 99% ce rezolv? imi consum pots in 5 min :))

anyways...vad ca nu mai moare....bate linistit..se pare ca nu trebuie sa dau log off :P 45 de ore online cu sbot fara discconect :D

tu reusesti sa intri cu sibot? :))

si merge pe isro ? :D

Posted

Poi stai mai ca yo fac asta la SroKing depinde d bot si de cate poturi cumperi :P

Si da nu a fost cel mai destept lucru pe care l-am spus :))

Posted

LOL normal ca merge sa intru cu sbot...si merge pe isro...din moment ce pentru asta a fost facut :)) nu crezi?

@ devil....cum dracu sa pui pots la 99% ...e acelsi lucru indiferent de ce bot ai....da potiune dupa potiune...cum te atinge un moob da pot de hp si cum dai un skill da pot de mp...le consumi instant lol..... :| WT...

Posted

LOL normal ca merge sa intru cu sbot...si merge pe isro...din moment ce pentru asta a fost facut :)) nu crezi?

@ devil....cum dracu sa pui pots la 99% ...e acelsi lucru indiferent de ce bot ai....da potiune dupa potiune...cum te atinge un moob da pot de hp si cum dai un skill da pot de mp...le consumi instant lol..... :| WT...

Ok dama in judecata :P pune 80%

Posted

Ok dama in judecata :P pune 80%

ce tare ai fost tipule...sa te dau in judecata? :)) uhhh...maybe...mai ma gandesc...pana faci 18 ani am destul timp =)) sfatul meu...gandeste inainte de a scoate un papagal pe gura ;)

Posted

bai nub... sibot=sibibot ala pt ecsro.. asa ca mars de aici... ti se pare vreo legatura in SIBOT si SBOT? EU ZIC CA NU... GET OUT OF HERE! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...