Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu am avut inca 80 mil ca sa cumpar arc sos +5 sau +6 nu mai imi amintesc sigur full blue de 64! (era 155 sau 165 mil)....as fi facut super afacere cu el!in rest nu am cumparat iteme extrem de ieftine

Posted

Sro players e cumva vreo guilda pe Sparta?! am si eu un arcas de lvl 18 .....ma fac eu mare :cool2:

am incercat sa-mi fac cont dar nu pot :(( pe www.silkroadonline.net la register arata niste ??????????????? pana te plictisesti

Posted

am incercat sa-mi fac cont dar nu pot :(( pe www.silkroadonline.net la register arata niste ??????????????? pana te plictisesti

Ciudat.....mie mi-a mers din prima....ce explorer folosesti? :blink: incearca cu opera eu am opera si mi-a mers din prima daca tot nu merge nush....nu ma prea pricep la astea :dontknow:

Posted

Ciudat.....mie mi-a mers din prima....ce explorer folosesti? :blink: incearca cu opera eu am opera si mi-a mers din prima daca tot nu merge nush....nu ma prea pricep la astea :dontknow:

am incercat cu firefox 2.0, si cu ie6 si imi arata niste heroglife,

Posted

Stab este lovitura aia de loveste cand este mobul aruncat pe jos de exemplu (monstrul)

Knock-Down este cand il arunca pe jos.....nu ma lua in nume de rau dar pana nu ai ultimul stab (adik pana la lvl 68) te cam uiti degeaba la caracterul ala :P (gandeste-te ca dai cate 3 staburi deodata aIIa si aIIIa carte)

Trebuie sa te corectez la 68 o sa am 2 skilluri de Knock-Down si 2 de Stab. Iar stabul isi creste damageul cu cat este utilizat mai des . Oricum sa stii ca este si de la 45 la 61 un stab care are damage mare .

Posted

Pai din cate am inteles dupa ultimul update facut,1 star poppingul este "ilegal

Hmm e adevarat ceea ce afirmi?eu nu am vazut asa ceva...ar fii prea frumos sa fie adevarat :P

Posted

O sa ai 3 kd-uri (lvl 19,lvl 41,lvl 63 parca) si 3 staburi (lvl 19,lvl 43,lvl 68) ce visezi doar 2....si nu nu isi creste nici un dmg dupa utilizare

Tu visezi daca crezi ca skillurile ale de lvl 19 te ajuta la ceva si ma refeream la mine la ce voi folosi eu la lvl 68

Posted

Ma asteptam la mai mult de la tine...dar sa zici ca "iti creste dmg daca folosesti mai des skillu" !! sa fim seriosi...documenteazate tu...deja esti 60 si nu stii prea mult informatii despre charu tau !!

Posted

Acum ca m-am uitat mai bine peste skillam vazut ca doar creste cu 50% nu si o data cu utilizarea mai frecventa asta cred ca am bagato de la mine nu stiu de unde aveam eu impresia ca , creste o data cu utilizarea mai frecventa :)

Guest sro_player
Posted

Salut, de foarte mult timp imi doresc silk dar nu am reusit sa cumpar. Va rog dak stie cineva cum sa cumpar sa imi spuna si mie plz , cineva care si-a cumparat el singur silk de pe site si sa imi spuna pas cu pas ce trebuie sa fac am card am tot ce trebuie dar nu reusesc :( va rog ajutati-ma :comp2: va raman dator , ms anticipat :tiphat:

Guest Ares_THe_goD
Posted

incearca MASTERCARD sau VISA

Posted

mnoah am si eu lvl 17 pe sv sparta...mai joaca cineva pe acolo si vrea sa ma ajute ?

Si eu jok pe sparta si am lvl 20...nush cu ce te-as putea ajuta.... :dontknow: daca vr sa facem un party ceva s-au guild da nu e de romani pm me pe :BooMbardieru :right:

Guest sro_player
Posted

Pai am card de la Raifeissen visa electron si am incercat sa cumpar prin credit card prima optiune din lista si cand ajung la o faza cu billgate se tot incarca ceva acolo din stanga in dreapta dar nu se termina niciodata iar prin paypal nu este tzara Romania :| cum trebuie sa procedez ?

Posted

Pai am card de la Raifeissen visa electron si am incercat sa cumpar prin credit card prima optiune din lista si cand ajung la o faza cu billgate se tot incarca ceva acolo din stanga in dreapta dar nu se termina niciodata iar prin paypal nu este tzara Romania :| cum trebuie sa procedez ?

merge doar cu visa de la BCR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...