Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

YUHUHUHUUUUUUU in sfarsit am facut arcul de 94 +7 :D nu am filmat....dar....un screen :P

gratz Sleya pt +7 dar apucate de blue-uri acum si de cifrele din paranteze ca e cam varza pe acolo...iar pt cei ce vor retete pt alchemy incercati ceva retete voodoo poate merg ca in rest e doar noroc pur sau visuri spulberate...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

gratz Sleya pt +7 dar apucate de blue-uri acum si de cifrele din paranteze ca e cam varza pe acolo...iar pt cei ce vor retete pt alchemy incercati ceva retete voodoo poate merg ca in rest e doar noroc pur sau visuri spulberate...

RESPEC"ALL

Visuri spulberate = visul meu de a imi face accesoriile +1 =)) din 4 a reusit doar unul

Posted

YUHUHUHUUUUUUU in sfarsit am facut arcul de 94 +7 :D nu am filmat....dar....un screen :P

http://img29.imageshack.us/my.php?image=sro2009051521030878.jpg

grazz , de erai pe greece , iti dadeam eu tablete ca sa iti "tunezi" arcul :D

Posted

aha ... deci eu de farmez 3 caractere cu 2 mil sp , scot 1500$ ??? O__O ( si totusi , daca a-si face asa , cum le vand ? .... adica cum l-ai vandut tu ... ? ) :blink:

daca farmezi 2mil sp pe 3 chare te vedem la stirile de la ora 5 mort.... io mi-am farmat mie un acc cu 1mil sp si prietenei 1,1m sp si am innebunit la dlvl (offtopic.. sa lasat de sro :hair: )

Posted

Cine joaka p GREECE si ma poate ajuta?? sunt lvl 55 nuker... :beer:

umm.... cu ce doamne sa te ajute .... esti 55..... :| , and btw , eu is pe greece ^_^

Posted

cu ceva GOLD :pray: buna treaba Sleya.. si eu la cap 80 am facut 4 arme +7 fara premium... dar acum ma dau cu capu de pereteti pentru un +3 [numai cand imi e gandul sa ma duc la +7]

Posted

am innebunit la dlvl (offtopic.. sa lasat de sro :hair: )

Owned...last part 2funny xD.^^.Si @ alexxx70 u made my day with the voodoo part ^^ . Nb all .Btw in curand incerc arcul de 85+7 ca si asa n-am ce face cu el ^_~''

Posted

daca farmezi 2mil sp pe 3 chare te vedem la stirile de la ora 5 mort.... io mi-am farmat mie un acc cu 1mil sp si prietenei 1,1m sp si am innebunit la dlvl (offtopic.. sa lasat de sro :hair: )

asta inseamna ca erai prea grabit sa faci sp :rofl2:

eu stau 7-8 ore la dlvl pentru ca nu imi da nimeni res si eu folosesc botul sa il duc

adica ii setez sa nu isi cumpere nimica din town si sa se intoarca cand moare si are un script facut special pentru dlvl

OMG sunt lvl 80 si am facut cu gap 0 cat faceam la 79 cu gap 2 in 2 zile :))

GRTZ Sleya eu iti zic bafta la +9 fiind destul de greu acest vis :)

Posted

Thanks PsychoR0 este greu dar nu imposibil...ieri cand am facut arcul 94+7 am vrut sa ii dau +8 dar toti din guild au zis...NO !!! dont be stupid!!! asa ca m-am oprit la +7 :P si am zis ca imi incerc norocul de +9 pe un arc de 98...dar intai trebuie sa gasesc unul cu immortal :banghead: oricum...la 98 vreau neaparat +9 sau chiar mai mult :P asa ca nu o sa ma opresc pana nu reusesc :D

Baga tare la lvl sa faci 90-100 :P

Posted

Thanks PsychoR0 este greu dar nu imposibil...ieri cand am facut arcul 94+7 am vrut sa ii dau +8 dar toti din guild au zis...NO !!! dont be stupid!!! asa ca m-am oprit la +7 :P si am zis ca imi incerc norocul de +9 pe un arc de 98...dar intai trebuie sa gasesc unul cu immortal :banghead: oricum...la 98 vreau neaparat +9 sau chiar mai mult :P asa ca nu o sa ma opresc pana nu reusesc :D

pentru ce draq iti trebuie unu cu imortal daca e normal bow? aa scuze ai gold sa platesti imortalul? eu zic sa incerci sa faci pe unu normal il cumperi si ieftin eu am facut +8 scut 85 fara imo... si la +9 o dat faild dar nu a disparut.. tias recomanda unu normal fara imo

Posted

acum incerc sa gasesc setul de garment 88-90 pentru ca la 90 am bagat gap 9 cu sosu meu bow

ce ziceti sa farm la 90 sau la 92 cand sunt full 10 dgr?

Posted

pentru ce draq iti trebuie unu cu imortal daca e normal bow? aa scuze ai gold sa platesti imortalul? eu zic sa incerci sa faci pe unu normal il cumperi si ieftin eu am facut +8 scut 85 fara imo... si la +9 o dat faild dar nu a disparut.. tias recomanda unu normal fara imo

pai nu cumpar immortalul...vreau un arc care sa aibe immortal 4 cel putin...ca daca reusesc si il fac +7+8 si imi da fail dupa aia....nu vreau sa imi rup parul din cap ca dispare...ca nu am avut immortal...in plus unul fara immortal poate disparea si la +6...asa ca...prefer cu immortal :P

BTW Psycho...te-as sfatui sa farmezi la 90 ca e mai folositor bowul sos decat la 92 :P in plus la moobi de 89- 90 e spawn de nu faci fata...deci un loc bun de farmat....eu am 90 gap 9 arc 90+5 si farmez la moobi de 89....fac super bine sp :)

Posted

pai nu cumpar immortalul...vreau un arc care sa aibe immortal 4 cel putin...ca daca reusesc si il fac +7+8 si imi da fail dupa aia....nu vreau sa imi rup parul din cap ca dispare...ca nu am avut immortal...in plus unul fara immortal poate disparea si la +6...asa ca...prefer cu immortal :P

BTW Psycho...te-as sfatui sa farmezi la 90 ca e mai folositor bowul sos decat la 92 :P in plus la moobi de 89- 90 e spawn de nu faci fata...deci un loc bun de farmat....eu am 90 gap 9 arc 90+5 si farmez la moobi de 89....fac super bine sp :)

pai eu am zis sa platesti imortalul existent pe arma [la noi pe aege are pretul in jur de 20mil la armele 98] si daca da faild? ce se duce la +0 sau dispare nu e tot aia?sau tu speri sa gasesti un arc norocos ;;)

Posted

aha kk ms mult

acum am 1 intrebare ce lvl sunt ultimele piece of garment?

adica stiu ca ultimul de 9 dgr este chestul de 90 si vreau hands shoulder foot legs head

Posted

hands 85...shoulders 86....foot 87 ....head 88....legs 89 chest 90 :) dar fiind 90 vei putea folosi hands and shoulders 10D...adica lvl 90 :P

@ koila...da...sper sa gasesc un arc norocos....la noi se gasesc arme 98 si la 8 mil...deci una cu immortal ar fi in jur de 40-50 mil :)

Posted

wa baieti am fost la event iar cum joc de joi am abia lv 23 si am facut 20 tickete si am facut 2 stonuri lucky unu de 8 dg si unu 10 dg.cam cu cat sa le vand fiecare?

Posted

asta vroiam sa zic si eu dar mi-a luat-o Dr4q_Sti3 inainte :P ...94+7 bow stats : phys 22% crit 6 phys reinforce 41% att rat 41%...si am luat disc...acum trebuie sa intru cu alt char sa iau stones din guild storage :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...