Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu nu am antivirus :nanana: dar cand lam scanat pe virustotal imi arata acelasi rezultat ca si la versiunile trecute

ciudat mie la Nod32(antivirusul meu) imi dadu ca are virus :|

in fine lam donwloadat daca ziceti ca e clean

Posted

Hibrid 2:1 INT :D

Acum singura intrebare ar fi despre setul pe care il purta... ca si ala face diferenta... Una e NPC una e SoSun :D

Anyway, gratz to him

1STR:2INT:p

Guest Dott
Posted

sal al am o problema cu ecsro dc nu imi raman skilele pe bara? :-?

Guest Dott
Posted

exista un topic ECSRO - foloseste optiunea cauta

nu prea is oameni pe acolo :)

Posted

Nushu sa imi fac warlocku hybrid HMMMM :-?

Depinde daca vrei sa ai satisfactia ca poti sa omori un mob de 15 levele mai mare :-?? Personal as merge pe un char Pure, nu conteaza daca e STR sau INT

Posted

Warlock Cleric Full int ftw xD.Acesta era cel mai bun warlock-cleric de pe server.Apartinea unui prieten (Lee).M-a invatat sa joc buildu cu toate ca il consideram praf....1hit every build ^.^(sun warlock rod and gap 5 ).Daca stii sa joci acest build-> OWNAGE<- http://img216.imageshack.us/my.php?image=sro2008110713342643.jpg

Posted

ciudat mie la Nod32(antivirusul meu) imi dadu ca are virus :|

in fine lam donwloadat daca ziceti ca e clean

nod32-ul considera botul , sau crack-urile virus deoarece sunt ..... "ilegale"

apropo , am vazut filmulet in care cleric a dat cu Offering-ul 1 mil damage ....

Posted

Intradevar warlock/cleric e pure ownage....stiu si eu pe unul care avea set +7 inclusiv jewelssi warlock/cleric/shield +9 la 9D si rupea...si avea si 2 sunuri pe el...care erau +6+7 dar...era pure int....parerea mea este ca un warlock/cleric poate omora un giant 80 si fara sa fie hybrid...ganditiva ca da mereu sleep/stun etc...moobul nici nu ar trebui sa apuce sa te atinga daca stii sa joci :)...in plus...un hybrid nu cred ca ar fi bun vs players...

Posted

Oare cu un SoSun Cleric 90+7 / 90+9 (daca se poate) cat o sa se ridice acest damage?

wow , wow .... stati ca am gasit unu cu dmg de 1.6 mil O___O

Posted

pAREREA MEA ca un warlock/cleric hybrid rupe tot am vazut de lvl 39 care se batea cu 2 gianti sosung :P Sau warlocku de 66 care a batut un giant de 80.....ce sa mai zici..........

Posted

pAREREA MEA ca un warlock/cleric hybrid rupe tot am vazut de lvl 39 care se batea cu 2 gianti sosung :P Sau warlocku de 66 care a batut un giant de 80.....ce sa mai zici..........

una e lvl 39 una e lvl 100....si una e moob una e player...so...nu compara :))

@ Lord_Bogdan da...eu la Altpapier ma refeream...dar din cate stiu eu era pure int....:-?

Posted

xD ce parere aveti ? azi am tinut glavia in stall cu 80mil cam 7 ore... avea crit 2 si m-am enervat si am pus un stone.. si ghiciti ce... 2 >14(100%)

http://img513.imageshack.us/my.php?image=sro2009051921271328.jpg

Posted

xD ce parere aveti ? azi am tinut glavia in stall cu 80mil cam 7 ore... avea crit 2 si m-am enervat si am pus un stone.. si ghiciti ce... 2 >14(100%)

http://img513.imageshack.us/my.php?image=sro2009051921271328.jpg

niceeeeeeeeee GZ :D

eu am mai spart niste legs de 96 :)) iar au facut boom la +6 :( deaia vreau piese cu immortal...toate fac boom daca nu au immo...:(

Posted

scuzatima eu nu le am cu europeni si vreau sami fac acuma un char euro si am o intrebare cleric/warlok pe ce se pune light armor sau robe .... eu joc numai pe caracteru chinez dinainte sa apara europeni cu 1 an jumate si mai mult poate

ms anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...