Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sleya ziceai ca esti 90 si farmezi

spunemi si mie la ce mobi farmezi si daca se poate sa imi arati pe harta spotul

eu nu prea am de unde sa stiu spoturile de la mobii 80+

omg ce repede merge lvlu cu gap 0 :))

sunt deja 80% pana disseara sunt 81 :)

:tiphat:

Guest Vladyyy
Posted

Sall all :happy1:

WTS acc lvl 70 full farm pe isro :blink: blader full str cu iteme de 72 in inv +5 full blue!!!

WTS acc mau belea :bananadance2: :clap: de lvl 79 aproape 80 full int nuker nume D4rkl0v3 pe ecsro fembria are iepure , iteme elea tot int pt mai multe infoarmati vedeti id meu mai jos!!

Si inv WTB :)) :gun: Wizzard de 50+ pe isro sau WTT pt acc mele :readthis: !!

Id meu vladi_thebest@yahoo.com bagatil si sa vedem ce aveti xD :bananadance2: :beer: :> !!!

Posted

Sleya ziceai ca esti 90 si farmezi

spunemi si mie la ce mobi farmezi si daca se poate sa imi arati pe harta spotul

eu nu prea am de unde sa stiu spoturile de la mobii 80+

:tiphat:

eu farmez la moobi de 89 in B2 Military Camp 13 intr-un colt....acolo e spawn bun :P sa iti arat pe harta nu prea am cum pentru ca...in cave dupa cum stii nu se vede harta normal...si nu iti dai seama cum sa o iei decat dupa punctele cardinale :)

Posted

eu farmez la moobi de 89 in B2 Military Camp 13 intr-un colt....acolo e spawn bun :P sa iti arat pe harta nu prea am cum pentru ca...in cave dupa cum stii nu se vede harta normal...si nu iti dai seama cum sa o iei decat dupa punctele cardinale :)

aha ok ms

ar trebui sa cumpar purification pills dac ma duc acolo?

Posted

Am pierdut ceva timp pana sa citesc ceva pagini pe aici pentru ca multi pun aceeasi intrebare:) Jocul pare unul de vara cand nu ai ce face.

Din cate am inteles nu exista nici un build atotputernic, totul depinde de iteme si farm.

Banii sunt un factor important.

Ca sa reusesti trebuie bagata mana adanc in buzunar.

Astia de la joymax isi cam freaca pantofii pe useri

Sunt ceva programe ilegale folosite de 80% din useri.

O comunitate foarte mare de turci care fac legea in joc

Fiind incepator am sa pun cateva intrenari de incepator. As dori un build (chinez)care sa nu solicite multi bani in joc cat si reali pentru a creste in lvl cat mai rapid.De preferinta asiatic, rezistent, rapid si str. Nu prea ma intereseaza pvpu, doar sa fie rezistent si sa omoare rpd.

Ce este Xsro?

Posted

Glavier-ul este str , este tanker , este rapid , da dmg bunicel si ar mai fi si archer-ul cam lafel doar ca cu dmg mai bun si nu lafel de rezistent ca glavier-ul

DAR SA NU UITAM DE BLADER CARE DA DMG BUN LA LVL MAI MARE si foarte rezistent

Posted

Am pierdut ceva timp pana sa citesc ceva pagini pe aici pentru ca multi pun aceeasi intrebare:) Jocul pare unul de vara cand nu ai ce face.

Din cate am inteles nu exista nici un build atotputernic, totul depinde de iteme si farm.

Banii sunt un factor important.

Ca sa reusesti trebuie bagata mana adanc in buzunar.

Astia de la joymax isi cam freaca pantofii pe useri

Sunt ceva programe ilegale folosite de 80% din useri.

O comunitate foarte mare de turci care fac legea in joc

Fiind incepator am sa pun cateva intrenari de incepator. As dori un build (chinez)care sa nu solicite multi bani in joc cat si reali pentru a creste in lvl cat mai rapid.De preferinta asiatic, rezistent, rapid si str. Nu prea ma intereseaza pvpu, doar sa fie rezistent si sa omoare rpd.

Ce este Xsro?

arcas

Posted

aha ok ms

ar trebui sa cumpar purification pills dac ma duc acolo?

unde bat eu nu este nevoie de pills....nu dau nici un status aia :)

@turbomaxim arcas....si nu sagetile nu reprezinta un dezavantaj....ca arcas....folosesti mai putin hp...eu iau 100-150 hp pots...restul mp si sageti...si bat...in jur de 4-5 ore cu un inventory cam asa :-??

Posted

unde bat eu nu este nevoie de pills....nu dau nici un status aia :)

@turbomaxim arcas....si nu sagetile nu reprezinta un dezavantaj....ca arcas....folosesti mai putin hp...eu iau 100-150 hp pots...restul mp si sageti...si bat...in jur de 4-5 ore cu un inventory cam asa :-??

Din cate am observat arcasul se cam chinuie pana la lvl 52 cu omoratul.

De un nuker doar pe Cold si light ce parere aveti? Arma fiind optionala. Adica sa le schimb cand vreau fara sa dau lvl la mastery

EDIT:

Sau care e mai bun pentru lvl 100? Fire sau Lighting pentru nuker?

Posted

din cate am inteles eu tu vrei nuker care sa nu tina cont de arme fara sa bagi skiluri la arme pai e foarte simplu :)) fire 100 light 100 ice 100 si gata lvl rapid demage mare sp FFFFFFFFFFF multe :))

edit tias sugera un farm la lvl mic cel putin 300k sp ca sa ai macar sp pan pe la 80

Posted

Dar dc nu te faci arcasi nuker

e rezistent si am vazut ca vrei sa iti faci nuker deci le poti imbina

mda ..... dar sa stii ca e foarte tare ... e ca si un "" Wizzard Chinez ""(nici chiar , dar pe aproape... :D )

Posted

S-a destramat uniunea... In 3 zile cazusem de pe locul 2 pe 36 pe server... Astazi s-a dat disban la o guilda dupa un hack... Si cand am ajuns acasa nu mai era nimic... Acum pleaca si membri din guild :(

Posted

tu scrii aici da tu crezi ca pe noi ne intereseaza? nici macar nu stim despre ce e vorbva "sa destramat uniunea" si ce? sau destramat multe altele si vor mai urma

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...