Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sal cred ca aceasta intrebare a mai fost pusa dar nu am cef sa caut imi poate spune si mie cineva o pagina de unde pot lua un program care sa aiba bot si multiclient.... :D

Multumesc pentru atentie :beer:

si se mai intreaba lumea de ce avem atatea pagini aici ? :| de ce crezi ca s-a inventat optiunea de cautare? CA SA O FOLOSESTI !!!!

Posted

premium plus am folosit...fara ticket de sp...dar am mai avut 90-100 k sp...ramase de unde am dat bicheon jos...deci am facut intr-o luna cam 130-140 k sp

tot cam atat fac si eu pe luna... si bat la mobi de lev 86 in B2 C3 si am ks de la 2 wizz zi de zi...

ink 275k sp si termin framu...deci cam 2 luni de farm...

Imagine IPB

Posted

Eu mai am cam 1 luna de farm...apoi sper sa fac lvl 91-100 in 1 luna....maxim 1 luna jumate....btw am vandut arcul 94+7 cu 300 mil :)

apoi am cumparat niste legs garment 96+5 blank si le-am dat +6...au facut BOOM !!! :oops:

EDIT : am cumparat si un chest 96+5 garment blank....am dat +6....ce credeti....big BOOM!!! :oops: there goes 100 mil :(

Posted

si tiam raspuns scurt si la obiect "u crezi ca toti am farmat la 90 la mobi de 89 ci sos bow " premium silver si sp tiket " nu stiu ce te obisesti cu intrebatu poti fi oricut de curios dar astea is intrebari retorice ca nimeni nu are aceleasi iteme ca teine aceiasi arma prem+/gold /silver sp tiket 100%/60% disconecturi multe sau deloc asa ca....

gata nu am chef sa incep o alta disputa pe forum ca "Dott"

in fine :closed:

uitati ce tip norocos

Posted

cand se termina inspectia?

inspectia se termina maine seara dupa pranz :dooh:

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : May 19, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

[Patch]

- Massive Bot Punishment will be done

- New Innovative List in New Magic Pop!

- Renewal of Main Menu on silkroadonline.net

Lamurit ????? :whistle:

Posted

gaymax does what needs to be done...disapoint people...

Game Inspection Period : May 19, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hour duration)

:tiphat:

Posted

gaymax does what needs to be done...disapoint people...

Game Inspection Period : May 19, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hour duration)

:tiphat:

Aw.... dumb gaymax

Posted

multi dintre voi tot mai sperati si credeti in existenta GM-lor.. anu trecut sau acu 2 ani pe Venice a fost Ladyassiana sau ce nume o avea aia.. atat, gargamel acum 3 ani pe Aege si nu erau fake GM-ii cu buff speed si cu cerc de ala de protectie lvl 999

Posted

multi dintre voi tot mai sperati si credeti in existenta GM-lor.. anu trecut sau acu 2 ani pe Venice a fost Ladyassiana sau ce nume o avea aia.. atat, gargamel acum 3 ani pe Aege si nu erau fake GM-ii cu buff speed si cu cerc de ala de protectie lvl 999

faceam si noi niste glume atata tot

vazui ep babel ca erau 4 => 1 trader,1hunter,1thief,1 clerik pentru buffs si res :))

Posted

faceam si noi niste glume atata tot

vazui ep babel ca erau 4 => 1 trader,1hunter,1thief,1 clerik pentru buffs si res :))

Acum sunt 5 :> a venit un hunter de rezerva ca e thief'u puternic :))

LE: Pe Xian e pvp ca sunt 2

and another edit: Sorry Neo :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...