PsychoR0 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 uitativa la minutul 2:06 :)) ce idei are pustiul ala :rofl2:
BL1nK Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 uitativa la minutul 2:06 :)) ce idei are pustiul ala :rofl2: pai ce nu are dreptate? sa fim seriosi fara premium abia intri... ma chinui 1h poate chiar mai mult in weekend :|
SRO_BOY Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 si cand zice u lie sow clean e pe fundal poza de la joymax:)) tare filmu ar trebuii sa il trimita unu prin emali poate sa-r mai gandii si ei la ironiile de pe site(btw i suck la romana asa caa..)hf..
Darth_Andrei Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 We don't really care :-S.Au mai zis si altii de repetate ori asa ca stop crying.Vrei sa intri din prima si sa te joci ->premium.Nu vrei sa dai bani pe jocuri online , fugi la counter (cel fara steam ; steam costa si ce sa bagi bani in jocuri esti nebun ?!?!?! ).End Of subject.
IINeoII Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 We don't really care :-S.Au mai zis si altii de repetate ori asa ca stop crying.Vrei sa intri din prima si sa te joci ->premium.Nu vrei sa dai bani pe jocuri online , fugi la counter (cel fara steam ; steam costa si ce sa bagi bani in jocuri esti nebun ?!?!?! ).End Of subject.good point :) :beer:
Sleya Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Imagine a world where silkroad would be free...daca totul ar fi moca...de unde ar plati si ei utilitatile...muncitorii? a? :-? nu cred ca ar fi asa incatati sa dea bani de la ei ca sa se distreze altii(adica noi) nici voi in locul lor nu ati fi:)) asa ca shut up :)....faptul ca serverele sunt pline de goldboti...este in mare parte si vina noastra a playerilor...pentru ca atunci cand vedem un bot...nu dam report la joymax cu un printscreen ceva... ;) si daca ne gandim bine ... de ce sa dam?poate dupa aia o patim si noi...si ne luam ban nu? :) asa ca...pay & play safe :)) bafta all
PsychoR0 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 nu prea imi place sa ma laud dar YEEEEEEEEE am luat 9.50 la romana si 10 la mateeeee :beer: nici nu mam gandit ca iau atataon: cam peste cati ani credeti ca apare hotan fortress?
koila Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 in functie de noi. Daca butam HardCore si ajungem FF si mai donam si vreo 100k silk pe fiecare server. se poate foarte curand :)) nimeni nu se astepta la update-ul cu cap 100.era cineva din Germania care a participat la Concursul ala alor GWNC, si mia zis ca undeva prin iarna [asta anu trecut] va fi un update, si a venit Bandit Fortress, deci sa fim seriosi mai exista scurgeri de informatii.Cineva a zis ca Xsro va avea update cap 110 sau ceva de genu pe aici pe forum foarte curanddar din cate imi amintesc eu toate cap Updates au venit undeva la injur de 1 an distanta unu de altul
Lord_Bogdan Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Momentan jangan fw valoreaza mai mult decat hotan :)) parerea mea.... Scoti 2bil lejer din jangan doar cu playerii... dar stati sa apara si goldbotii.. scoti mai mult :beer:
PsychoR0 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 care are nevoie de farming poate sa vina pe persiaeu stau la farming pana fac 2 mil spva farmez cu nuker de 58 pe s/s fast kill
AlexMihail93 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ha ha ha ... Intrebare intrebatoare : Dintre un rogue/cleric si un bow/fire/light cine bate ?(aduceti argumente serioase ...si propuneti pentru caracterul care pierde alt build ;) :D :P ) BTW presupunem ca ambele charactere au lvl 100,cam aceleasi suituri ..bla bla bla >..sa vedem ce iese :) HAVE FUN !
redule Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 imi vand carcteru c anu mai am timp sa joc silk http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=285955
Darth_Andrei Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ha ha ha ... Intrebare intrebatoare : Dintre un rogue/cleric si un bow/fire/light cine bate ?(aduceti argumente serioase ...si propuneti pentru caracterul care pierde alt build ;) :D :P ) BTW presupunem ca ambele charactere au lvl 100,cam aceleasi suituri ..bla bla bla >..sa vedem ce iese :) HAVE FUN ! To many god damn smilies jeez T_T.Voi prezenta 2 variante.1 Favorizeaza rogue .Presupunem prin absurd ca arcasul considera firewall o pierdere de timp si sp .In momentul cand a inceput pvp , rogue ii da kd , schimba pe daggers - > dd , scud si acel skill din 3 hituri care are critical increase urmat de prick.Asta e cam singura sansa la rogue. Varianta 2.Daca archerul are fire wall pus e terminat rogue, 2 knockbacks spam until bless over => dead rogue ^.^. Pentru rogue in afara de cleric nu prea se mai merita nici warlock.Acu cu firewall bug ii pui la respectivu unbuffuri pana ramai fara mana si el sta in fund si rade.Oh yah almost forgot - > pill bug ftw ^^ ; poti scoate toate unbuff's deodata (nu 1/pill)
Florin_LOVE Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 vand accont SJSRO lvl 83 arcas(Arc 85+5 in storage)pt bani reali(nu mult ca vreau sa scap de el)trimiteti mesaj privat cine ar fi interesat cu offerta
Random Hero Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Urasc momentele cand ma prinde un Yeti Giant... Ma chinui sa supravietuiesc, ii iau 90% din HP si ma trezesc ca imi da critical
freelancerR9 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Stie careva care e cel mai bun lvl la care as lua cele mai multe spuri la onG??Cu gap 9 desigur
sro_Andrei92 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Urasc momentele cand ma prinde un Yeti Giant... Ma chinui sa supravietuiesc, ii iau 90% din HP si ma trezesc ca imi da critical Sal all...nu am mai jucat deloc silkroad, am acelasi lvl...ce nasol e cand iti expira premium...oricum sper ca pana luni sa fac 60. Cya
MvL_ZISUS™® Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 am si eu o intrebare pentru cei care se pricepagBOT poate rula cu vreun loader?Edit: ms superstar merge:)
Random Hero Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 am si eu o intrebare pentru cei care se pricepagBOT poate rula cu vreun loader?Eu rulam AgBot cu Testosterone Loader
Kreative Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 am si eu o intrebare pentru cei care se pricepagBOT poate rula cu vreun loader?da merge cu Testosterone..
MvL_ZISUS™® Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ma cu testosteron nu cred ca stiu sal facdupa 1 minut imi iasa din agBotuitati ce zice la nuConector: http://img39.imageshack.us/img39/7599/89982129.png
Random Hero Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ma cu testosteron nu cred ca stiu sal facdupa 1 minut imi iasa din agBotuitati ce zice la nuConector: http://img39.imageshack.us/img39/7599/89982129.pngAsa imi aparea si mie... si nu imi iesea din el :|
sykz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Folositi srProxy in loc de nuconn , il downloadati de pe www.recyfer.info , il deschideti , bifati toate cele 3 casute apoi deschideti agbotu , apoi loaderu cu redirect ip bifat
Random Hero Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Folositi srProxy in loc de nuconn , il downloadati de pe www.recyfer.info , il deschideti , bifati toate cele 3 casute apoi deschideti agbotu , apoi loaderu cu redirect ip bifatLa mine nu a mers niciodata cu srProxy..
sykz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 La mine nu a mers niciodata cu srProxy..Eu am butat jumate de an cu agbot :D si srproxi