Sleya Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Gz again DrolIetje :P niceBTW kids....puteti sa nu mai puneti posturi atat de seci? gen.....multumesc....true.....puteti sa multumiti si altadata cand postati altceva...cu un ...BTW thx ....for....bla bla...ON topic...mi-am vandut setul armor/prot 9D ...si m-am mutat pe garment...am un shitty set....inainte faceam 200 sp/h fara ticket....acum fac in jur de 300sp/h :D garment FTW
ghitzal02 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 cand nai ce face :Phttp://img43.imageshack.us/img43/9495/sro2009052119062005.jpg
Birchoff Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ma poate ajuta si pe mine cineva si sa imi zica unde gasesc spiritul de la questul de blue zerk Stone Beast's Bell nu imi dau seama unde si ce tre sa afac...:|in cimitirul din sud-estul Jangan-ului ...imediat langa bifurcatie in dreapta e un cerc de pietre ... suna clopotelul acolo si apare ...... :tiphat:
ciupilan Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 in cimitirul din sud-estul Jangan-ului ...imediat langa bifurcatie in dreapta e un cerc de pietre ... suna clopotelul acolo si apare ...... :tiphat:ms mult imediat am sa ma duc sa incerc... deci am luat metru cu metru partea de west a acelui cimitir sau ce o fi el dar nu cred k am trecu pe acolo si de aceea...thx again
Darth_Andrei Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ...... (:| Nu s-a mai intrebat in trecut de spots pt ishades?SEARCH BUTTON people .... NU mai intreba ca aceste hashade/ishade sunt full de goldboti pe tot serverul nu doar la tine.Degeaba acu te enervezi cand vezi ce ti-am scris si ca nu te-am "ajutat".Pt un spot poti incerca la spideri ca e cam aceeasi smecherie cu alta palarie ... >.<.Ca intotdeauna respect 4 the great users from here :Birchoff,Grois,koila,Sleya,Dreq , Trane and others... I'm out for a while .Am facut o pauza de sro .edit:welcome back Badfist `.`
Alex92 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Crek mor aia de respectul tau.Tocmai ai facut offtopic :D@on:stiti in ce se transforma nivlam ? :>
Darth_Andrei Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 NVM...am editat postul ca sa evit flame si warn....Tell us noobcake in ce se transforma nivlam ? >.> (GTFO)
Albert1994 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 WTF, azi dimineata am gasit cele 2 char, 1 cu error si 1 cu dc. Azi cind am venit de la scoala, incerc sa intru in SBOT si zice sa astept hardware ID reset pt ca am depasit numaru de pc pe care se poate bota :hair: Cineva mai are problema asta? Iam dat deja pm la Shiva dar inca nu a raspuns... :tiphat:
Sleya Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 WTF, azi dimineata am gasit cele 2 char, 1 cu error si 1 cu dc. Azi cind am venit de la scoala, incerc sa intru in SBOT si zice sa astept hardware ID reset pt ca am depasit numaru de pc pe care se poate bota :hair: Cineva mai are problema asta? Iam dat deja pm la Shiva dar inca nu a raspuns... :tiphat:lol....pai un cont se sbot poate fi folosit pe 2 pc...daca ti-a dat eroarea aia inseamna ca deja 2 pc-uri il folosesc...hardware ID reset se face la 12-1 noaptea...incearca atunci sa te loghezi...probabil tu ai luat disc pe charuri inainte de 12-1 noaptea...si dupa cineva s-a logat cu contul tau pe bot...ai grija cu cine imparti sbot-ul....:) poate l-a mai dat la cineva ^^ cel mai bine ar fi sa schimbi parola la bot cred eu...@ Dath_Andrei nu iti mai bate capul cu toti noobi...makes youre life easier :D respect si sa speram ca revii curand pe sro :P Bafta
BijuuMode Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Crek mor aia de respectul tau.Tocmai ai facut offtopic :D@on:stiti in ce se transforma nivlam ? :>nivlam e cumparat de cei din avalon de pe venus inlegitgame ceva de genu :)
Guest 44ronin Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 am si eu o nelamurire, chiar nu se poate face nimik impotriva botilor de gold??e plin de ei in hotan :muiji, ishade, sonari. astia sunt wizz eudar am obs ca mai vine din spate alta trupa de chinezi acum au 30-40eu cred ca peste 50% din server e pling de goldboti, iar tu ca jucator daca vrei sa bagi un caracter fara premium stai 20-60 min sa te conecatezi, (daca ai noroc).chiar nu se poate face o reclamatie la joymax, presupun ca botii nu sunt ai lor, daca vor sa vanda gold le mai usor sa editeze gold decat sa populeze serv.eu joc pe Apollo , si la inspectie se iau 5 sau 8 banuri , iar serverul e plin de goldbot :|.
koila Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 am si eu o nelamurire, chiar nu se poate face nimik impotriva botilor de gold??e plin de ei in hotan :muiji, ishade, sonari. astia sunt wizz eudar am obs ca mai vine din spate alta trupa de chinezi acum au 30-40eu cred ca peste 50% din server e pling de goldboti, iar tu ca jucator daca vrei sa bagi un caracter fara premium stai 20-60 min sa te conecatezi, (daca ai noroc).chiar nu se poate face o reclamatie la joymax, presupun ca botii nu sunt ai lor, daca vor sa vanda gold le mai usor sa editeze gold decat sa populeze serv.eu joc pe Apollo , si la inspectie se iau 5 sau 8 banuri , iar serverul e plin de goldbot :|.hum nu se poate face nimic... ei se folosesc de acei gold boti sa ne forteze pe noi sa cumparam premium si de cele mai multe ori reusesc
2Paclife Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 salut la toata lumea.... nu o sa va scriu prea multe decat ca joc de ceva vreme silk .... cred ca vreo 3 ani si am hotarat sa ma las .... daca e cineva interesat de lvl 83 rogue 1,1bil gold cu iteme tablete si alte prostii prin storage ... dati-mi un mesaj cat mai repede ... daca nu cel mai probabil o sa-i dau delete pt. ca nu m-ai vreu sa pierd tipul cu jocul asta PS sper ca m-ai frecventeaza cineva forumul asta aaa da si server Xian
Dr4q_Sti3 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://img193.imageshack.us/my.php?image=sro2009052215330840.jpgsi pt ceilalti deci se poate :P http://img193.imageshack.us/img193/3038/sro2009052215330840.jpge aceiasi imagine
2Paclife Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 si inca ceva ... am vazut ca siteurile care vand gold il si cumpara... sunt de incredere?daca imi vand goldul lor imi m-ai iau banii ?si... wow wow ce putin a ajung goldu :(... dc?
Dr4q_Sti3 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 da sunt de incredere nu stiu daca toate www.thepowerlevel.com e sigur si mai era unu www.silkroad-gold.com( nu is sigur daca asa se scrie)read pmedit si ca raspuns la intrebare goldul a scazut datorita concurentei dintre firmele de gold si datorita miilor de boti care activeaza pe servere
2Paclife Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 cine e stelistul_lucian** si de ce nu pot sa-i trimit mesaj inapoi... daca esti interesat te rog raspunde-mi sper ca nu e vreo problema daca am deschis aceasta discutie cu vandutul contului... daca deranjez pe cineva spuneti-mi si o sa inchei disctuia
Florin_LOVE Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ceam facut aseara ca nu am prea avut loc de elixire in storegicel de 90 ii mai de multcel de 94 doar cu 25 elixirein curend dau si lvl uphttp://img194.imageshack.us/img194/1189/sro2009052300190032.jpghttp://img35.imageshack.us/img35/1558/sro2009052300185858.jpg
DeadHunter Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 cine e stelistul_lucian** si de ce nu pot sa-i trimit mesaj inapoi... daca esti interesat te rog raspunde-mi sper ca nu e vreo problema daca am deschis aceasta discutie cu vandutul contului... daca deranjez pe cineva spuneti-mi si o sa inchei disctuiaAa da ce problema ai cu el???? :dontknow:
Sleya Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Aa da ce problema ai cu el???? :dontknow:esti chior sau noob? "cine e stelistul_lucian** si de ce nu pot sa-i trimit mesaj inapoi... daca esti interesat te rog raspunde-mi"omul a spus ca vinde un cont si se pare ca stelistul_lucian este interesat....si i-a cerut sa ii raspunda daca este interesat ...jezz...e greu cand citesti printre randuri nu?BTW....250 k sp pe bower :P ....inca 125 k si sunt full farm....:P
DeadHunter Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 esti chior sau noob? "cine e stelistul_lucian** si de ce nu pot sa-i trimit mesaj inapoi... daca esti interesat te rog raspunde-mi" omul a spus ca vinde un cont si se pare ca stelistul_lucian este interesat....si i-a cerut sa ii raspunda daca este interesat ...jezz...e greu cand citesti printre randuri nu? BTW....250 k sp pe bower :P ....inca 125 k si sunt full farm....:P :)))sunt prieten cu lucian si stiu ca a dat un cont pe febrya pe unu in isro siii nu stiu sa fi lasat vriun mesaj ca ii interesat