Random Hero Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 35euro=140lei(sper sa nu gresesc:)50$ = 151,975 lei la cursul valutar de astazi - 11 lei nu e mare diferenta :-??
Sleya Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 seara la toti am venit si eu pe silkroad si joc pe server pluto.cam cat costa vreo 500 silk k as vrea sa imi cumpar500 silks =50$ =1,6 mil lei vechi :)
Lord_Bogdan Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pai e P2P silkul.... e normal xDBTW... am facut 97 azi dimineata :)
Piciorus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pai e P2P silkul.... e normal xDBTW... am facut 97 azi dimineata :)Eu incerc sal joc free, pana acuma cam a mers, dar acuma am stat cam 2 ore sa intru , si tot nu prind loc. Botul momentan este, dar cand se va duce acesta nu stiu ce am sa fac :|, oricum o cam duc greu deoarece am doar lvl 29 .. wizz/cleric, doar 5kp sp ramase.. vad ca mor repde si nu prea pot face nimic.. doream sa ma apuc de un alt caracter, poate un chinez, ca ala baga potiuni repede,dar am zis sa joc asa cand mai e bot free si poate daca fac un lvl 42-52 o sa ma pot creste singur.
koila Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nu bagi $ nu ai satisfactie..[nu imi sariti in cap ca faci 100 fara silk ca va bat..] incurad [dupa ce devine koila inginer in 2 luni.... ] bag si eu ceva silk din nou ca inebunesc fara silk 1 luna per lvl :))
sro_Andrei92 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Buna seara all. Insfarsit am cam terminat cu tezele...nu am mai intrat pe aici deoarece am fost ocupat sa invat.Am facut lvl 58 si 70% si maine o sa dau lvl. Cya tommorow.
Sleya Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ohh yah....nu bag bani in silk...si totusi o duc bine...ma distrez...dar...nu am trecut de lvl 30 :baby: dar ce pot sa zic...e fun....mor cam des la lvl...oare din cauza ca am iteme NPC? :dontknow: nu cred...cred ca de vina este build-ul :crazy: ...stau 3-4 ore sa ma conectez dar... :gives: dupa aia ma distrez in toate cele 10-15 minute in care ma joc...ca deh...ma plictisesc repede... Edit : BTW Intef char sold :D 600$ pentru 2,6 mil sp char chinez :D i love richass germans :P
koila Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 yup asta e cea mai buna afacere acum in ISRO .. farmerii daca au +2mil SP faci bani frumosi..
Piciorus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ohh yah....nu bag bani in silk...si totusi o duc bine...ma distrez...dar...nu am trecut de lvl 30 dar ce pot sa zic...e fun....mor cam des la lvl...oare din cauza ca am iteme NPC? nu cred...cred ca de vina este build-ul ...stau 3-4 ore sa ma conectez dar... dupa aia ma distrez in toate cele 10-15 minute in care ma joc...ca deh...ma plictisesc repede... Edit : BTW Intef char sold :D 600$ pentru 2,6 mil sp char chinez :D i love richass germans :P Felicitari pentru vanzare. :).. frumoasa suma :cool2: . si da, tot ce ai zis mai sus e adevarat, chaiar foarte adevarat, am iteme de NPC si cred ca buildul e devina :(. Momentan ma joc silkroad pentru ca nu am ce face, dar o sa ma apuc de ceva care chiar imi place, il pot juca lejer si ma si distrez mult mai mult, dar dupa ce dau teza la Geografie -> nu stiu nimic, e intro saptamnaa :crazy: .. pana atunci las calculatorul non stop aprins, EDIT: nul mai las deloc ca miam facut nervi, fuck silkroad !
TzuYoshi Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Asa e cand nu stii de unde sa incepi ! +1 Solt free pe server :>
ghitzal02 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 JOYMAX FTW!!!!!!!!11 ------------>>>>>>>>> http://img22.imageshack.us/gal.php?g=sro2009051318331354.jpgPS: caut si eu un server unde cineva sa imi faca un 500ksp farm la ong bine inteles va platesc va trimit bani la voi pe paypal.......sau daca nu farming doar niste ajutor pana la lvl 42............. voi incepe cu premium plus........ dar nu gasesc un server de treaba adica pe toate care le gasesc vechi si pline de botzi, singurul venus care e de legit si e super fain serverul dar eu legit fac lvl 42 si ma satur de caracter si nu sunt nici un no life sa joc toata ziua pentru 50% voi buta tot dar vreau un server bun...........
PsychoR0 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 JOYMAX FTW!!!!!!!!11 ------------>>>>>>>>> http://img22.imageshack.us/gal.php?g=sro2009051318331354.jpgPS: caut si eu un server unde cineva sa imi faca un 500ksp farm la ong bine inteles va platesc va trimit bani la voi pe paypal.......sau daca nu farming doar niste ajutor pana la lvl 42............. voi incepe cu premium plus........ dar nu gasesc un server de treaba adica pe toate care le gasesc vechi si pline de botzi, singurul venus care e de legit si e super fain serverul dar eu legit fac lvl 42 si ma satur de caracter si nu sunt nici un no life sa joc toata ziua pentru 50% voi buta tot dar vreau un server bun...........as putea sa te farmez eu cu nukeru meu de 58 pe s/s full farmdar nu intru eu pe el intra un prieten de al meu pentru ca eu sunt deja intrat cu 3 accounturidaca vi pe persia intri in guildul meu si cand faci 85+ intri in guildul pentru fortresseu stau aproximativ 2 luni la farming sa fac 1 mil sp(nu radeti :)) pentru ca eu cand fac lvl down nu imi da nimeni res si ma duc sa mor la mobi si imi ia cam 7-8 ore :rofl2: ) am strans deja 90 k sp si in party suntem 3/8 dar sar putea sa mai vina cativa prieteni la farmingsunt deja 65% pe bower :Doh yea in sfarsit am scapat de tezele de la mate si romana mai ramane cea de la geografie =))
Random Hero Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu incerc sal joc free, pana acuma cam a mers, dar acuma am stat cam 2 ore sa intru , si tot nu prind loc. Botul momentan este, dar cand se va duce acesta nu stiu ce am sa fac :|, oricum o cam duc greu deoarece am doar lvl 29 .. wizz/cleric, doar 5kp sp ramase.. vad ca mor repde si nu prea pot face nimic.. doream sa ma apuc de un alt caracter, poate un chinez, ca ala baga potiuni repede,dar am zis sa joc asa cand mai e bot free si poate daca fac un lvl 42-52 o sa ma pot creste singur.Fa tu wizz/cleric de level 40 si o sa ai Recovery DivisionDeocamdata si eu am set 3/4 NPC, dar nu mor de mai mult de 2-3 ori pe zi@Sleya: nu prea iese mare distractie in 10-15 minute de joc daca prinzi orele cu lag :rofl2:
Piciorus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ce face acest recovery division, sa stiu daca mai are rost ..? Ca asa am zis si la lvl 24 ca iau bless spell, dar nam vazut ca tine 30 de secunde sau ceva de genu.
koila Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ce face acest recovery division, sa stiu daca mai are rost ..?odata la 3 secunde iti incarca viata, fara sa foloseasca potiuni. e ca si cum ai avea ingerul pazitor pe urmarul stang tot timpul :bye:
Random Hero Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ce face acest recovery division, sa stiu daca mai are rost ..?Iti da HP asa ca nu mai trebuie sa stai 10 ore dupa un amarat de pot :D...Cred ca azi e ziua mea ghinionista... Mor cam din 5 in 5 minute #-o
Piciorus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pare frumos .. am prins loc 10 minut e :bananadance2: :)) :bananadance2:EDIT: Ieri ma invitat cineva in academia lui si am acceptat.. intelesesem ca primesti un anumit bonus la XP si SP... este adevarat? Si totodata mia aparut o chestie albastra in locul unde se afla buffurile.. ce este?
amoniaku Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ghitza hai pe sparta:) te kresc eu ;) :D @si academia e o munca in + iti da sp si xp in plus adevarat 80% din pcte ti se transfera tie 20% la gardian
Spiky2013 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 JOYMAX FTW!!!!!!!!11 ------------>>>>>>>>> http://img22.imageshack.us/gal.php?g=sro2009051318331354.jpgpe orice server in zona aia sunt minim 10 boti.
Sleya Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 bleah...sro becoming more and more booring :( ca sa ne distram si noi la FW a trebuit sa ne impartim in 2 tabere ca nu are cine sa ne atace :)) 2 guilde au iesit din union ca sa atace FW pentru fun =)) apoi au intrat inapoi :P deh...de plictiseala :( macar asa am avut parte de ceva actiune :P
koila Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 noi am recuperat bandit Fortress de la Turcaleti, acum ramane de vazut daca ne ducem la Jangan Fortress
AlexMihail93 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ohh yah....nu bag bani in silk...si totusi o duc bine...ma distrez...dar...nu am trecut de lvl 30 :baby: dar ce pot sa zic...e fun....mor cam des la lvl...oare din cauza ca am iteme NPC? :dontknow: nu cred...cred ca de vina este build-ul :crazy: ...stau 3-4 ore sa ma conectez dar... :gives: dupa aia ma distrez in toate cele 10-15 minute in care ma joc...ca deh...ma plictisesc repede... Edit : BTW Intef char sold :D 600$ pentru 2,6 mil sp char chinez :D i love richass germans :P HA ha ha ..ce amuzant....sa nu care cumva sa uit ce ironic poate fi Sleya...dar totusi...decat sa dau "150 de lei pt 500 silk" mai bine las banii aia frms pe card...sau ii cheltuiesc cu prietenii ,fete etc. so ......IT'S MY CHOICE IF I WANNA STAY 2 H IN THE FRONT OF THE COMPUTER AND TRY TO ENTER IN SILKROAD , pararea mea... deci nu o sa bag mai deloc bani in silk..sau daca bag..nu dau mai mult de 50 lei...k nu merita ..mai bine mai pun cva si merg la mare cu gagica ..si tot ma simt mai bine ...decat char de 100 , butat, full sun +9 si alte "Brizbrizuri" ....ati uitat de latura "FUN" ...jucati de "fun " silkroad...nu faceti un scop in sine .... HAVE FUN ! :tiphat: EDIT: Nu am char de "30" si nu este "chinez" ...am euro si este de 50... 0$ bagati in el
m4R10 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 bleah...sro becoming more and more booring :( ca sa ne distram si noi la FW a trebuit sa ne impartim in 2 tabere ca nu are cine sa ne atace :)) 2 guilde au iesit din union ca sa atace FW pentru fun =)) apoi au intrat inapoi :P deh...de plictiseala :( macar asa am avut parte de ceva actiune :Pla noi pe server sunt o gramada de guilde puternice: Apoclypse (a avut FW de nush cate luni pana cand fratele lu master a murit in accident de masina) GamE_CLuB ( multi turci xD) AReS ( si mai multi turci, deobicei cei mai cunoscuti turci dp server sunt acolo) si mai sunt multe multe guilde de germani xD. Tot timpul sunt rivalitati si tot timpul se injura pe globale. Niciodata nu te plictisesti la FW pe serverul asta.